ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 PLANÖRCÜLÜK SPORU
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Hermes
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/03/2004 :  15:11:14  Profili Göster   Hermes a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar,

Güzel ülkemiz de 12. 000 adet sertifikalı planörcü olduğunu biliyormuydunuz?

Bu arada T_P_D@yahoogroups.com olarak Planör Pilotunun El Kitabı isimli bir kitap hazırlıyoruz. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

Hermes

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2004 :  17:11:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tekamülüm;kitabın sonunda "Delikanlı Planörcü" bölümünüde görmek istiyorum,ona göre

Birgi
THK Pln.Baş. 03/1
İnönü-EskişehirSayfa Başına Git

Hermes
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/04/2004 :  12:42:23  Profili Göster   Hermes a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar,

Arkadaşlar daha önceden de bahsettiğim gibi T_P_D@yahoogroups olarak Planör Pilotunun El Kitabı isimli bir kitap hazırlıyoruz.

Sizlerden bir ricam var;

Planör deyince ne anladığınızı, aklınıza ilk neyin geldiğini yazabilirmisiniz?

Bu soruları cevaplayabilirseniz kitabın şekillenmesine yardımcı olursunuz.

Sevgiler,
HERMES

Sayfa Başına Git

coach01
üye

4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/04/2004 :  22:17:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tüm havacılara selam...
Planörcülük için bir şeyler yapmak istiyorsanız...öncelikle THK şubeleri'nden başlamanın en uygun hareket olacağını düşünüyorum!

Zira,THK'nun ayakta kalmasında çok ciddi katkıları olan bu insanlar,havacılık ve pilotaj ile ilgili hemen hiç bir bilgiye sahip olmamalarına rağmen sizler ve daha bir çok havacılık sevdalısının eğitim görmesi için gereken mali kaynağı kuruma kazandırmışlardır...

Size en yakın şubeye giderek,bir yerlerden başlayabilirsiniz...Mesela 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ; şubelerin çelenk koyma vb. programları olabilir.Şube saymanı veya başkanı ile kontak kurarak orada görünmeniz dahi yetecektir.Bu sizlerin,başlangıçta ihtiyaç duyacağınız desteği de tereddüt etmeden sunacaklardır!

Maviniz daima yukarda olsun...

Sayfa Başına Git

coach01
üye

4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/04/2004 :  22:24:35  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam ,

sevgili hermes...:)sayı tam olarak 11.052!

ancak bu sayı , Türkkuşu'nun kurulduğu günden itibaren verilen toplam bröve sayısı...(A,B,C ve planör pilot lisanslarının toplamı)

ayrıntılı bilgi için : lenticlarus@yahoo.com

maviniz daima yukarda olsun!:))

Sayfa Başına Git

coach01
üye

4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/04/2004 :  19:27:27  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sailors of the sikes , bir demo degil mi?

sizce ne kadar faydali olabilir?:))

Sayfa Başına Git

Hermes
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/05/2004 :  15:19:30  Profili Göster   Hermes a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar,

Coach ya ben bir türlü açamadım sos u bu yüzden nasıl bir demo olduğunu bile bilemiyorum. Fakat Planörcülüğün bu tip software lere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Genç Martın HERMES ;)

Sayfa Başına Git

Hermes
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/05/2004 :  15:19:54  Profili Göster   Hermes a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar,

Coach ya ben bir türlü açamadım sos u bu yüzden nasıl bir demo olduğunu bile bilemiyorum. Fakat Planörcülüğün bu tip software lere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Genç Martın HERMES ;)

Sayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000