Gönderilme Tarihi - 04/02/2005 : 16:08:40
Eğer THK-THY-ESKİŞEHİR ANADOLU S.H.Y.O VS....bu yıl kazananlar varsa ki olduğunu biliyoruz deneyimlerini yazarlarsa birçok kişi eminim bundan çok mutlu olacaktır.Sınavların yaklaştığı şu günler de en çok içerden birilerinden sağlıklı bilgiye ulaşabiliriz.Sınav koşulları neler?Sınavlar ne zaman?Nelere dikkat etmeli?Kendileri girdiklerinde nasıl kazandılar?Herşey okula girip kendini kurtarmakla olmuyor...Geri de kalanlara da yardım etmeli....Arkadaşlar yazılarınızı bekliyoruz..........
Gönderilme Tarihi - 09/02/2005 : 15:56:07
Ben de yazdıktan sonra cümle düşüklüğünü farkettim.THY THK İLE ANLAŞARAK YETİŞTİRMEK ÜZERE PİLOT ADAYI ALMIŞTI ONUN İÇİN AÇTIĞI SINAVDAN BAHSEDİYORUM.Kısacası bu yıl pilotaj eğitimini kendi imkanları dışında üniv. den veya bir havayolu şirketinden alan arkadaşlardan yeniden sınava girecekler için bilgilerini bizle paylaşmalarını istemiştim.Forma katılan arkadaşlardan bazıları thy'nın yetiştirmek üzere aldığı pilot adaylarından çünkü bir ara bir yazılarından hatırlıyorum ama kimdi bulamadım sadece oda değil diğerlerinden de bilgi almak isterim.Umarım daha açıklayıcı olmuşumdur.
Gönderilme Tarihi - 10/02/2005 : 10:19:35
Merhaba Scorpion.. THY'nin bu seneki yapmış olduğu pilot adayı alım süreci ile ilgili bir takım bilgileri "THY Muhendislik kökenli Pilot alım sürecleri" basligi altinda vermistim. İstersen o basliga bir göz atabilirsin ;)
Gönderilme Tarihi - 20/02/2005 : 19:16:21
selam pilot abilerim ben 17 yaşında lise son öğrencisiyim pilot olmak istiyorum buarada babam özel bir şirkette pilot fakat ben pilotluğu amerikada öğrenmek istiyorum babama sordum sen öğren dedi bilen bir abimiz varsa yardım ederse çok sevinirim ben amerikadaki pilot yetiştiren üniversitelerin ismini, şartlarını türkiyedeki sistem amerika düzeyindemi onu öğrenmek istiyorum lütfenn yardım ediiinnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!buarada e-mail adresim ronaldo_2@mynet.com buraya atarsanız çok sevinirim lütfen yardım edin!!!