Yazan |
Konu |
|
eyasakurt
üye
Turkey
50
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 : 03:06:59
Mavipilot selamlar, babası net cafe işleten abiyi bende simaen tanıyorum, şu anda hangi havayolunda acaba, birde mantıklı yazınız için teşekkürler. |
Bahadir
üye
USA
163
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 : 04:18:23
Tellere takilan arkadas benim duyduguma gore Saman pazarinda el arabasinda hiyar satiyormus.. ehi ehi ehi :) |
matthew
üye
Turkey
9
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 : 15:40:04
quote:
Mavipilot selamlar, babası net cafe işleten abiyi bende simaen tanıyorum, şu anda hangi havayolunda acaba, birde mantıklı yazınız için teşekkürler.
önce atlas a girmişti daha sonra thy ye geçti.geçen seneki mezunlarımızdan kendisi.zaten hemen hemen hepsi şuan thy de... |
eyasakurt
üye
Turkey
50
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 : 17:24:01
quote:
Tellere takilan arkadas benim duyduguma gore Saman pazarinda el arabasinda hiyar satiyormus.. ehi ehi ehi :)
Bahadır abi yakında NY city 5. caddede el arabasıyla çiğköfte,pide, kuru pilav, ayvalık tostu satışlarına başlıyacakmış. Fizibilitesini yapıyormuş eki :) eki :9 kiki :)
Mathew abi bilgilendirme için sağol. |
matthew
üye
Turkey
9
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 : 17:38:52
quote:
quote:
Tellere takilan arkadas benim duyduguma gore Saman pazarinda el arabasinda hiyar satiyormus.. ehi ehi ehi :)
Bahadır abi yakında NY city 5. caddede el arabasıyla çiğköfte,pide, kuru pilav, ayvalık tostu satışlarına başlıyacakmış. Fizibilitesini yapıyormuş eki :) eki :9 kiki :)
Mathew abi bilgilendirme için sağol.
rica ederim....:) |
DMRONFINAL
üye
3
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/07/2005 : 20:49:50
quote:
quote:
Mavipilot selamlar, babası net cafe işleten abiyi bende simaen tanıyorum, şu anda hangi havayolunda acaba, birde mantıklı yazınız için teşekkürler.
önce atlas a girmişti daha sonra thy ye geçti.geçen seneki mezunlarımızdan kendisi.zaten hemen hemen hepsi şuan thy de...
matt düzeltmek isterim dede ve tekan hala atlasta. |
matthew
üye
Turkey
9
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 : 00:48:43
quote:
quote:
quote:
önce atlas a girmişti daha sonra thy ye geçti.geçen seneki mezunlarımızdan kendisi.zaten hemen hemen hepsi şuan thy de...
matt düzeltmek isterim dede ve tekan hala atlasta.
hadi ya dede derken alandan bahsediyosun dimi? |
mavipilot
üye
Turkey
96
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 : 02:07:07
merhaba gönül dostları ve eyasakurt :) rica ederim eyasakurt ,doğrusu buydu bazı kompleksli kişilere verilmesi gereken bir cevaptı bu asılsız haberleri duyup saçma sapan yorum yapıyorlar ama neyse ,bu arada internet cafe çalıştıran arkadaşımın babasıyla geçen konuştum fazla uzun bir zaman olmadı ,atlas ta olduğunu söyledi ,ordaymış,allah daimi yolunu açık etsin ve başarılar diliyorum ona ,ki zaten başarı için biryerden başlamak gerek küçükte olsa farketmez ,yaşadığımız her adım bizim için iyi bir deneyim olacaktır ve seçilen olmak için bu yarışta doğru ve emin adımlar atmak gerek, öyle değilmi !!! bu arada hangi uçakta uçarsan uç sonuçta değişin fazla birşey yok ama bu konudaki başarsını ve eğitimini yükseltmek kişinin elinde olan birşey ve herkes kendinden sorumludur ve başka birini suçlayamaz... sevgilerle ..... |
kaptan86
üye
24
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 : 03:09:36
burada yazılanlara şöyle bi bakınca genelde tartışmalar var. şu tartışmaları bırakıp da birbirimize yardımcı olsak!!! örneğin model ucaktan anlayan var mı??? |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 04/07/2005 : 22:34:32
quote:
burada yazılanlara şöyle bi bakınca genelde tartışmalar var. şu tartışmaları bırakıp da birbirimize yardımcı olsak!!! örneğin model ucaktan anlayan var mı???
