ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 


Şifrenizi Unuttunuz mu?

 Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 THK NU NEREYE GÖTÜRÜYORLAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
pitts
üye



85
Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/12/2004 :  02:20:30  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SELAM ARKADAŞLAR;

SON ZAMANLARDA THK HAKKINDA YİNE FAZLASIYLA KONUŞULUYOR.BENDE BİRKAÇ SÖZ SÖLEMEK İSTİYORUM.
SAYIN TÜRK HAVA KURUMU YÖNETİCİLERİ SİZLERE SORUYORUM;
YENİ YAPILAN GAZİNOLAR BU GAZİNOLARA ALINAN DEV EKRAN TV LER THK YA SİZLERİN KULLANIMI İÇİN YENİ ALINAN ARAÇLAR YENİ MİNİBÜSLER İTFAİYE ARAÇLARI BUNLARIN HEPSİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GELİŞİMİN BİRER SİMGESİ THK NIN ÇAĞI TAKİP ETTİĞİNİN BİRER GÖSTERGESİ BUNLARI KURUMA KAZANDIRMIŞ OLANLARA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.VE SORUYORUM;
HEPSİ İYİ GÜZELDE BİR TANEDE UÇAK YATIRIMI YAPSAYDINIZ DAHA GÜZEL OLAMZMIYDI DÜNYANIN EN ESKİ HAVACILIK KURULUŞKARINDAN BİRİ OLMASINA RAĞMEN THK ENVANTEİNDE HALA JET MOTORLU BİR UÇAK BULUNMUYOR.PEKİ SAYIN ÖNETİCİLER HERŞEYİ ÇOK İYİ BİLEN UZMAN KİŞİLER NEDEN BİR TANE VEYA BİRKAÇTANE ÇAĞI YAKALAMIŞ UÇAK ALMIYORSUNUZ KURUMA BUNU YANITLARMISINIZ LÜTFEN.VE LÜTFEN GELİRLER KISITLI GİBİ KOMİK BAHANELERİN ARKASINA SIĞINMAYIN ARTIK.BENDE GEÇMİŞİNDE BU GÜZİDE KURUMDAN PİLOT OLARAK MEZUN OLMA ŞEREFİNE NAİL OLMUŞ İNSANLARDAN BİRİYİM VE BİZİM ZAMANIMIZDA ÇOK SAYGIN OLAN KURUMUMUZUN İTİBARINI GERİ İSTEYENLERDEN BİRİ OLARAK SİZE BUNLARI YAZIYORUM.
U KADAR ALT API REVİZYONU YAPICAK MADDİ OLANAK VARDIDA NE İÇİN PİLOTLARINIZIN MAAŞLARIYLA OYNADINIZ PARAŞÜTÇÜ VE PLANÖRCÜLERİN UÇUŞ TAZMİNATLARINA %75 E ÇEKTİNİZ.YOKSA BU İKİ BRANŞIN UÇUŞ TAZMİNATLARININ TAMAMINI SIRF MOTORLU UÇAKTA UÇMUYORLAR DİYE HAKETMEDİĞİNİ Mİ DÜŞÜNDÜNÜZ? EĞER BÖLEYSE ÇOK YAZIK HAVACI HAVACIYA BUNLARI YAPARSA KURBAN BAYRAMI AREFESİNDE KURUMA SALDIRMAK İÇİN HAZIR BEKLİYEN BİRTAKIM İNSANLAR KİMBİLİR NE YAPAR.
TÜRK HALKININ BİR FERDİ VE THKNIN YETİŞTİRDİĞİ BİR FERT OLARAK MERAK EDİYORUM 5 SENELİK BİR YÖNETİM PLANINIZ VARMI VARSA BU SÜRE ZARFINDA NE YAPMAYI HEDEFLİYORSUNUZ.ELİNİZDEKİ UÇAKLARI ÇAĞIN GEREKSİNİMLEİNİ KARŞILAYAN YENİ BİR FİLOYA GÖTÜRME İHTİMALİNİZ OLACAKMI BÖLE BİR DÜŞÜNCENİZ VARMI GEÇMİŞİ ON SENE OLAN A.Ü.SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOLKULUNUN YAKALADIĞI PRESTİJ VE KALİTEYİ 1935DE KURULMUŞ BİR KURUMU DAHA NE KADAR BU ŞEKİLDE YÖNETİP YAKALIYACAKSINIZ.BEN O KURUMUN ÇOK GÜZEL ZAMANLARINDA O KURUMUN ÇİMENLERİNİN ÜZERİNDE BÜYÜDÜM SAYIN BEYLER GEÇMİŞTE İNSANLARI UÇURMAK İÇİN HALK GÜNLERİ HAFTA SONU PİKNİKLERİ DÜZENLİYEN BU KURUM HER NE OLDUYSA KENDİ LİSANS VERDİĞİ ADAMLARI UÇURAMAZ HALE GELMİŞ BUNLARI YAPMAK BU KADAR BÜYÜK BİR KİTLEYİ KURUMA KÜSTÜRMEK GERÇEKTEN ZOR OLSA GEREK SİLERİ BUNUN İÇİNDE AYRI YETEN TEBRİK EDİYORUM.
THY YE PİLOT YETİŞTİRİYORSUNUZ İLK DUYDUĞUMDA O KADAR SEVİNDİM Kİ BENİ YETİŞTİREN KURUM TIPKI BENİM GÜNLERİMDEKİ GİBİ GÜVENİLİR SEKTÖRDE GEÇERLİLİĞİ OLAN HALE GELİCEK DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA NE OLDU ELİNİZDE CİDDİ ANLAMDA PİLOTAJ EĞİTİMİ GÖREN SON DEVREYİDE BU HAVAYOLU FURYASINA KURBAN VERDİNİZ İNSANLAR KURUMDA MUTLU OLAMDIKLARI İÇİN KAÇIYOR BEYLER HAVAYOLU SAPLANTISI OLDUĞU İÇİN DEĞİL.BENDE BUNA BENZER DURUMLARDAN DOLAYI AYRILMAK ZORUNDA KALMIŞTIM KURUMDA TAÇOY DÖNEMİMDE.SONRA KAYYUM GELDİ SEVİNDİK HERŞEY DÜZELİCEK DİYE NE OLDU DAHA BETER HALE GELDİ İŞLER TAMAMEN SİVİL OLAN TÜRK HAVA KURUMUNU GARNİZONA ÇEVİRMİŞSİNİZ VE İNSANLARIN YÜZÜNDEKİ KURUMCULUK AMATÖRLÜK İNANCINI ORTADAN KALDIRMIŞSINIZ. BUNDAN SONRA ORAYI ESKİ ESKİ HALE GETİRMEK MÜMKÜN DEĞİL EN AZINDAN BU ZİHNİYETLE...
BİZİM ZAMANINMIZDA KURSİYERLER KOĞUŞLARA SIĞMAZDI ŞİMDİ SAYILARI 50 Yİ BULMUYOR.
KISACA ÖZETLEMEK GEREKİRSE KURUMUN HALİ İÇLER ACISI...

