Yazan |
Konu |
|
Hermes
üye
Turkey
32
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 30/03/2004 : 15:11:14
Selamlar, Güzel ülkemiz de 12. 000 adet sertifikalı planörcü olduğunu biliyormuydunuz? Bu arada T_P_D@yahoogroups.com olarak Planör Pilotunun El Kitabı isimli bir kitap hazırlıyoruz. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim. Hermes |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 31/03/2004 : 17:11:31
Tekamülüm;kitabın sonunda "Delikanlı Planörcü" bölümünüde görmek istiyorum,ona göre Birgi THK Pln.Baş. 03/1 İnönü-Eskişehir |
Hermes
üye
Turkey
32
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 21/04/2004 : 12:42:23
Selamlar, Arkadaşlar daha önceden de bahsettiğim gibi T_P_D@yahoogroups olarak Planör Pilotunun El Kitabı isimli bir kitap hazırlıyoruz. Sizlerden bir ricam var; Planör deyince ne anladığınızı, aklınıza ilk neyin geldiğini yazabilirmisiniz? Bu soruları cevaplayabilirseniz kitabın şekillenmesine yardımcı olursunuz. Sevgiler, HERMES |
coach01
üye
4
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 28/04/2004 : 22:17:03
Tüm havacılara selam... Planörcülük için bir şeyler yapmak istiyorsanız...öncelikle THK şubeleri'nden başlamanın en uygun hareket olacağını düşünüyorum!Zira,THK'nun ayakta kalmasında çok ciddi katkıları olan bu insanlar,havacılık ve pilotaj ile ilgili hemen hiç bir bilgiye sahip olmamalarına rağmen sizler ve daha bir çok havacılık sevdalısının eğitim görmesi için gereken mali kaynağı kuruma kazandırmışlardır... Size en yakın şubeye giderek,bir yerlerden başlayabilirsiniz...Mesela 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ; şubelerin çelenk koyma vb. programları olabilir.Şube saymanı veya başkanı ile kontak kurarak orada görünmeniz dahi yetecektir.Bu sizlerin,başlangıçta ihtiyaç duyacağınız desteği de tereddüt etmeden sunacaklardır! Maviniz daima yukarda olsun... |
coach01
üye
4
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 28/04/2004 : 22:24:35
selam , sevgili hermes...:)sayı tam olarak 11.052! ancak bu sayı , Türkkuşu'nun kurulduğu günden itibaren verilen toplam bröve sayısı...(A,B,C ve planör pilot lisanslarının toplamı) ayrıntılı bilgi için : lenticlarus@yahoo.com maviniz daima yukarda olsun!:)) |
coach01
üye
4
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/04/2004 : 19:27:27
sailors of the sikes , bir demo degil mi?sizce ne kadar faydali olabilir?:)) |
Hermes
üye
Turkey
32
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/05/2004 : 15:19:30
Selamlar, Coach ya ben bir türlü açamadım sos u bu yüzden nasıl bir demo olduğunu bile bilemiyorum. Fakat Planörcülüğün bu tip software lere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Genç Martın HERMES ;) |
Hermes
üye
Turkey
32
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/05/2004 : 15:19:54
Selamlar, Coach ya ben bir türlü açamadım sos u bu yüzden nasıl bir demo olduğunu bile bilemiyorum. Fakat Planörcülüğün bu tip software lere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Genç Martın HERMES ;) |