Birilerinin sana yardımcı olmasını istiyorsan,önce neyi nerede aradığına dikkat et,o zaman aradıklarına tartışmalara maruz kalmadan ulaşabilirsin. Birgi |
gurbetci
üye
17
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 : 17:56:48
KAFAMI BOZMAYIN MINIK SHYO LULAR...BEN HANGI HOCANIN SECME UCUSLARINDA RUSVET ALDIGINI BILE BILIRIM,,,SOYLEYEYIMMI HAA ? CIZERIM O MINIK KARIZMANIZI ....!!!!! |
mavipilot
üye
Turkey
96
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 : 21:24:04
merhaba gurbetçi ... şimdi bu senin mesajına cevap vermeye gerek duymamam gerek ama birşeyi sana belirtmem gerek çünkü bunu sen düşünememişsin ama sana bir kişinin hatırlatması gerekiyor , bunu sen laf olsun diyemi yazdın yoksa yazmak için mi yazdın ,bu ne anlam ifade ediyor şimdi ne alaka ne mantık sorarım sana ??? kullandığın kelimelere dikkat et derim sana okyyy.... bazı hocaların rüşvet alması bizi hiç ilgilendirmez o şahsa ait bir olay ,okulu ilgilendirmez ve okulu şahıs adına suçlayamaz ve laf atamassın ... ve karizma dedinde ,havacıya yakışır şekilde bir karizma çizersen kendine ,iyi olur nedersin.....
quote:
KAFAMI BOZMAYIN MINIK SHYO LULAR...BEN HANGI HOCANIN SECME UCUSLARINDA RUSVET ALDIGINI BILE BILIRIM,,,SOYLEYEYIMMI HAA ? CIZERIM O MINIK KARIZMANIZI ....!!!!!
|
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 : 21:52:57
quote:
KAFAMI BOZMAYIN MINIK SHYO LULAR...BEN HANGI HOCANIN SECME UCUSLARINDA RUSVET ALDIGINI BILE BILIRIM,,,SOYLEYEYIMMI HAA ? CIZERIM O MINIK KARIZMANIZI ....!!!!!
Forumda herkese,herşeye bi çamur atma telaşı!Senin derdin ne ya;baban evden filan mı kovdu,kız arkadaşın mı terketti? Birgi Edited by - birgi on 05/07/2005 21:55:36 |
Sirer
üye
Turkey
47
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 : 17:50:31
Böyle kişilere cevap bile vermemek gerek... 4.Air Force & 411.Turkish Raiders Squadron Commander www.turkishstars.com
|
matthew
üye
Turkey
9
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 : 22:03:17
[quotesenin havacı olma ihtimalin milyonda 1 bile olmaz.... sana acıdım.... en yakın zamanda kendini toparlaman dileğiyle..... KAFAMI BOZMAYIN MINIK SHYO LULAR...
BEN HANGI HOCANIN SECME UCUSLARINDA RUSVET ALDIGINI BILE BILIRIM,,,SOYLEYEYIMMI HAA ? CIZERIM O MINIK KARIZMANIZI ....!!!!! [/quote] |
pitts
üye
85
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/07/2005 : 06:58:43
SELAM GURBETÇİ,NESİN KİMSİN BİLMEM SHYO İLE ALAKAM YOK ORDAN MEZUNDA DEĞİLİM HAVAYOLLARINDA UZUN ZAMANDIR GÖREV YAPAN THK KÖKENLİ BİR İNSANIM. 1-)KÜÇÜK SHYO LULAR LAFI BANA ÇOK TERS GELDİ, 2-)KARİZMANIZI ÇİZERİM LAFI DAHA DA TERS Bİ LAF, 3-)BİR PİLOT A RÜŞVET SUÇLAMASI ÇOK DAHA TERS BİR LAF, SENİN DİLİNDEN KONUŞUCAM TÜM FORUMDAN VE ARKADAŞLARDAN BU ÜSLUP İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM. BAK KOÇUM BİZ PİLOTLAR VE HAVACILAR ÇOK KALİTELİ VE ZOR EĞİTİMLERDEN GEÇEN VE MESLEKLERİNİ BIRAK PARA İLE SATMAYI CANLARI PAHASINA İCRA EDEN BİR SEKTÖRÜN ÇALIŞANLARIYIZ. SEN VE SENİN GİBİLER RAHAT VE EMNİYETLİ ULAŞIM SAĞLASINLAR DİYE TÜM ÖZEL GÜNLER VE BAYRAMLARI EKSERİ AİLESİNDEN AYRI GEÇİREN BU İNSANLARA BU ŞEKİLDE KÜÇÜMSER BİR TAVIR SERGİLEMEN SENİN ADINA EMİN OLKİ ÇOK BÜYÜK BİR TALİHSİZLİKDİR. BENDE O OKULDAN MEZUN DEĞİLİM AMA SENİN GİBİ İÇİMDE BİR UHTEDE DEĞİLDİR BU DURUM