YETKİLİLER İLİSİZ,,,,İLGİLİLER YETKİSİZ OLDUĞU SÜRECE SİZ O KURUMDA BU GÜNLERİNİZİDE ARARSINIZ HEPİNİZE İYİ UÇUŞLAR......
SAYGILARIMLA........

remziozturk
üye


Turkey
29 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/12/2004 :  11:34:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Değerli arkadaşım,

Büyük harfle yazmak, sanılanın aksine okumayı güçleştirdiğinden beklenen etkiyi yapmaz.
Onun yerine küçük harfle yazar, satırlarınızı paragraflara bölerseniz hem daha keyifli okunur-anlaşılır, hem de sizin nazik biri olduğunu düşünmemiz için bir sebebimiz daha olmuş olur.

Remzi ÖztürkSayfa Başına Git

pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/12/2004 :  03:18:38  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sayin remzi ozturk;

umarim bu yazi karakterini sevmissinizdir.aslinda ben tum bunlari benim ne kadar nazik bir insan oldugumu anlamaniz ve beni takdir etmeniz icin yazmadim tum bu yazilanlara verecek tek cevabinizin yukaridaki yazi olmasi da thk ya ya cok uzak biri oldugunuz anlamina geliyor yada yonetim tarafindan biri oldugunuiz anlamina geliyor.heriki sebepden biri olsada bu cevabi kucuk harflerle sadece sizi memnun etmek ve beni naziklik konusunda birazdaha takdir etmenizi saglamak icin yaziyorum.
umarim bu seferde gramere felan takilmazsiniz.
sevgilerle..........

