ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 HAYALLERİ OLAN İNSANLARA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
piloçe
üye

Turkey
117
Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/08/2004 :  13:37:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Her zamanı değerlendirmek gerekir. Yaşantımızdaki bir saniyeyi bile mutlu geçirmek, hayallerimizi gerçekleştirmek.
Yarın bir gün yaşlandığımızda kendimize soracağımız soru şu olacak; “Evet, ben yaşadım. Ama nasıl, ne yaptım? Hayallerimi gerçekleştirdim mi? Hedeflerime ulaştım mı? Kendimle gurur duydum mu?
Herkesin hayatında gerçekleştirmek isteği bir hayali vardır. Ben de bu hayalimi paylaşmak istiyorum. Benim hayalim uçmak. Bir pilot olmak. Yalnız hayatımda bu hayalime ne kadar uzak olduğumu fark ettim. Belki de bu bir imkansız. Bazen hepimiz, imkansızın olmadığını idda ederiz. Peki benim imkansızım? Gerçek başarıya ulaşabilecek mi? En çok bunu merak ediyorum. Acaba bu inançsızlık beni başarısızlığa mı itecek? Ya da bu inanç beni hayal kırıklığına mı sürükleyecek? Ya da ..............bu inançla, yaşamamı sağlayan bu inançla, her gün, her saniye hedefime biraz daha yaklaşıp, kazanabilecek miyim?
Ben ne olursa olsun bu hayalim için her şeyi yapmaya hazır olmak istiyorum. Ve ben bu hayalimin peşinden gidicem. Bunu tüm insanlara öneriyorum. İnancınız ne ise, sizi mutlu eden ne ise onun peşinden koşun. Eminim ki bir gün . . .

tuncas
üye

Turkey
27 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/08/2004 :  13:04:06  Profili Göster   tuncas a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Çok karamsar düşünmüşsün bence ki hrkes bazen öyle düşünür .. Ben senden daha karamsardım belki bazı zamanlar.Sen hiç yerin dibine girmek kimseyi görmemek yalnız olmak ve öyle kalmak boğaz kööprüsünden atlamak içip içip rüyalara dalmak istedin mi ? ya da hangisini gerçekleştirdin ? dediğimi yap yaptığımı yapma konusu belki benim sana dediğim..Ama ben senin başarabileceğine inanıyorum..Belki biraz zaman alıcak ama herşey bizim için değil mi ... Nasıl mı inanıyorum ??? yazını o kadar içte ve dolu yazmışsın ki yanımda olsan birlikte ağlayabilirdik ..

.....tncSayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/08/2004 :  15:17:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
İnanmak bizim tek seçeneğimiz. Onu da yapmazsak biz bir hiç olurduk. Önemli olan yaşamak değil nasıl yaşadığındır. İmkansızın olmadığına inanmayan bir insanın imkansızı başarması imkansızdır. İşte tanıdığım tek imkansız bu...

PİLOÇE
tugce@eser.gen.tr

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/09/2004 :  09:37:02  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
hayal kurmak ıyıde bunun yanında gercek dunyadan kacmamak hayal dunyasına sıgınıp orda yaşamamak gerekir mesela ben böyle yaptım aklım fikrim uçmak bir pilot olmaktı her gece ınsan yatmadan önce aynı hayalleri kurup aynı rüyaları görürmü ben okadar ileri gitmiştimki bunları yaşadım hatta bu hayaller geceleri aştı gündüzleride olmaya başladı bundan rahatsız değildim elbette dolmuşta giderken yürürken hatta bir arkadaşımla konuşurken sahil de ne bileyim olur olmadık zaman ve mekanlarda nerde olması beni ilgilendirmiyor olması bana yetiyordu ama atladığım gerçekler ve hızla akıp giden gerçek dünya işte bunu atlamak insan yaşamını mahvediyor işimden arkadaşlarımdan herşeyden kopmuş tamamen hayallerimin esiri olarak yaşamanın cezasını çok ama çok acı çekerek ödedim sonunda bir psikiyatristte gitmek zorunda kaldım çünki iki dünya arasında kalıp hayallerim için beyhude bir çırpınma beni çok yıpratmış ve bana acı verir olmuştu hala ilaç kullanıyorum iki yıldır böyle
ama düzeliyorum hayal dünyamdan çıkıp gerçek dünya ile tanıştım ve ana gittikçe ısınıyorum her şeye yeniden başladım yani

siz siz olun hayallerinizin peşinden uzunca bir süre koşmayın bu gerçekten ınsanın canını çok yakıyor....

fulasSayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/09/2004 :  11:33:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Senin adına çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
Bence gerçek yaşam diye biz insanların kast ettiği şey iyilerle kötülerin bir arada bulunduğu bir yer olmalı. Gerçek yaşamda her şeyin bir karşıtı vardır. Benim hayallerim var.Çünkü ben her insanın dünyaya geliş amacı olduğuna inanıyorum Her insan kendisine verilien görevi yerine getirmek için bu dünyadadır.Tabiki önümüze engeller çıkacaktır. Engeller olamasaydı bu gerçek dünya da gerçek başarıda olmazdı. Ben ne yaşamı toz pembe görün diyorum ne de siyah bir bataklık olarak. Bu dünya gerçek olarak kaldığı sürece hayallerde gerçeklerdir. Ne olmamalı ne de abartılmalıdır.

PİLOÇE
tugce@eser.gen.tr

Sayfa Başına Git

topgun
üye

Turkey
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/09/2004 :  12:44:04  Profili Göster   topgun a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hayallerimizin bittigi anda bilin ki olmusuz demektir.fakir bir adama sorsanız zengin olmak ister.zengin adam ise o zenginligi muhafaza etmek ister.istekler hic bitmez.hayallerde bitmemeli.bu dunya oyle bir yer ki ne zmaan ne karsımıza cıkacak bilmiyoruz.hatta bu ulkede 1 dk sonramız dahi mechulken hayalsiz bir yasam dusunemıyorum.her gece yastıga kafamı koydugumda içimden gecenleri bir yazmaya kalkıssam buna forumlar yetmez

neyse cok uzattım.kendinize ii bakın..RESPECT.BOL umutlu gunler..

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000