ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 PİLOTAJ
 SHYO önkayıtları başladı!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
pilotolga
üye

Turkey
7 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/09/2004 :  13:55:15  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
[/quote]

Olsun ben yinede denemek istiyorum en azından havacılık ile ilgili hiç bir şeye beni almazlarsa bende uçak fotorafları çeker onları dergilere satarım. Hobi amaçlı olarak yani. Bu arada acaba göz bozukluğu pilonör veye benzeri bir kursa katılmamı da engeller mi?

PİLOÇE
tugce@eser.gen.tr

[/quote]
1,5 göz kusurunun planör kursuna katılmanı engelliceni sanmıyorum. Bu sene kampta gözü bozuk çok adam vardı(Emil, İbrahim Abi:)) Başvurcak olursan da birinci dönem ercih et çok büyük olasılık kaul edilirsin. Güven bana:)

No women, No cry!
Sayfa Başına Git

pilotolga
üye

Turkey
7 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/09/2004 :  14:02:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Demin yazmayı unuttum şimdi yazim bari, 2004/1 Planör başlangıçtan Cem, Recep ve Oktay kardeşlerim plotajı kazandılar hepsini tebrik ediyorum. Kazanamayanlara da inşallah seneye diyorum.
NOT:Bora hoca sen bizim herşeyimizsin!!!!

No women, No cry!
Sayfa Başına Git

CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 :  09:08:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama shyo pilotaj bolumunun kontenjanina bi bakin kac kisi ilk once, daha sonra size bu bolume girip sirketlerde ucan first officerlarin baba-aile yakinlarinin kim oldugu yazacagim....

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 :  17:08:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
TAM OLARAK NE DEMEK İSTİYORSUN PİLOTOLGA... bu mesajı yanlışlıkla mı attın yoksa bir şey ima etmek istedin de ben mi anlamadım?

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 :  17:12:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

TAM OLARAK NE DEMEK İSTİYORSUN PİLOTOLGA... bu mesajı yanlışlıkla mı attın yoksa bir şey ima etmek istedin de ben mi anlamadım?

çok özür diliyorum bu mesajı yanlışlıkla attım. 2. sayfayı görmedim de.

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 :  17:17:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
[

[/quote]
1,5 göz kusurunun planör kursuna katılmanı engelliceni sanmıyorum. Bu sene kampta gözü bozuk çok adam vardı(Emil, İbrahim Abi:)) Başvurcak olursan da birinci dönem ercih et çok büyük olasılık kaul edilirsin. Güven bana:)

No women, No cry!

[/quote]

Bilgilerin için teşekkür ederim pilotolga. (Az önceki mesaj için kusura bakma) ylnız göz numaram 3 buçuktu 3 e indi yinede bir şey fark eder mi?

PİLOÇE
tugce@eser.gen.tr

Sayfa Başına Git

MightyWing
üye

15 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/02/2005 :  21:12:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama shyo pilotaj bolumunun kontenjanina bi bakin kac kisi ilk once, daha sonra size bu bolume girip sirketlerde ucan first officerlarin baba-aile yakinlarinin kim oldugu yazacagim....

Yaz bakalım...

Sayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000