ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Paraşütçü nasıl olabilirim nerelere başvurabilirim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Atilla44
üye

Turkey
11
Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/12/2004 :  20:42:46  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
PARAŞÜTÇÜ olmak istiyorum.Fakat bu iş üzerine hangi kuruluşların eğitim verdiğini pek bilmiyorum.THK bu eğitimi veriyor ama birçok şart öne sürüyor.Paraşütçülük eğitim almanın daha kolay olduğu kurslar yok mu?Havacılığa ve paraşütçülüğe gönül vermiş arkadaşlara sesleniyorum.BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

yok

mavipilot
üye

Turkey
96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/12/2004 :  14:23:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba atilla !!!
paraşütçü olmak istiyorsan şu aşamada en iyi ve güvenli eğitimi THK alabilirsin başka yerlerde vardır ama şu aşamada başlangıç için orası senin için daha uygun ve şartları okadar zor değil ,uyuyorsan yapabilirisn,zaten şart koşmalarınında nedeni öyle macera aramak ve yaşamak için paraşütle atlanılmaz ve bu konuda seçici omaları şartlar koşmaları çok normal .paraşütle atlamak dikkat isteyen birşey ve iyi bir eğitim alman gerekir...inönü duymuşsundur güzel bir eğitim yeri .şubat ve martta başvurular başlıyor büyük bir ihtimal zamanı sen seçeceksin .
saygılarla mavipilot

quote:

PARAŞÜTÇÜ olmak istiyorum.Fakat bu iş üzerine hangi kuruluşların eğitim verdiğini pek bilmiyorum.THK bu eğitimi veriyor ama birçok şart öne sürüyor.Paraşütçülük eğitim almanın daha kolay olduğu kurslar yok mu?Havacılığa ve paraşütçülüğe gönül vermiş arkadaşlara sesleniyorum.BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

yok

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/12/2004 :  20:30:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba.

Bildiğim kadarıyla paraşut eğitimini THK da alabilirsin. (312) 310 48 40 bu numara thk nun numarasıdır. Eğer orayı arayıp kurs hakkında bilgi edinmek istersen sana yardımcı olabilirler. Ayrıca istersen www.thk.org.tr adresinden de ayrıntılı bilgi edinebilirsin.

Sevgiler

piloçe
tugce@eser.gen.tr

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/12/2004 :  14:10:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
THK'nın öne sürdüğü şartlar senin hayatını direk ilgilendiren şartlar bu yüzden tek tercihin THK olmalıdır bence.

Birgi

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000