ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 şimdide harita skandalı........
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
scorpion22
üye

Turkey
183
Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2005 :  10:53:10  Profili Göster  scorpion22 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
İnternet üzerinden herkese kürdistanın sınırlarını iranla birleştiren ve ermenistanın dahi kurulduğu bir Türkiyr haritası gönderiliyor.Bu bizi kızdırıp savaş çıkarmak isteyenlerin bir komplosu mu?Yoksa amerika yavaştan ülkeyi savaşamı hazırlıyor?Bir başka ihtimal de şu ki amerikan halkından savaş karşıtlarının ve bush karşıtlarının bir faaliyeti olma durumu.Her ne olursa olsun bu eninde sonunda çıkacak bir savaş bence.Bu gün ya da yarın.Bu boyutta ortaya atılıp psikolojik olarak bizi yıpratmaya sabrımızı taşırıp savaşın çıkma nedenini bize yıkmaya çalışıyorlar.Gerçi nasıl çıkarasa çıksın bu hiçte adil bir savaş olmayacak.Çünkü amerika hiç bir konuda dürüst oynamıyor.AB için verilen süre bence savaşın çıkp sonuca kavuşacağı süreci kapsıyor.Yıllar öncesinde planlanmış ve tıpkı bir satranç oyuunu gibi hamleler şimdi sırayla hiç düşünmeden adım adım ayapılıyor.Halk olarak hazırlıklı ve güçlü olmalıyız.Felaket haberciliği yapmak ve medyanın yaptığı gibi boşuna saçmalamak istemem ama içim hiç rahat değil.

.........

cekmecem
üye

Turkey
12 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2005 :  13:41:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bunu daha baba bush un iraki paraleller cekip uce boldugunde soylemistim icinden. iki ihtimalde olabilir ya kurtlerin bir oyunu bu biz bunlari tartisirken onlar kaosta bir devlet kuracaklar kuzey irakta. belki kimbilir bizi hazirliyorlardir. herkonuda oldugu gibi bu konudada bizim sezsiz kalicagimizi dusunuyorlardir. belki nabiz yokluyorlardir? hersey beklenir bu serefsizlerden iki partinin secime girdigi goya demokrasinin var oldugu bu vampir amerikadan...

her parlementoda bu ermeni meselesiyle cok ugrasiyor fransa soykirim yasa tasarisini kabul edipte bizim bir halt yiyemedigimizi sert bir durus gosteremedigimizi gorenler bence daha buyuk bir nabiz yoklayisi icinde bence...

biz turkler huyumuz batsin yumurtayi hep kapiya kapiya atariz ama o sabir son raddede patlar ama tam patlar...
bence avrupa turklerle pek ugrasmasin avrupada bir cok turk var baslarina dunyanin hic gormedigi seyler gelebilir tehditse tehdit...
buda biz sezsiz turklerin avrupaya bir tehdidi olsun... zamanla belki bu duyulur dimi arkadasim neden olmasin?

elecSayfa Başına Git

cekmecem
üye

Turkey
12 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2005 :  13:45:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadasim be bu kadarmi olur gonderdigin yazinin son birkac cumlesini okumamistim tam benim azimdan cikan cumleler hay azini seviyim bende iste aynen senin dedigin gibi dusunuyordum...

bence cok gizli seyler dusunuluyor ve dedigin gibi cok yakinlarda patliycak...
tam bir osmanliyiz torunlarimiz bile borclu... bencede guclenmemize izin vermezler... onlar icin sahiden tam zamani...

tesbitlerine aynen katiliyorum... muhabbetle...

elecSayfa Başına Git

cekmecem
üye

Turkey
12 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2005 :  13:45:55  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadasim be bu kadarmi olur gonderdigin yazinin son birkac cumlesini okumamistim tam benim azimdan cikan cumleler hay azini seviyim bende iste aynen senin dedigin gibi dusunuyordum...

bence cok gizli seyler dusunuluyor ve dedigin gibi cok yakinlarda patliycak...
tam bir osmanliyiz torunlarimiz bile borclu... bencede guclenmemize izin vermezler... onlar icin sahiden tam zamani...

