ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 DÖK İÇİNİ
 desteğinizi bekliyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
gülü
üye

Turkey
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/02/2005 :  09:39:07  Profili Göster  gülü 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
su an bir sergiye hazırlanıyorum. Maket uçak yapımıyla ilgilenenler ve meraklılarıyla yazışmak ve fikir alış-verişi yapmak istiyorum.bana mail adresimden ulaşabilirsiniz.Maket uçak ve diorama sergimi 18 mart 2005 olarak düşünüyorum.
Tüm kanatlara sevgi ile..

Gülü

transponder
üye

1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/03/2005 :  19:54:24  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam sergin için önclikle başarılar dilerim vaktiyle bende bir iki sergiye katılımcı olduğum için az çok anlayabiliyorum. yine vaktiyle bende maket yapmıştım 3-4 ay sonra resim ve makete tekrar başlıyacağım.öncelikle hangi konular ile ilgileniyorsun, jet ,pervaneli, gemi , çalıştığın ölçek nedir.eğer bu konularda detaylı yazarsan eminim istediğin bilgilere daha rahat ulaşırşın.özellike ilgili olduğun bir uçak yada dönem varmı.(ikincidünya savaşı p-47 gibi)
kendine iyi bak iyihaberlerini bekliyorum.
TRANSPONDER 1234 RADAR CONTACT

Sayfa Başına Git

silentwarrior
üye

17 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/03/2005 :  23:34:21  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sergi ne oldu?

Sayfa Başına Git

ilhanozturk
üye

Turkey
2 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/04/2005 :  18:41:01  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba: Notunu okudum ben izmir de görev yapan öğretmenim (Okul Müdürü) yaptığınız çalışmalardan örnekler veya resimlerini okulumuza gönderirseniz okulumuz havacılık Kulübü öğrencileri için bir başlangıç olabilir. Başarılarınızın devamını diliyorum.
İlhan ÖZTÜRK/0532 301 33 33

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000