Gönderilme Tarihi - 03/12/2004 : 22:47:24
slm arkadaşlar.siteye yeni kayıt oldum.sizden bir ricam olucak.pilotluk eğitimi veren kurs yerleri varmıdır.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Gönderilme Tarihi - 04/12/2004 : 09:11:09
Selamlar. Pilotluk eğitimini Samair, Bonair gibi özel yerlerden lisansıyla birlikte alabilirsin. Eğer THY gibi yerlerde çalışmak istersen Ticari Pilot Lisansı alarak yapabilirsin. Bunun haricinde Özel pilot lisansı gibi değişik lisanslara da sahip olabilirsin. Bu lisanları sana belirli bir süre uçuş eğitimi verdikten sonra verirler. Ayrıntılı bilgiyi www.samair.com adresinden alabilirsin.
Gönderilme Tarihi - 07/12/2004 : 16:15:23
slmlar eğer bir havayolunda pilot olmak istiyorsanız cpl almanız gerekiyor buun da maliyeti yaklaşık olarak 30000$ civarı istanbulda bonair var kurs süresi yaklaşık 1,5 senedir hayırlı günler
Gönderilme Tarihi - 12/12/2004 : 13:45:33
Bu konuda türkiyede bi çok okul hizmet ver mektedir ama kaliteli olan sadece bir kaç tanedir bunlarıda sivil havacılık genel müdürlüğü sitesinden öğrenebilirsin.
Ben sana tavsiye edicek olursam, bakırköyde ve kadıköyde şubesi bulunan DUHA havacılık okulunu tavsiye ederim sitesi: www.duhaaviation.com