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye


USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/12/2004 :  08:12:11  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Pitts,
Remzi Ozturk'un kibarca anlatmaya calistigi cok buyuk harflerle yazilan yazilarda okununanlarin anlasilmasinin zorlugu. Oysa olayi carpitip tamamen kisisel savunma olarak almissin. Buna gerek yok. Ayrica "Netiquette" denilen kavramin ozu de buyuk harfle yazilanlarin avazi ciktigi kadar bagirma anlamina geldigi.

Bu kadar alinganliga gerek yok. Insanlari "sen yonetim yanlisisin, sen bizden degilsin" diye kamplara bolmekle de olmuyor is..

Remzi Ozturk'un yazisinda soz ettigi sey aslinda oyle yazmakla konudan bizi ne kadar uzaklastirdigin. Keza bunun da kaniti hem Remzi'nin hem de benim konunun ana fikri konusunda degil de, konunun iletilis sekli konusundaki yanitlarimiz.

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye


Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/12/2004 :  09:59:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaslar yine konuyu bırakıp birbirinize dalmışsınız:)

neyse alıştık artık bu durum tayyareci forum un karakteristik özelliği olmaya başladı

konuya dönecek olursak
benım thk hakkında detaylı bilgim yok buradan yola çıkarak forum başında yazılan yazılarıda okuyarak kendi çapımda bir araştırma yaptım pardon kamuoyu yoklaması diyim ben size tanıdıklara eşe dosta toplam on kişiye şu soruyu yönelttim

"türk hava kurumu thk sana ne anlatıyor ne iş yapar bu kurum"

altı cevap "kurban bayramlarında deri toplar"
iki cevap "pilot falan yetiştiriyo galiba"
bir cevap "paraşütçüler mi? "
bir cevap "ne bileyim ben abi senin başka işin yokmu"

şekilde görüldüğü gibi thk kurban bayramlarında deri toplamaya yarayan bir kurum haline dönüştürülmüştür oysa kurum amacı türk milletine havacılığı tanıtmak ve sevdirmek havacı gençler yetiştirmek olan bu kurum kanımca artık deri işindedir
siz de kendi etrafınızda bu testi uygulayın ama havacılıkla alakası olmayan yada bizim kadar olmayan adamları seçinki doğruya ulaşabilesiniz

bence thk nın yeni bir yapılanmaya ihtiyacı var değişen günümüz koşullarına uayan yeni bir misyon yeni bir kadro yeni hedefler yeni yapılanmalar
thk yarı devlet yarı özerk olmalı
türk sivil havacılık yolcu ve yük taşımacılığı hariç diğer tüm havacılık faaliyetleri thk ya bağlanmalı yönetiminde konularında uzman olan uzun yıllarını konularıyla ilgilenerek geçiren insanlar olmalı bir nevi federasyon olmalı yani bu federasyon yetkileri olmalı ve ulaştırma bakanlığına bağlı olmalı kaynak bulunmalı

ben misyonu havacı gençler yetiştirmek olan bir kurumun her kurban bayramında deri toplamasına sinir oluyorum
ve insanlar thk yı böyle tanıyor siz istesenizde istemesenizde!!!

fulasSayfa Başına Git

remziozturk
üye


Turkey
29 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/12/2004 :  19:06:00  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Teşekkürler pitts.

Konuya dönecek olursak THK nereye götürüyorlar sorusuna kısaca "alçak irtifada stall'a sokuyorlar" diyeceğim.
Bu saatten sonra kurumun toparlanması eski itibarlı günlerini bulması, hele hele avrupa birliği üyeliğinden sonra çok zor.

Bence özel sektörün de planör ve paraşüt eğitimi verebilmesinin de önü açılmalı.

PS: Bahadır senin uçuş okulundaki uçakların neler? İR rating veriyormusun? Bu amaçla uçak içinde geçirilen zamanı kısaltmak için masaüstü mock-up trainer tarzı birşeyler kullanıyormusun? Son olarak Türkiyeye ne zaman geliyorsun.

Remzi ÖztürkSayfa Başına Git

Bahadir
üye


USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/12/2004 :  22:00:26  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Remzi,
benim kendime ait iki tane Piper Tomahawk'im var. Bunlar ikisi de aletleri ucusa musait ve sertifikali ucaklar oldugu icin ozellikle hem PPL hem de IR vermek acisindan cok daha cazip ucaklar. Maliyetleri 172 lere oranla saat basina yaklasik $30 daha dusuk.

