ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ICAO ANNEX-1
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
birgi
üye

Turkey
392
Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/08/2004 :  15:37:34  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ICAO Annex-1'in kıstaslarını nedir?

Birgi

planorcu
üye

Turkey
21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/08/2004 :  21:55:50  Profili Göster  Ziyaret planorcu'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Kıstaslarından kastın içeriği ise personel lisansları ile ilgili...

Kuşlar uçuşuma ,kızlar gülüşüme hasta :)
keep your flying...Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  15:44:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herşeyden önce teşekkürler.Peki cpl kıstaslar için kıstaslar ne?

BirgiSayfa Başına Git

planorcu
üye

Turkey
21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/08/2004 :  19:37:17  Profili Göster  Ziyaret planorcu'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sorunu tam olarak anlamadım ancak anladığım kadarıyla;Cpl için gereken tam net olarak bilmiyorum ama en az lise mezunu,fiziki yeterliliklere haiz,uçuş ve teorik eğitimini bitirmiş elemanlar lazım, ancak eğer bi havayoluna girmek istiyosan en az 4 yıllık bi lisans eğitimini bitirmiş olman gerek, ki bu kaptanlık içinde gerekli...
(şu kıstas kelimesinden vazgeçersen sevinirim...)

DEVIL
üye

Turkey
108 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/08/2004 :  11:09:27  Profili Göster   DEVIL a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Peki 4 yıllık üniv. için belli üniv. yoksa farketmez mi? birde açıköğretimi özel havayolları hangi konumda görüyor(yani normal üniversitenmi sayıyorlar, yoksa önemsemiyorlarmı?

İyi uçuşlar...

Sayfa Başına Git

planorcu
üye

Turkey
21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/08/2004 :  19:28:28  Profili Göster  Ziyaret planorcu'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ya tam olarak bilmiyorum ancak açık öğretim diplomasıda bi lisans diploması olduğundan kabul edileceğini düsünüyorum, istersen bunu yeni bi başlık altında foruma sunarsan daha net bi bilgi alabilirsin diye düsünüyorum...

saygılar,sevgiler, herkese iyi ucuslar...

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000