ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Yazi silinmeleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Bahadir
üye

USA
163
Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2005 :  16:30:52  Profili Göster  Bahadir'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bari yaziyi yazan insanin zamanina, emegine, dusuncesine saygi gosterip insanlara "su nedenle yazinizi degistirmenizi istiyoruz, bu bolumden oturu" diye email yollasaniz. Gercekten cok ama cok buyuk saygisizlik bu sizin yaptiginiz.

Bu arada TCK ertelendi, 1 Haziran'a kadar yazi silmeyeceginize guvence verir misiniz? :)

haluksevel
Moderator

Turkey
203 Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2005 :  18:54:38  Profili Göster  Ziyaret haluksevel'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Bahadır, Sevgili Tayyareciler,

Bildiğiniz gibi "Uçaklar" bölümünün editörlüğünün yanı sıra bu forumda moderatörüm. Bu bana Sevgili Celal Uzar'ın hediyesi (!). Ben bugüne kadar hiç kimsenin yazısını silmedim, ancak diğer moderatör arkadaşlarla haberleştik. Onlar da tümümüzün onayı alındıktan sonra bu yöne tevessül ettiler.

Bu sitenin bir havacılık sitesi olduğu malum. Buraya parti propogandasıveya uluslararası ihtilafların yandaşlarının görüşleri getirilirse ne olması gerekir? Birisi kalkıp diğer bir kişiye hiçbir isnat olmaksızın "hırsız, soysuz" derse ne yapalım? Hele hele bir de küfür edip te forumun seviyesinin düşürülmesine ne demeli! Çoğunuzun, yazılarını bugüne kadar zevkle okuduğum Bahadır Acuner'in cevabını tahmin edebiliyorum. Bizim istediğimiz bunların olmaması; bütün havacılık konularının en küçük detayına kadar tartışılması. Evet,her türlü mesuliyet yazana aittir ama Bahadır Bey'in de dediği gibi polis ilk önce en kolayı yakalar.Tıpki icradaki senet takibi gibi. İcra, eğer kefil yakında ve kolay bulunabilir yerdeyse asla borçlunun üzerine gitmez, kefilin pantolonuna kadar herşeyini alır.

Lütfen aynı şekilde ve daha önce olduğu gibi seviyeli bir şekilde devam edelim. Yasaklamalara ben hepinizden fazla karşıyım. Ama kanunu beğenmemek bize ona uymamak lüksünü vermiyor.

En içten sevgi ve saygılarımla

Haluk SEVELSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000