ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 PPL/CPL eğitimi almak isteyenler.....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
leventocal77
üye

6
Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/04/2005 :  22:42:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba Arkadaşlar,
Bu başlık altında ppl hatta cpl almak isteyen arkadaşlarla tanışıp bilgi alışverişinde bulunmak isterim.

Ben de bu işe merak sardım ve maddi durum artık elverişli olunca araştırmaya başladım. Ne yazık ki bu arada Türkiyedeki okullar 20000 dolardan (geçen sene) 30000 Euroya çıkardı fiyatlarını. Fırsatı elimden kaçırdım derken dış ülkedeki okulları araştırdım ve Avustralyada BASAİR'e rastladım. Orada CPL eğitiminin 20000 AU$ (1 AU$=1,04 YTL) civarında olması ve eğitimin kalite seviyesi beni çok düşündürüyor. Siz ne dersiniz?
Saygılar
Levent

zekiinmetu
üye

20 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/04/2005 :  23:55:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
anadolu uni. shyo' da atpl kdv dahil 40.000 dolar!
benim ingilizce mi geliştirmeye de pek ihtiyacım olmadığı için bana bayaa avantajlı göründü. hem de tr'de
tekrar jar'a uygunlukmus felan bu tıp seylerle de ugrasmana gerek kalmaz!

Sayfa Başına Git

leventocal77
üye

6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  01:56:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba dostum,
ingilizce ile benim de pek bir derdim yok ama para ile ilgili sinirlerim bozuk. geçen sene bu rakam 20000 dolardı. üstelik thy yanılmıyorsam senin söylediğin okulu kendine ayırmış durumda. dışarıdan kimseyi almıyor.
saygılar
levent

Sayfa Başına Git

tek1000
üye

Australia
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  05:49:04  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar.

Avustralyadan yaziyorum.Eger Avustralyada ucus egitimi almak isteyen arkadaslar oluras lutfen benimle iribata geciniz. tek1000@hotmail.com Ahmet Tektin

Bitirmis oldugum okul PPL-NVFR-CPL-IFR 200 saat egitimini 59.000 AUS dolarina veriyor. Kaliteli ve guvenlir bir okul. Basair in 20.000 Aus bu egitimi verebilecegini hic sanmiyorum. Ayrica bu okul Sydney de ve Sydney de ki yasam masrafi cok yuksek.

Selamalr,

Sayfa Başına Git

zekiinmetu
üye

20 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/04/2005 :  09:56:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
avustralya'da yasaman için de en az 1.5 yıl için bir kurs parası sahibi olman lazım!
anadolu uni. shyo'dan ben bir mail almısıtm sana da bunu iletmek isterim;

Yuksekokulumuzda yilda bir defa genellikle Ekim aylarinda 15-18 ay sureli
havayolu nakliye pilotu lisans kurslari acilmaktadir. Kurs Avrupa
Standartlarina gore (JAR-FCL) yapilmaktadir. 1000 saat teorik ve 216,5 saat
tek motor, cift motor ve simulator egitimlerinden olusmaktadir. Egitim
bedeli 40000$ ( KDV Dahil) olup 4 taksitte alinmaktadir. Kursa katilim icin
universite mezunu olmak yetkili hastanelerden birinden saglik raporu almak
gerekmektedir. Basarilar dilerim.

Yard.Doc.Dr. Hakan Oktal
Mud. Yard.

Sayfa Başına Git

leventocal77
üye

6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/04/2005 :  18:39:38  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Öğütlerinize kulak verip bu eğitimi türkiyede yapmayı düşünüyorum.
saygılar
Levent

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000