Foruma yeni katıldım herkese selamlar,1.Biz de uçağımızın ilk test uçuşunu Trakya'da Büyük Mandıra köyünde yapmıştık.
Köyün merasında 250m. uzunluğunda pist olarak kullanılabilen önceden hazırlanmış bir düzlük var.Bu pisti oranın yerlisi bir pilot yapmış.Ama O'nun izini bulamadık, belki sizlerden tanıyan vardır.
Web sitemde bazı resimler görebilirsiniz.
2.Yine Trakya'da zannediyorum ki bu forumda adı geçen pist olsa gerek, ana yoldan içeriye girdikten sonra jandarmanın önünden geçilerek gidilen bir köydeki pisti biliyorum.Köyün ismini hatırlamıyorum.Metal boru iskelet üzerine saçlar bağlanmış bir de hangar vardı.İçinde de Koala kitplane ve 1-2 tane ultralight vardı.Pistin sahibini bilmiyorum ama ilgili kişiler olarak Nazmi-Hasan-Osman beyler var.
3.Tekirdağ'ın biraz kuzeyinde ana yola yakın bir pist daha biliyorum.Yakınında bir mezarlık var.
Yani burada görülüyor ki Trakya'da benim bildiğim üç adet pist var, bilmediğim belki kaç tane daha vardır.
Bu bahsettiğim pistler ve pistlerin sahipleri hakkında bilgisi olan varsa yazsın, bilgilerimizi paylaşarak çoğaltalım.
Benim hayalim 1000 dönümlük bir arazi sahibi olabilmek ve içine kendi çiftliğimi,evimi,garajımı,hangarımı ve pistimi kurmak.Tabii ki sadece bir hayal.
Saygılar,
Nadir
http://www.nadirteknik.com