ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 THY Florya uçuş eğitim merkezi-Konaklama?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
DEVIL
üye

Turkey
108
Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/09/2004 :  19:40:46  Profili Göster  DEVIL 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar selamlar THY nin kabin memurluğu sınavını kazandım, Ayın 20 sinde eğitimlere başlıyacağım. Ama ben şu an eskişehirde oturuyorum. eğitimler süresince nerelerde kalabilirim? Eğitim yaklaşık 3 ay sürecek deniyor. Bu süre içerisinde nerelerde kalabilirim. eğitimler bitince Göreve Ankarada başlıyacağım, Tavsiyeleriniz nereleri? Şimdiden teşekkürler.

WAYKING_818
üye

Denmark
35 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/09/2004 :  18:13:44  Profili Göster  Ziyaret WAYKING_818'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Slm devil, ôncelikle Hayallerinin Gerceklestigine Cok Sevindim, senin Icin Hayirli Ve Ugurlu Olmasini dilerim...

Ama sizin sordugunuz soruya cevap Veremiyorurum, Ve Yazmamin Nedeniyse size Bir Soru soracaktim, Pilot alimi Nasil Gecti Ve Kac Pilot alindi, Ve Hala alinacak Varmi...

Simdiden Cevabiniz Icin Cok Tesekur ederim.....

Saygilarimla
Wayking_818

Danish Flight Academy

Sayfa Başına Git

CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/09/2004 :  08:04:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
kiymetli arkadasim,

16 eylul itibariyle thy de boeing filosuna(kendi tipim oldugu icin biliyorum) 6 kisi alindi-hepsini ATPL i var,bu arkadaslardan 3 u ile tanismadim ama ozel havayollarindan geldiklerini biliyorum,tanidiklarimin arasindakilerden-biri sky airden-biri emekli taninmis bir pasanin oglu diger arkadas ise thy de ust duzey yonetici olan bir agabeyimizin oglu,ikinci grup boeing pilotlari ekim 5 te aliniyor ama sayi yine cok kisitli-airbusa alinan kisiler daha fazla.toplam alinacak pilot sayisi basinda 300 lu rakkamlar gibi konusuluyor ama bu yillara bolunecek..

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/09/2004 :  16:59:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Devil,kabin memurluğu için ne gibi sınavlar yapılıyor?

Kalma konusuna gelince,ailenden bir kamu kuruluşunda çalışan birileri varsa bağlı olduğu kurumun misafirhanelerini deneyebilirsin.Gerçi 3 ay az bir süre değil ama en azından bir fikir.

Edited by - birgi on 20/09/2004 17:02:29Sayfa Başına Git

wribro
üye

Turkey
13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/09/2004 :  17:45:39  Profili Göster   wribro a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
wayking arkadasim sen nasil danimarka ucus akademisini kazandin yaw biraz bahsetsene

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/09/2004 :  18:05:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaş,aynı konuyu önceki mesajlarında belirtti.Foruma cevap atmadan önceki konuları okuyup,ona göre cevap atarsak eminim daha iyi olacak.

Birgi
Sayfa Başına Git

WAYKING_818
üye

Denmark
35 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/09/2004 :  18:15:06  Profili Göster  Ziyaret WAYKING_818'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Yine Hepinize Selamlar Olsun Arkadaslar !!!

Sayin wribro, BIRGi beyin dedigi gibi bu soru bana soruldu ve cevabini ise cok detayli yazmistim, arsivden bulup okuyabilirsiniz...

Ve Sayin CHEROKEEBOY33 ôncelikle cevaplariniz icin cok tsk ederim, size mail yazmak istedim nedense olmadi bana bir mail atarsaniz sevinecem sizinle konusacagim bir kac sey var bunu yaparsaniz beni mutlu edersiniz..

Saygilarimla ve Hepinize Emniyetli Ucuslar Dilerim....

Wayking_818
Danish Flight Academy

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000