ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 TEKNOLOJİ
 Kendi pistini kendin yap..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Fethi
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/03/2003 :  04:20:38  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
benim kafa iyice dagilmis.
ertan abi kusura bakma karisiklik yuzunden.
Dedigim gibi biz Gazioglu koyu ve civarini ilaclamistik.O donemde THK adina calisiyordum.Kisa bir sure icin Corluyada ugramistik.
gorusmek uzere

Sayfa Başına Git

celaluzar
Murat Yüksek

7 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/03/2003 :  01:33:54  Profili Göster  Ziyaret celaluzar'ın Anasayfasını   celaluzar a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba arkadaslar
Ertan Bey ile görüstüm. Topkapı dan 100 km mesafedeki Çeşmeli Köyü Çorlu ile Marmara Ereglisi arasinda. Çorluya 12 km, Marmara Ereglisine 15 km, sahile 7 km. Daha önceden meydan olarak düzenledikleri alan köyün içerisinde ve köyün merasi. 350-400 metrelik bir toprak pist. Uzun süreli kullanim izni alabilecegimizi söylüyor. yine önceden 250 metrekarelik bir hangarları varmış ama firtinada içerisindeki sariyer havacilik kulübünün techizati ile birlikte hurda olmus.
sonuç :ilk adım olarak bizim istanbulda toplanmamiz ve bu konu agirlikli görüsmemiz daha sonrada Ertan Beyi ziyarete giderek yeri görmemiz gerekiyor. sonra da nasıl kullanım izni alinacak, zemin nasıl elden geçecek, kullanılmis eski bir hangar kimden bulunur, eski hangar oraya nasıl tasinir, vb konular gelecek. Görüsmek üzere... http://www.tayyareci.com/marmara.asp
Celal UZAR Tayyareci

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/03/2003 :  10:52:39  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
celal bey kendi hangarimizi kendimiz yapmamiz mümkün olamizmi ?

fulasSayfa Başına Git

celaluzar
Murat Yüksek

7 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/03/2003 :  05:19:41  Profili Göster  Ziyaret celaluzar'ın Anasayfasını   celaluzar a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba fuat
konu paraya geldiğinde :) tecrübelerime de dayanarak .. ben karamsarım...
bu arada bana yazarsan sevinirim senden istegim olacak.. celaluzar@yahoo.com

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/03/2003 :  00:47:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hangar basit bir şekilde inşaa edilse para konusu azalırmı?

Birgi

"Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever."

http://birgi1.tripod.comSayfa Başına Git

nadirdogan
üye

Turkey
17 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/03/2003 :  17:34:23  Profili Göster  Ziyaret nadirdogan'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Foruma yeni katıldım herkese selamlar,

1.Biz de uçağımızın ilk test uçuşunu Trakya'da Büyük Mandıra köyünde yapmıştık.
Köyün merasında 250m. uzunluğunda pist olarak kullanılabilen önceden hazırlanmış bir düzlük var.Bu pisti oranın yerlisi bir pilot yapmış.Ama O'nun izini bulamadık, belki sizlerden tanıyan vardır.
Web sitemde bazı resimler görebilirsiniz.

2.Yine Trakya'da zannediyorum ki bu forumda adı geçen pist olsa gerek, ana yoldan içeriye girdikten sonra jandarmanın önünden geçilerek gidilen bir köydeki pisti biliyorum.Köyün ismini hatırlamıyorum.Metal boru iskelet üzerine saçlar bağlanmış bir de hangar vardı.İçinde de Koala kitplane ve 1-2 tane ultralight vardı.Pistin sahibini bilmiyorum ama ilgili kişiler olarak Nazmi-Hasan-Osman beyler var.

3.Tekirdağ'ın biraz kuzeyinde ana yola yakın bir pist daha biliyorum.Yakınında bir mezarlık var.

Yani burada görülüyor ki Trakya'da benim bildiğim üç adet pist var, bilmediğim belki kaç tane daha vardır.

Bu bahsettiğim pistler ve pistlerin sahipleri hakkında bilgisi olan varsa yazsın, bilgilerimizi paylaşarak çoğaltalım.

Benim hayalim 1000 dönümlük bir arazi sahibi olabilmek ve içine kendi çiftliğimi,evimi,garajımı,hangarımı ve pistimi kurmak.Tabii ki sadece bir hayal.

Saygılar,

Nadir
http://www.nadirteknik.comSayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000