Onun disinda sahibinden "leaseback" metodu ile kiraladigim bir 1981 model C172 var. Ancak alet ozellikle kiralamak acisindan cok cok iyi bir alet. Sahibi, bence biraz da fazla kacirarak olayi, Garmin 530 koymus. Icinin koltuklari ve dis boyasi da sadece 1 yillik oldugu icin iyi bir kiralik ucak.

Su aralar onun disinda bir Frasca 141 simulatoru bakiyorum ama acikcasi kendini amorti edip edemeyeceginden emin olmak istiyorum. Sonucta o tur simulatorler bazi kavramlari yerlerstirmek icin (ozellikle aletlerin "scan" i acisindan onemli) guzel bir alet. Olursa 2005 in Eylul , ekimi gibi eklenecek sanirim.

Su aralar site yenilenecek ama sirketin sitesi http://www.acuwings.com

Yolunuz buralara duserse beklerim.

Su an Istanbul'dayim. Havanin da guzelliginden yararlanip bir ucma niyetim var yarin ama bakalim olacakmi..

Sayfa Başına Git

remziozturk
üye


Turkey
29 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/12/2004 :  12:16:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hoş geldin öyle ise Bahadır,
Ben de İstanbuldayım,
Müsait olursak görüşelim, Yahoodaki mail adresine mesaj attım.

Remzi ÖztürkSayfa Başına Git

BULUTBEY
üye


Turkey
23 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/12/2004 :  09:37:15  Profili Göster   BULUTBEY a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla

merhaba sayın kurumdaşım bende sizin gibi aynen kurumun uçuş okulunda yatılı olarak yetişmiş bir kişiyim ve sölediklerinize tamamen katılıyorum hatta dahada yazacaklarım var ama kendimi tutmalıyım saygılarımla...Sayfa Başına Git
pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/12/2004 :  23:38:45  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
teşekkürler bulutbey;

ama bence kendini tutma ve herşeyi yazalım el birliğiyle belki yöneticilerinde dikkatini çeker ve geç kalınmış birçok şeyi yapmaya başlarlar hiç ümidim yok ama sen yinede yaz........
iyi uçuşlar

Sayfa Başına Git

pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/12/2004 :  22:35:00  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
herkese merhaba;

arkadaslar konuyla ilgili fikirlerinizi detaylariyla ve hizli bir sekiilde bekliyorum.
bulutbey ozellikle sen lutfen yaz ve beraberce en azindan burda ilgi cekelim kurumun bu haline

Sayfa Başına Git

pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/01/2005 :  20:43:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam arkadaslar

konu yine ayni zaten baslik hep ayni........

Kurumu yoneten sayin agalar(yoneticiden cok ciftlik isletmesi yaptiginiz icin)
1-)ne zaman kurum icin calisacaksiniz
2-)sizin akraba ve tanidiklarinizin disinda herhangi birisi ne zaman pilot olabilecek
3-)ne zaman personelinizi memnun etmek icin caba harciycaksiniz
4-)kuruma ne zaman yeni hava araclari kazandiracaksiniz
5-)personel maaslarinda yaptiginiz ayarlamayi kendi maaslarinizdada yapma curetkarligini gosterebilecekmisiniz.
6-)sektorun su anda bulundugu durumu kurumun menfaatleri geregi kullanip ozel ucus okullari kadar faal hale getirip ne zaman ucus egitiminmde kurumun hak ettigi degeri kuruma kazandiracaksiniz.
7-)atil bir sekilde etimesgutta yatan ucaklari ne zaman faal hale getireceksiniz
8-)planor okulu pilotlarinin ucus okulundaki personel sikisikligini gidermesi icin onunu acicakmisiniz
9-)yillik 60 saat olan zorunlu ucusu eskisi gibi 250 saate cikarabilecekmisiniz
10-)tesisleri ne zaman eskisi gibi halka acip turk halkininda bu tesislerden faydalanmasini saglayabilecekmisiniz
11-)eskisi gibi halk ucuslari yaptirip kurumu tekrar asil sahiplerine turk halkina acabilecekmisiniz
12-)kuruma gelir saglamak icin kurban derileri disinda havacilikla ilgili ticari faaliyetlerde bulunabilecekmisiniz ve bunlari gerceklestirmek icin cagin gereksinimlerini bunyesinde bulunduruan ucaklari ne zaman alacaksiniz
13-)neden yillardir bunyenizde bulunan pilotlarin birer birer istifa ettigini aciklayabilecekmisiniz
14-)nede yillardir pilot yetistiremediginizi aciklaYABILECEKMISiniz
KISACASI NE ZAMAN KURUM VE KURUMUN KURULMA AMACI ICIN CALISACAKSINIZ BU BIR SEKILDE SEKTORE DUYURABILIRMISINIZ..........


