Yazan |
Konu |
|
pilotolga
üye
Turkey
7
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/09/2004 : 13:55:15
[/quote]Olsun ben yinede denemek istiyorum en azından havacılık ile ilgili hiç bir şeye beni almazlarsa bende uçak fotorafları çeker onları dergilere satarım. Hobi amaçlı olarak yani. Bu arada acaba göz bozukluğu pilonör veye benzeri bir kursa katılmamı da engeller mi? PİLOÇE tugce@eser.gen.tr [/quote] 1,5 göz kusurunun planör kursuna katılmanı engelliceni sanmıyorum. Bu sene kampta gözü bozuk çok adam vardı(Emil, İbrahim Abi:)) Başvurcak olursan da birinci dönem ercih et çok büyük olasılık kaul edilirsin. Güven bana:) No women, No cry!
|
pilotolga
üye
Turkey
7
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 09/09/2004 : 14:02:07
Demin yazmayı unuttum şimdi yazim bari, 2004/1 Planör başlangıçtan Cem, Recep ve Oktay kardeşlerim plotajı kazandılar hepsini tebrik ediyorum. Kazanamayanlara da inşallah seneye diyorum. NOT:Bora hoca sen bizim herşeyimizsin!!!!No women, No cry!
|
CHEROKEEBOY33
üye
49
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 : 09:08:23
arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama shyo pilotaj bolumunun kontenjanina bi bakin kac kisi ilk once, daha sonra size bu bolume girip sirketlerde ucan first officerlarin baba-aile yakinlarinin kim oldugu yazacagim.... |
piloçe
üye
Turkey
117
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 : 17:08:56
TAM OLARAK NE DEMEK İSTİYORSUN PİLOTOLGA... bu mesajı yanlışlıkla mı attın yoksa bir şey ima etmek istedin de ben mi anlamadım? |
piloçe
üye
Turkey
117
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 : 17:12:03
quote:
TAM OLARAK NE DEMEK İSTİYORSUN PİLOTOLGA... bu mesajı yanlışlıkla mı attın yoksa bir şey ima etmek istedin de ben mi anlamadım?
çok özür diliyorum bu mesajı yanlışlıkla attım. 2. sayfayı görmedim de. |
piloçe
üye
Turkey
117
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/09/2004 : 17:17:59
[ [/quote] 1,5 göz kusurunun planör kursuna katılmanı engelliceni sanmıyorum. Bu sene kampta gözü bozuk çok adam vardı(Emil, İbrahim Abi:)) Başvurcak olursan da birinci dönem ercih et çok büyük olasılık kaul edilirsin. Güven bana:)No women, No cry! [/quote] Bilgilerin için teşekkür ederim pilotolga. (Az önceki mesaj için kusura bakma) ylnız göz numaram 3 buçuktu 3 e indi yinede bir şey fark eder mi? PİLOÇE tugce@eser.gen.tr |
MightyWing
üye
15
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 10/02/2005 : 21:12:23
quote:
arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama shyo pilotaj bolumunun kontenjanina bi bakin kac kisi ilk once, daha sonra size bu bolume girip sirketlerde ucan first officerlarin baba-aile yakinlarinin kim oldugu yazacagim....
Yaz bakalım... |