ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 AMERİKADAKİ PİLOT YETİŞTİREN ÜNİVERSİTELER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
ronaldo_2
üye

Turkey
14
Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/02/2005 :  19:24:21  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam pilot abilerim ben 17 yaşında lise son öğrencisiyim pilot olmak istiyorum buarada babam özel bir şirkette pilot fakat ben pilotluğu amerikada öğrenmek istiyorum babama sordum sen öğren dedi bilen bir abimiz varsa yardım ederse çok sevinirim ben amerikadaki pilot yetiştiren üniversitelerin ismini, şartlarını türkiyedeki sistem amerika düzeyindemi onu öğrenmek istiyorum lütfenn yardım ediiinnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!buarada e-mail adresim ronaldo_2@mynet.com buraya atarsanız çok sevinirim lütfen yardım edin!!!

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/02/2005 :  22:16:13  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ronaldo,
Amerika'daki universiteleri kesinlikle onermem. Neden mi? cok pahalilar.. ERAU, UND gibi basi ceken universitelerden hem universite derecesi hem de pilotluk lisansi almak 100,000 dolarin uzerine cikar.

Iki secenegin var: turkiye'de universite okuyup sonra pilotaj ogretimine gelebilirsin. Ya da amerika'da universite de okuyup sonra pilotaj egitimine baslayabilirsin.

Ne yazik ki 11 Eylul'den sonra getirilen kisitlamalar nedeni ile yabanci ogrenci olarak hem pilotaj egitimi alman hem de universite ogretimine devam etmen, sozunu ettigim universiteler disinda mumkun degil.

Eger bu ise gonul verdiysen, bu isi de vataninda ogrenmek istiyorsan benim ucus okuluma gelebilirsin. (www.acuwings.com) adresi.. Onun disinda yakinda Boeing ile type rating isi icin de bir gorusmem var. Olursa CPL in disinda bir de type rating egitimini verebilecegiz.

Ayrintili bilgi istersen b.acuner@acuwings.com adresine bir mail at, ozel goruselim..

bol sanslar..

Sayfa Başına Git

yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/02/2005 :  12:12:56  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slmlar kardeşim bi ara thy üniversite mezunlarını pilotaj eğitimi almaları için amrekiya göndermişti orsda bir okulla anlaşmıştı okulun ismi
'embry riddle' ancak bana kalırsa bu işi türkiye de yaman daha ii olur cünkü bu okullardan cpl alırsan türkisye de tekrar sıbnava girmen gerewkebilir
okulu neten bi araştır istersen
kendine i bak

gökhanSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000