ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ZİRAİ HAVACILIK MERKEZİ ADANA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
pilotgökçe
üye

Turkey
78
Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/03/2005 :  19:07:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
BENCE ADANA HAVACILIK ATMOSFERİYLE DOLU ÇOK HARİKA BİR YER
SÜPER ÇÜNKÜ ORDA ONLARCA ZİRAİ UÇAK VE PİLOTU VAR

E.GÖKÇE

pitts
üye

85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/03/2005 :  15:33:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SELAMLAR
Ya benim anlamadığım birşey var sen adanadaki havacılığın reklamını yapmak içinmi bu forumda yazı yazıyorsun yoksa ordan bir çıkarınmı var.Artı ilaçlamada zamanında hepimizin yaptığı bir görev bunuda çok abartıyorsun gibi geliyor bana sevgili gökçe.Adana nın dışında da uçuş yapılan o kadar fazla şirket ve okul varki emin ol bunlarda en az tarkim veya adanadaki şirketler kadar iyi durumda senden ricam durup durup çocukça adana adana diye burda bağırmaman fikirlerin üzerinde tartışalım ve sende fikir teatrisinde bulun bizimle burda hemen hemen herkes havacılığın içini dışını en az senin kadar biliyor merak etme.

Sayfa Başına Git

Kebapmaster
üye

Jamaica
2 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/03/2005 :  20:19:44  Profili Göster   Kebapmaster a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Adana damak zevki acisindan da mukemmel bir yer bana sorarsaniz.

Kebap dedin miydi de zaten Adana 1 numaradir. Havacilik atmosferine karisan mangal dumani, izgaradaki etin kokusu ve salgamin acisi... bir de uzerine kunefe.

Sayfa Başına Git

pilotgökçe
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2005 :  14:01:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slm lar beni yanlış anladığınız bakın ben kimseden para almam bir çıkarımda yok sadece adana nın havacılık atmosferi beni etkiledi onu burda havacı arkAdaşlarımla paylaşmak istiyorum sadece bu İLAÇLAMA YA GELİRSEK BENDE ÇOK ANISI VAR SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA ORDA BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYETİ KAYBETTİM ÇOOK ÜZGÜNÜM BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURA BAKMAYIN

E.GÖKÇE
Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000