ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 


Şifrenizi Unuttunuz mu?

 Bütün Forumlar
 PİLOTAJ
 Helikopter Manevraları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 3
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
hueypilot
üye


Turkey
1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/11/2004 :  21:31:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
[quote]
Sevgili afacan arkadaşım,
bir havacılık mühendisi olarak söylediklerine katılıyorum Bu konular maalesef yeterince bilinmediği için sadece anlatıldığı ve reklamı yapıldığı şekilde bilinmektedir.Kara kuvvetleri komutanlığının bu öldürücü silahları hakkında yeterince bilgi vermemesi düşündürücüdür.King cobraların yazılımının millileştirilmesinin sağlanmasıyla fiyatı ne olursa olsun stratejik bir karar gereği mutlaka alınacaktır.Helikopterin öldürücü bir silah olduğunu düşünmemek teknolojiyi yakından takip etmemektir.Tüm arkadaşlarıma soruyorum madem helikopterler muharebe sahasının pahalı oyuncakları amerika neden 10 yıl içinde 1200 adet comanche helikopterini üretmeyi planlamaktadır?Kuzey ırakta düşürülen helikopterlerimizle ilgili olarakta ,savunma sistemleri yenilenmiş ve taktik uçuş şekillerini uygulamaya başlamış helikopterlerimiz şu an da uçaklardan daha az risk altındadır.

selam leydicim;
size kesinlikle katılıyorum diyemiyorum ,çünkü bir helikopterin maliyetini hiç düşündünüzmü? özellikle bakım ve yedek parça giderleri oldukça fazla...bunları yazarken keşke daha fazla olabilseydi bende düşünüyorum ama bizim ülkemiz o kadar zengin değil anımsatmak istedim. ama inanıyorumki birgün bizde kendi helikopterimizi sayenizde yapıcaz ve ben tahtadan da olsa bunu tecrübe etmek için gönüllüyüm.

uh-1 pilotSayfa Başına Git

huey
üye



38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/11/2004 :  09:12:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar

helikopterlerin bakım yedek parça amortisman vb. giderlerinin maliyetlerinin yüksek olması sıkıntı verici bir durum. umarım yakın zamanda kendi döner kanat platformumuzu oluşturabilir, yedek parçasıyla, bakımıyla tamamen bağımısız olabiliriz. Hueypilot arkadaşıma gönülden katılıyorum. Geçtiğimiz yıllarda N2 dişli kutusu olayında yaşanan sıkıntıları gördük öyle değilmi !

Saygılarımla

HUEY

Sayfa Başına Git

Konu 3 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3
 
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000