ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Bizde uçmak istiyoruz.......
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
TURK_volcano
üye

3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/06/2005 :  01:04:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Fighter Ace, VR1 Entertainment'ın 1997 yılında yazılımını yapıp, yayın hakkını Microsoft'a verdiği ve Microsoft'un da 1997-2001 yılları arasında Microsoft Gaming Zone serverlarında hizmetini verdiği ONLINE uçuş simulatörüdür. Yayım hakkı 2001 yılı sonunda Jaleco Entertainment'a verilmiş, geçtiğimiz Mart ayında ise Ketsujin Studios tarafından devralınmıştır.

Fihter Ace'te offline uçulmaz, hiç bir şeye benzemez; LAN bağlantılı uçulmaz; bilgisayarlararası TCP/IP bağlantılı uçulmaz. Fighter Ace'te uçabilmenin tek yolu Ketsujin Studios'un ABD, Kanada ve Japonya'daki senkronize serverlarına bağlanmaktır.

Fighter Ace CD olarak para ile satılmaz. http://fighterace.ketsujin.com adresinden ücretsiz indirilebilir. Simulasyonun kendisi ücretsizdir ama, server'a bağlanarak uçabilmek ücretlidir. Bunun bedeli de ayda 14.95 Amerikan Dolarıdır.

Fighter Ace kendi türünün ilki olmakla beraber tek değildir. 2. Dünya Savaşı dönemi uçuş simulasyonlarından Aceshigh ve Warbirds de aylık ücretli sistem ile hizmet vermektedir.

Fighter Ace hakkında geniş bilgiyi, Tayyareci'de, Simulasyon bölümünde bulabilirsiniz. Her ne kadar oradaki tanıtım 2 versiyonu ve şimdi uçtuğumuz 3.7 versiyonu olsa da, temel mantık ve kurgu aynı kalmıştır.

Siz cebinizden kuruş çıkmasına izin vermeyecek olabilirsiniz, bu bir tercih meselesidir. Warbirds, Aceshigh, IL2 Sturmovik ve Microsoft Combat Flight Simulator ile karşılaştırıldığı zaman inanılmaz gerçekçi, muhteşem olarak nitelendirdiğimiz Fightere Ace'te uçmak için biz, her birimiz bu ücreti seve seve veriyoruz.

Saygılar...

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/06/2005 :  22:42:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar ben de 15 yaşında bir havacılık meraklısıyım. Ama yinede eyasakurt a katılıyorum. Şunun şurasında 18 olmaya 2 yıl kalmış. 18 den sonra o kadar çok zamanımız kalacak ki. Hem OSS de gerçeken önemli. Bırakında bir takım yasaklar konulsun. Yasakların hepsi birilerinin iyiliği için. Bu yasakta eleştirecek kadar saçma değil bana göre.

PİLOÇE
tugce@eser.gen.trSayfa Başına Git

uçar
üye

Turkey
12 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/06/2005 :  05:36:15  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Yasakların bizim iyiliğimiz için konduğu dogrudur...fakat ben ve arkadaşlarım için bu 2 yıl çok uzun zamn ki...Biz artık havacılığı yaşam biçimi olark şeçtik diyebiliriz,biz uçmak ve havacılık çatısı altında çalışmak istiyoruz bu istegimize ulaşmak için geç memiz gereken sınav öss dir bunu farkındayız,bu yuzden öss evet çok önemli..Sanal havacılıkta bu yolda bir başlangıç..Zamn ayırma konusunda bir kaygım yok,nasıl ders çalıştıktan sonra ve ya hafta sonları kendimize zamn ayırıyorsak ben de o kendime ayırdığım zamn da uçuyorum ve bu uçuş süreleri çalışma zamnlarında kesin hatlarla belirlen mıştır..Belli bir plan yapılırsa her şeye zamn var...sonuç olark biz 16-17 yaşlarındayız biz kalbimizde yatanı biliyoruz bu na ulaşmak için de yol öss den geçer biz de bu aşkla o yolu başarıyla geçeceğiz... yatmak üzereydim yazıda yanlışlarım olduysa özürdilerim saygılar....

421-Hanay çaylak filoSayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 :  17:27:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Havacılık sevmek demek nasıl illa pilot olmak demek değilse illa sanal uçmak anlamınada gelmez.Arkadaşlar buna göre düşünürse,eminim filoların koydukları "yasakların" neden olduğunu çok daha iyi anlayacaktır.

Birgi

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/06/2005 :  20:25:21  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sanal filoların koyuduğu yaş sınırına destek veriyorum, bu konuda haklılar.Nihayetinde bir başka kişinin vaktini alacak bir organizasyonun parçasılar. Eğer henüz kendi kararlarını veremeyecek (kritik konularda) birbaşkasının sorumluluğu altında yaşamak sorunda olduğunuz bir yaşda iseniz verdiğiniz hizmetin bir başka boyutuda ebeveynlere karşı olan sorumluluktur. Senelerdir sanal havacılığın içindeyim ve bu sorunla defalarca karşılaştık. Yukarıki cevaplardan birinde çok güzel bir nokta vardı; "eğer bu çocuklardan birisinin ailesi size açıp şikayet etse ne olacak?" yerden göğe kadar haklı bir soru. Aileler ellerindeki olanakları çocukları için binbir fedakarlıkla sunabiliyorlar (en azından geneli böyle kabul edebiliriz). Seneler önce ulsulararası sanal havacılık organizasyonu olan SATCO 'ya bu yüzden dava açıldı. 14 yaş civarındaki birkaç çocuğun ailesi Amerikada, çocukların ders çalışma saatlerinde vakitlerini internette "SATCO yolu ile online uçak oyunu" oynayarak geçirdiklerini öne sürerek dava açmışlardı. Dava sonucunda SATCO'nun üye kabulü işlemlerinde 16 yaş sınırı konmuştu.

ayrıca sanal havacılık , havacılık yolu üzerindeki taşlardan biri, olmazsa olmazlarda değil. Bu bir hobi ve zamanı bu yolla geçirmenin bir yolu. Havacılık mesleğine adım atmak için bir basamak değil ama basamağı atlarken diğerleri ile aranızda bilgi farkını oluşturabilecek bir yardımcı. GErçek pilotaj eğitiminde sanal havacılığın yararından çok zararı varır bunuda hemen ilave edeyim. (gereğinden fazla aletlere bakma eğilimi ile görsel kontrol yapma eksikliği)(sivil havacılık için)

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

mokus
üye

Turkey
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/07/2005 :  17:20:17  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu sitedeki sanal filolar hakkında bana bilgi verebilirmisiniz acaba ve nasıl sanal filoya girecegime dair yardımcı olursanız sevinirim...murat

en büyük idealim pilot olmakSayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000