Sayfa Başına Git

silentwarrior
üye



17 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/01/2005 :  22:58:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar...

sevgili pitts,
Sorunlarin cok guzel ve islerin yoluna girmesi icin ivedilik ile yanitlanmasi, cozumlenmesi gerekiyor; ancak...

"Pilot"'un statusunun tartismaya acildigi, hic bir yerde emsali olmayan polemikler ve fevri davranislarla ile konuya yaklasildigi surece...korkarim ki hic bir sey cozulmeyecek!
Cozulmedigi gibi...uzerine bir de bu gunlerin aranir duruma gelmesi de soz konusu...:(
Kurum icinden veya disindan herkezin bi cozum onerisi var...
Umarim en iyisi, en guzeli basimizin taci bu kurum ve onun degerli peroneli icin en kisa zamanda gelir..!

saygilarimla...

Sayfa Başına Git

cayci
üye



1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/01/2005 :  07:51:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
CAYLAAAAAAARRRRRRR......

Güzel bir örnek size arkadaşlar; Genel Başkanlıkta, çay ocağında görev yapan bir çaycı aldığı maaşı beğenmeyip (aldığı net maaş 900 YTL) dönemin Genel Sekreterine veryansın ediyor! Türkkuşu Genel Müdürlüğünde Görev yapan 11 yıllık bir Uçuş Öğretmeni tam tamına 1.000 YTL maaş almakta! Nedir bu şimdi arkadaşlar, sorarım sizlere? Sizce bir Pilot, bir Uçuş Öğretmenin hakkettiği ücret bu mudur?

Bazen hayal ediyorum; Akşam haber bültenlerinde şöyle bir haber geçiyor: CİNNET GEÇİREN PİLOT DEHŞET YARATTI" :)

selamlar saygılar.....

Sayfa Başına Git

pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/01/2005 :  21:34:00  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
herkese selamlar
caycının verdığı örneğe birşey diyemiyorum.artık iyice çivisi çıkmış bu işin.
durum bu kadar vahimken yöneticilerin bu kadar pasif kalmalarında anlıyamıyorum.BU arada şunu kesinlikle belirtmek isterimki kurumun tüzel kişiliğine asla zarar gelmesini istemem benim yazdıklarım sadece yöneticilere..
herkese iyi yıllar

Sayfa Başına Git

wing
üye


Turkey
49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/01/2005 :  02:42:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Türk Hava Kurumu Ankara Türkkuşu Tesislerinde bir uçak hangarı kalıcı olarak mezbahahaneye (kesimhane) dönüştürüldüğünü duydum ,bu trajikomik olayı sizlerle paylaşmak istedim...
Hangarlar artık başka işe yaramıyor galiba !...Zaten geçmiş senelerde de o güzelim pitts akrobasi ve diğer uçakların, hargar dışında bir köşeye atılıp (adeta yığın şeklinde) yağmurun altında camları kanopileri açık vaziyette görünce içim cız etmişti ,o günden sonrada THK benim gözümde inandırıcılığını yitirdi....(sanırım bir fuar vardı ,ama bu olayı haklı çıkarmaz)....Yorumu sizlere bırakıyorum..
Herkese Selamlar Saygılar...

Hava açık ,rüzğar 4 kn mutedil ,pist on-sekiz kalkış serbes


Edited by - wing on 28/01/2005 02:43:44Sayfa Başına Git

scorpion22
üye


Turkey
183 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/01/2005 :  16:30:02  Profili Göster   scorpion22 a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bu konuda sana katılıyorum.Şu kurban bayramı olayına da değinecek olursak görünen o ki THK dan daha fazla çalışan kuruluşlar kurban derilerini kapmış ve sadece %5lik kısmı da THKna baaşlanmış.Bu bağışların ülke birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik amaçları olan kuruluşlara gitmesi ayrı bir olay zaten.Benim içimi acıtan ATATÜRK'ün burayı kurarken hedeflediği hiçbir şeyin olmaması ve ilerleme yanlısı değil git gide gerileyen bir kurum olması.Ben de THK adına birşeyler yaptım ve yapmaya da devam ederim çünkü birşeyleri konuşarak değil ancak faal olarak halledebiliriz.Umudunu kaybetme çünkü onlar istemese de çalışmak ve yeniliklere ayak uydurmak zorunda kalacaklar.Havacılık sektöründeki acık kapatılırken onlara da bazı sorumluluklar yüklenmeye devam edecektir.

