ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Hava Arama Kurtarma Ekibi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
adminpixel
üye

1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/03/2005 :  11:54:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hava Arama Kurtarma Ekibi ile ilgili her türlü bilgiyi bizlere sorabilirsiniz.

BaD_SeCToR
üye

2 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/03/2005 :  12:25:07  Profili Göster   BaD_SeCToR a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba adminpixel
hava arama kurtarma demişssin. hangisi sivil mi askeri mi? kusura bakmayın aranıza yeni katıldım ama havacılığa aşık birisiyim (her ne kadar yükseklik korkum olsada :)) ) eğer askeri hava arama kurtarmadan bahsettiysen bi sorum var. geçen gün yanılmıyorsam eskişehir yakınjlarında askeri bir uçak düştü. en son gördüğüm bilgiler aramanın 2. günüydü ve pilot hala bulunamamıştı. gerçi bunun hava koşullarıyla ilgisi büyük ama koskoca Türk Hava Kuvvetleri düşen bi uçağını bulamıyorsa hadi onu buldu diyelim pilotunun ölüsünü ya da dirisini nası bulamaz diye hayretle kendime sordum.eğer beni aydınlatırsan sevinirim

Sayfa Başına Git

BaD_SeCToR
üye

2 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/03/2005 :  12:25:49  Profili Göster   BaD_SeCToR a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba adminpixel
hava arama kurtarma demişssin. hangisi sivil mi askeri mi? kusura bakmayın aranıza yeni katıldım ama havacılığa aşık birisiyim (her ne kadar yükseklik korkum olsada :)) ) eğer askeri hava arama kurtarmadan bahsettiysen bi sorum var. geçen gün yanılmıyorsam eskişehir yakınjlarında askeri bir uçak düştü. en son gördüğüm bilgiler aramanın 2. günüydü ve pilot hala bulunamamıştı. gerçi bunun hava koşullarıyla ilgisi büyük ama koskoca Türk Hava Kuvvetleri düşen bi uçağını bulamıyorsa hadi onu buldu diyelim pilotunun ölüsünü ya da dirisini nası bulamaz diye hayretle kendime sordum.eğer beni aydınlatırsan sevinirim

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000