Gönderilme Tarihi - 29/03/2005 : 15:33:18
SELAMLAR Ya benim anlamadığım birşey var sen adanadaki havacılığın reklamını yapmak içinmi bu forumda yazı yazıyorsun yoksa ordan bir çıkarınmı var.Artı ilaçlamada zamanında hepimizin yaptığı bir görev bunuda çok abartıyorsun gibi geliyor bana sevgili gökçe.Adana nın dışında da uçuş yapılan o kadar fazla şirket ve okul varki emin ol bunlarda en az tarkim veya adanadaki şirketler kadar iyi durumda senden ricam durup durup çocukça adana adana diye burda bağırmaman fikirlerin üzerinde tartışalım ve sende fikir teatrisinde bulun bizimle burda hemen hemen herkes havacılığın içini dışını en az senin kadar biliyor merak etme.
Gönderilme Tarihi - 29/03/2005 : 20:19:44
Adana damak zevki acisindan da mukemmel bir yer bana sorarsaniz.
Kebap dedin miydi de zaten Adana 1 numaradir. Havacilik atmosferine karisan mangal dumani, izgaradaki etin kokusu ve salgamin acisi... bir de uzerine kunefe.
Gönderilme Tarihi - 31/03/2005 : 14:01:07
slm lar beni yanlış anladığınız bakın ben kimseden para almam bir çıkarımda yok sadece adana nın havacılık atmosferi beni etkiledi onu burda havacı arkAdaşlarımla paylaşmak istiyorum sadece bu İLAÇLAMA YA GELİRSEK BENDE ÇOK ANISI VAR SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA ORDA BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYETİ KAYBETTİM ÇOOK ÜZGÜNÜM BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURA BAKMAYIN