Gönderilme Tarihi - 24/08/2004 : 17:26:09
anadolu üniversitesi önkayıtları başladı pilotaj için..Ben de katıldım olan biteni görücez..Eğer katılan arkadaşlar varsa ya da merak edenler bi kaç şey öğrendim..
quote: anadolu üniversitesi önkayıtları başladı pilotaj için..Ben de katıldım olan biteni görücez..Eğer katılan arkadaşlar varsa ya da merak edenler bi kaç şey öğrendim..
Gönderilme Tarihi - 26/08/2004 : 12:18:21
Arkadaşlar bugün test-1 sınavına girdim.50 soru 30 dakika sorular basit ama zaman alıcıydı önemli olan zamanı iyi kullanmaktı..163 kişi başvurmuş yarın 100 kişi giricek 63 kişi elenicek..
Gönderilme Tarihi - 26/08/2004 : 12:40:32
sevgili poliçe öğrendiğim kadarıyla 1.5 numaraya kadar alıyorlarmış ..ve bu sene 80 doğumlulara kadr aldılar.seneye 81 doğumlulara kadar alıcaklarmış..ve gözden olan operasyonlar önemsenmiyo sanırım o yüzden operasyon geçirebilirsin ya da düzelmesini bekleyebilirsin..icq numaram 91324300 eğer bana yazarsan daha çok şey anlatabilirim..
quote: sevgili poliçe öğrendiğim kadarıyla 1.5 numaraya kadar alıyorlarmış ..ve bu sene 80 doğumlulara kadr aldılar.seneye 81 doğumlulara kadar alıcaklarmış..ve gözden olan operasyonlar önemsenmiyo sanırım o yüzden operasyon geçirebilirsin ya da düzelmesini bekleyebilirsin..icq numaram 91324300 eğer bana yazarsan daha çok şey anlatabilirim..
.....tnc
Acaba 1.5 e kadar olduğunu nasıl öğrendin veya kime sordun tunca herkes başka bir şey diyor da.
quote: Ne olduki tuncas elendin mi? neden?hangi sınavda?
Cem PEKARDAN
ya işte kaderin önüne geçemezsin..ben sınavda cevaplarımı müsfette kağıda yamıştım..Zaman bitti dediler geldiler cevap kağıdına işaretledim işaretlemesine ama elim ayağım titriyordu heyecandan yani adam ikide bir almaya çalışıyodu heralde biyerlerde kaydırma yaptım birazda işaretleyemedim..
zaten zamanı sınamak içindi sınavlar bizde batırdık iyice ..
Gönderilme Tarihi - 04/09/2004 : 14:12:16
ya biliyoru mcok alakasız bir yerde alaakasız bir konu ama.askeri havacılıgın kapanmasına sebep olan arkadaslara tavsiyem gereksiz konusmalardan kacınsınlar. buraya bircok insan bilgi almaya geliyor.onlara karsı en azından biraz daha saygı.admin abi:) sen ac su askeri havacılıkı.ben soyledim onlara 'kavga etmeden dovusun die' bu arada elenen arkadaslara gecmıs olsun.seneye benimle bir daha hazırlanırlar.
Gönderilme Tarihi - 04/09/2004 : 14:15:50
birsey daha kım ne derse desin.bu bilgi gercekten saglam bir kaynaktan.Gozle ilgili en kucuk lazer amelıyatları bile saglık kontrolleri sırasında ortaya cıkar.cunku ben bunu askeri okul sınavına girerken yasadım.kaldı ki piotaj veya htk gibi bir bolumde goz cok onemli.en kucuk sorunu dahiaffetmezler.. piloce ye daha once de yazmıstım ama
quote: birsey daha kım ne derse desin.bu bilgi gercekten saglam bir kaynaktan.Gozle ilgili en kucuk lazer amelıyatları bile saglık kontrolleri sırasında ortaya cıkar.cunku ben bunu askeri okul sınavına girerken yasadım.kaldı ki piotaj veya htk gibi bir bolumde goz cok onemli.en kucuk sorunu dahiaffetmezler.. piloce ye daha once de yazmıstım ama
Olsun ben yinede denemek istiyorum en azından havacılık ile ilgili hiç bir şeye beni almazlarsa bende uçak fotorafları çeker onları dergilere satarım. Hobi amaçlı olarak yani. Bu arada acaba göz bozukluğu pilonör veye benzeri bir kursa katılmamı da engeller mi?
Gönderilme Tarihi - 06/09/2004 : 08:22:06
THK'nın açtığı havacılık kurslarına katılman için heyet raporu alman gerekli,planör için ICAO Ek-1'e göre rapor isteniyor.Heyet raporu veren bir devlet hastanesine gidip göz için kabul edilebilir dereceleri öğrenebilirsin.
quote: THK'nın açtığı havacılık kurslarına katılman için heyet raporu alman gerekli,planör için ICAO Ek-1'e göre rapor isteniyor.Heyet raporu veren bir devlet hastanesine gidip göz için kabul edilebilir dereceleri öğrenebilirsin.
Birgi
Birgi Ankara da hangi hasteneler heyet raporu veriyr biliyor musun? Veya bilen biri var mı?
Gönderilme Tarihi - 08/09/2004 : 15:31:11
Ankara'da oturmuyorum bu yüzden hangisi verir bilemem ama bir devlet hastanesine gidip,THK planör kursu için heyet raporu verip vermediklerini öğrenebilirsin.Olurda yolun İzmir veya İstanbul'a düşerse;İzmir'de Alsancak Devlet Hastanesi,İstanbul'da ise İstinye Devlet Hastaneleri THK kursları için heyet raporu veriyor.Yukarıda yazmayı unuttum tüm üniversite hastaneleride aynı raporu verir,Ankara'da üniversite hastanelerinde tanıdık varsa bu yollada istediklerini öğrenebilirsin.
quote: birsey daha kım ne derse desin.bu bilgi gercekten saglam bir kaynaktan.Gozle ilgili en kucuk lazer amelıyatları bile saglık kontrolleri sırasında ortaya cıkar.cunku ben bunu askeri okul sınavına girerken yasadım.kaldı ki piotaj veya htk gibi bir bolumde goz cok onemli.en kucuk sorunu dahiaffetmezler.. piloce ye daha once de yazmıstım ama
Olsun ben yinede denemek istiyorum en azından havacılık ile ilgili hiç bir şeye beni almazlarsa bende uçak fotorafları çeker onları dergilere satarım. Hobi amaçlı olarak yani. Bu arada acaba göz bozukluğu pilonör veye benzeri bir kursa katılmamı da engeller mi?