.........Sayfa Başına Git

pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/02/2005 :  08:36:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
herkese selamlar
arkadaslar thk (yonetimin) nin konu ile ilgili faaliyetleri devam ediyor herseyi hallettiler simdide uzay havaciligi konusunda calismaya basliyorlar.zamaninda ustlerine duseni yapan yoneticiler olsaydi bugun gercekten bu calismalara baslanabilirdi ve bu turk havaciligi ve turkiye icin gercdekten muthis bir gelisme olarak tarihteki saygin yerini alirdi.ama su anda alay konusu olmaktan oteye gidemiyor.ve arkadaslar ilginizi cektimi bilmiyorum ama henuz thk yoneticilerinden bir cevap alabilmis degiliz.bunu sebebi bizi ciddiye almamalarimi yoksa verecek cevaplari olmamalarimi bunu sizler takdir edin.sevgiler
herkese iyi ucuslar

Sayfa Başına Git

Black
üye



50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/02/2005 :  23:25:58  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Merhabalar

Sayın Pitts arkadaşım,bu adamlarda yüzmü kaldıki kalkıp senin soruna cevap verebilecek kadar cesaretleri olsun.Ey Atatürkçülük diye ortalıkta gezip onun kurduğu en nadide kuruluşu bu hallere düşüren gafiller,hainler...gidin Atamızın gençliğe hitabesinde ne demiş onu okuyun,bu yüce adamın 70 sene önce söylediği sözler kiiim siz kim onun sözlerini anlayacak kadar kaasitenizin olduğuna bile şüpheliyim.
Dinci kurumların isteseler bile yapamayacağını Atatürkçü olduğu iddia eden bir grup beceriksiz başardı,size diyecek lafım bile yokki,laflarıma yazık,emanete hıyanet ediyorsunuz beyyyleerr...Kendinize gelin..

Hepinizi Yüce Allahıma ve Atatürk'e şikayet ediyorum,Gaflet,dalalet hatta hıyanet içindesiniz...

Saygılarımla

Sayfa Başına Git

pitts
üye



85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/02/2005 :  00:43:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herkese Selamlar;
Arkadaslar yönetim yine çok yüce kararlar almış kurum hakkında son bombaları uçuş işletme müdürlüğünü kapatmışlar ve hava taksi uçuşu yaptıklrı cheyyenne ve 402 leri satılığa çıkarmışlar.Sebep kurumda pilot kalmaması olabilirmi acaba bilemiyorum ama artık herhalde kurum yavaş yavaş işlevini yitiriyor.
Ayrıca eskişehirde açılan frozen atpl kursuna gitmek için izinlerini kullanmak isteyen personelede izin verilmemiş rapor alanların raporları hakem hastane ye gönderilmiş.Bu davranış üzerine kursa katılmak isteyen personelde istifa etmek zorunda kalmış...
Birde kurumdan yana iyi bir haber 10 senedir personel almayan planör okulu sonunda yıllardır işe alınmayı bekleyen amatörlerini pilot olarak bünyelerine katmayı başarmışlar....
herkese iyi uçuşlar.........

Sayfa Başına Git

silentwarrior
üye



17 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/02/2005 :  19:34:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selam;

"Planör Okulu" nu bilemem ama "Planör Uçuş Okulu" kadrosuna giren amatör pilotların, artık bazı şeylerin değişme zamanının geldiğine güzel bir örnek oluşturduklarını düşünüyorum...
Ama bu değişim...Kıdemlinin tecrübesi ve gençlerin enerjisi ile birleştirilerek olmalı; statülerin tartışmaya açılmadığı, fevri hareketlerin ve sözlerin olmadığı, yönetim hatalarının olmadığı bir ortamda olursa...işte o zaman Planörcüleri kimse tutamaz!
Aksi halde; çok geçmeden yine burada, aynı konulardan söz eder olabiliriz...:(

Yeni arkadaşlara başarılar!

maviniz daima yukarda olsun!

Sayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2
 
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000