KİMLER İÇİN BU LAFI EDİYORSAN VE DELİKANLIYSAN DAHA AÇIK YAZ BUNLARI AMA SONUNA ADINI SOYADINI DA EKLE Kİ BİR CEVAP VERİLİRSE SENİ BULSUN BU CEVAP CAMİYANIN SAYGIN BİR GRUBUNU TÖHMET ALTINDA BIRAKMAK SENİN HADDİN ASLA OLAMAZ VE UNUTMA BU CAMİYADA KİMSENİN KARİZMASINI ÇİZMEK SENİN HADDİN VE BECERİN DEĞİLDİR.BU CAMİYA SENİ TABİR YERİNDE İSE TÜKÜRÜĞÜ İLE BOĞAR BURDAN GİZLİ BİR NİCK İLE RACON KESECEĞİNE YAZ GERÇEK İSMİNİDE RACON YERİNİ BULSUN BİZLERDE SENİ ADAM SINIFINA KOYUP BU ŞEKİLDE YARGILAYALIM.... BÜYÜK HARFLE BURDA YAZI YAZMAK NE ANLAMA GELİR BİLİRSİN VE BU HARFLER NE KADAR BÜYÜKSE BU CAMİYANIN PİLOTLARI EN AZ BU BÜYÜK VE GEREKTİĞİNDE BU KADAR ETKİLİDİRLER. SANADA EN İÇTEN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM EN DERİNDEN...............
|
nuri
üye
16
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/07/2005 : 12:51:42
harfleri buyuk yazmak kolaydir bilgisayarda,ama kucuk adamlar yazdiklari ile asla buyuk olamazlar ...!! |
pitts
üye
85
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/07/2005 : 20:05:29
nuri???? tanıyamadım ama küçük demişsin çok yanılmışsın sende yukarıdakinin avukatımısın anlamadım?? seyrek muatap olalım:))))))))))))))) |
mavipilot
üye
Turkey
96
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/07/2005 : 23:16:01
sana katılıyorum pitts tamimiyle .... bu arada siz o kişinin avukatımısınız yoksa siz o kişimisiniz , bizim tepkimizin kime ve neden olduğunu halen anlıyamamış olman ilginç bir durum gerçekten de ,burda havacılık adına hepimiz bilgi alış verişi yapıyor ve birbirimize yardımcı oluyor yeni şeyler öğreniyor veya bilgilerimizi tazeliyoruz bunun farkındasın değilmi ve hiç kimse durup duruken kimseye kızmaz ve büyük harf kullanmaz ve herkes mantıklı olduğu sürece tepkisini bildirmekte özgürdür bazı kişilere büyük harf yakışıyor demek ki ,ayrıca oda zaten uygun bir uslüp kullanmış ..sizde tepkinizi bildirecekseniz bir başkası gibi davranmayın..o yüzden lütfen yaptığımız eleştirelere dikkat edelim oky..!!! ve bence bu konuyuda kapatalım burda çünkü yapılan eleştiriler sanırım kişiye ulaşmıştır yeteri kadar ve kişilerede !!saygılarla ... quote:
harfleri buyuk yazmak kolaydir bilgisayarda,ama kucuk adamlar yazdiklari ile asla buyuk olamazlar ...!!
|
turkishatc
üye
Turkey
22
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 25/07/2005 : 22:34:50
quote:
Sadece yazık demek geliyor içimden Bir sivil havacılık mezunu ve üniversitede çalışmış biri olarak bu tarz konuşmalara anlam veremediğimi söylemek isterim shyo mezunu her öğrenci sektörde tercih edilen gerek alt yapı gerekse pratik olarak aldıkları eğitim bakımından son derece kaliteli personel olma yolunda ilerler. havacılık yapısından dolayı deneyim ve usta çırak ilişkisi içerir ve ister shyo ister başka bir kurumdan eğitim almış olsun onların eğitimini tamamlayan kişiler çalıştıkları deneyimli insanlardır. takdirinizdir kimse doğuştan pilot veya başka bir mesleğin ustası olarak dünyaya gelmiyor.Arkadaşın sanırım geçmişte yaşadıkları olumsuz etkiler yaratmış ama bu saygının kaybolması anlamına gelmez. moderatör arkadaşların bi tip polemiklere izin vermemesini diliyorum. www.turkishatc.com
Edited by - turkishatc on 25/07/2005 22:37:34 Edited by - turkishatc on 25/07/2005 22:38:42 |