ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 TEKNOLOJİ
 merhaba
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
türkyıldızları
üye

Turkey
22
Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/10/2004 :  10:27:02  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum bu enginbilgilerinizi benimlede paylaşırmısınız çünkü havacılığaçok fazlailgim var ama yeterince bilgili değilim bu konuda çok şey bilmek istiyorum bana yardım edermisiniz

mavipilot
üye

Turkey
96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/11/2004 :  13:33:41  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba türkyıldızları !!!
havacılığa olan ilginin olması ve havacılığı benimsemen çok güzel ve bu sevgine ulaşmak adına ne gibi şeyler yapıyorsun merak ettim ,yani havcılığa olan ilgin nekadar ve ne gibi çalışmalarda bulunuyorsun??
ve bizden havacılık hakkında ne gibi bilgiler istiyorsun bunu detaylı birşekilde açıklarsan sana öyle yardımcı olalım nedersin ???
havacılık gökyüzü gibi sonsuz bir kavram ve bilginin eksikliği herzaman olacaktır yeterki sen öğrenmeyi iste ama ilk önce neyi öğrenmek istiyorsun ve hangi konuda kendinibilgilendirmek istiyorsun onu düşün ...
kendine iyi bak sevgiler ...mavipilot

cevap!!
merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum bu enginbilgilerinizi benimlede paylaşırmısınız çünkü havacılığaçok fazlailgim var ama yeterince bilgili değilim bu konuda çok şey bilmek istiyorum bana yardım edermisiniz

Sayfa Başına Git

mavipilot
üye

Turkey
96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/11/2004 :  13:34:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba türkyıldızları !!!
havacılığa olan ilginin olması ve havacılığı benimsemen çok güzel ve bu sevgine ulaşmak adına ne gibi şeyler yapıyorsun merak ettim ,yani havcılığa olan ilgin nekadar ve ne gibi çalışmalarda bulunuyorsun??
ve bizden havacılık hakkında ne gibi bilgiler istiyorsun bunu detaylı birşekilde açıklarsan sana öyle yardımcı olalım nedersin ???
havacılık gökyüzü gibi sonsuz bir kavram ve bilginin eksikliği herzaman olacaktır yeterki sen öğrenmeyi iste ama ilk önce neyi öğrenmek istiyorsun ve hangi konuda kendinibilgilendirmek istiyorsun onu düşün ...
kendine iyi bak sevgiler ...mavipilot

cevap!!

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000