tesbitlerine aynen katiliyorum... muhabbetle...

elecSayfa Başına Git

scorpion22
üye

Turkey
183 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2005 :  15:12:59  Profili Göster   scorpion22 a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Son zamanlar da peynir ekmek gibi satan bir kitap var burda da çok tartıştık.Metal Fırtına.Halkın biraz gözünü açtı belki diye düşünüyorum.Kitap okunmayan bir ülke de tüm marketler de dahi raflar tıkabasa dolup boşalıyor.Bir çok kişiye de tavsiye ediyorum.Bu Türk halkının garip bir özelliğini gösteriyor.Hayatta sahip olmadıklarımızı kazanmak için bile iç güdüsel olarak birlikte hareket edebiliyoruz.Bize tüm dünyanın sahip olmadığı garip bir özellik bahşedilmiş.BU yeri ve zamanı geldiğinde istemsiz olarak ortaya çıkıyor.Dediğiniz gibi geçtiğimiz günlerde de kutladığımız Çanakkale Zaferi'nde de bu bağlılık ve inançla bu ulus ayakta kalmayı başarmıştı.Tek farkı sürü psikolojisiyle hareket eden bir toplumun başında ATATÜRK gibi mükemmel bir lider vardı.Liderin etkisinin bu kadar büyük olduğu bir toplum lidersiz nasıl hareket eder diye düşünemiyorum.Tabi başka bir faktör daha var:Ordumuz.Ordusu bukadar güçlü ve orduşuna bu kadar yürekten güvenen özgürlüğü uğruna canını verecek bir toplumun karşısında inandıktan sonra hiçbir güç duramaz.Biz tüm dünyaya kafa tutacak kadar güçlü,tüm dünyanın sahip olamadığı kadar güzelik ve kaynağa sahip bir ülkeyiz.Kolay lokma olsak yıllar öncesi topla tüfekle hava kuvvetleri olan ülkelere kafa tutamayacağımız dönemde çoktan yok olmuştuk.Elimizdekilerin farkına varmanın ve kullanmanın zamanı geldi.Özellikle de bu kadar genç nüfusla imkansız diye birşey olamaz.Artık aklımızı başımıza devşirelim.Ülkemizi terkedip onların bize karşı güçlenmesine yardımcı olmayalım.İster istemez insan bu haberleri gördükçe sinirleniyor.İnanın tek korkum beklenmedik bir anda bir savaşa girmemiz.

.........Sayfa Başına Git

cekmecem
üye

Turkey
12 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/03/2005 :  15:55:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Suan Turkiye'de birsey yapmadan sessiz sakin buyuk bir sabirla bekleyen (ki bu Bizim milletimizin cok kotu bir ozelligi) cok buyuk bir kalabalik var. vatanini seven Buyuk Turk Halki. Bu vatan sevgisine karsi sanmiyorum Turkiye'ye satassinlar ama amaclari var sadece bu amaclari icin nabiz yokluyorlar. Varsinlar bizi sus pus gorsunler. Turk insaninin vatan sevgisini, degil ulkemizdeki Turk insani, dunyanin dort bir ucuna yayilmis Turkler bile nasil gosterecegini bilir.

Hele o son damlayi bosaltmasinlar tasan suyun nasil sellere donusecegine kendileri bile inanamaz...
Bilmiyorum hepiniz boyle dusunuyorsunuzdur herhalde. Ataturk'un dedigi damarlarimizda akan o kudret belki o son damladan sonra gosterdiklerimizle alakali olamaz mi? Tum arkadaslarima saygilar...

elecSayfa Başına Git

cilginpilot
üye

USA
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2005 :  03:34:14  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sizlere sonuna kadar katiliyorum sabirliyizdir ama patladigimizda ne siperler kalir ortada ne dev barikatlar. Atanin cizdigi Turkiye kaninin son damlasina kadar bu ulkenin dogudan batya kuzeyden guneye hudutlarini koruyacaktir ne Ermeniler nede Kurtler bosuna heveslenmesinler Biz Osmanli torunlari hala ayktayiz ve bu vatani kimsenin bolmesine izin vermeye niyetimizde yok...

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000