Gönderilme Tarihi - 12/08/2004 : 21:59:38
Kardeşim bi karahavacı olarak şu takdire şayan uğraşını görünce mutlu oldum. teşekkür ederim,daha başka ne denir bilmiyorum.
Gönderilme Tarihi - 13/08/2004 : 10:39:53
Sevgili graf yine her zamanki gibi saçmalamışsın...Kara havacılık ile jandarma havacılık iç içe geçmiş iki unsurdurlar.Aynı yerde yetişir aynı havayı solurlar.Bizim işimizi onlar onların işini biz yaparız.Kara havacılık da sadece cobralardan ibaret değildir.Jandarmanın sahip olduğunun belkide 3 katı fazla sıkorsky ile bu millete hizmet etmektedirler.Bu yorumlarını bu konudaki cahilliğine veriyorum.Gözlerinden de öpüyorum...
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 : 14:26:12
TOW MISSILE Arkadaşıma katılıyorum. Jandarma ya bağlı helikopterlerde görev yapan personelde Kara Havacılık sınıfı bünyesinde eğitim görürler ve hepsi aynı çatı altında görevlerini ifa ederler. Bu arada UH-60 BlackHawk helikopterleri önce Jandarmaya bağlı uçar birliklerin envanterine girdiği için zaman zaman karışıklıklar yaşanmıştı. Bordo Bereli arkadaşımın yayınladığı fotolarda gerçekten çok iyi bende başarabilirsen bir uh-60 foto su göstericem. Tüm Kara Havacılık Camiasi bu fotoyu görünce hatırlayacaktır. Loop atan bir BlackHawk . Hİkayesi de meşhurdur. Ayrıca bu foto Sikorsky firmasının takvim ve yayınlarında da gösterildi. Ancak hani bir söz vardır: "DÜNYADAKİ SON DÜŞEN SIKORSKYNIN PERSONELİNİ KURTARACAK OLAN YİNE UH1-H OLACAKTIR.
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 : 18:57:25
Değerli Havacı arkadaşlar, geçtiğimiz aylarda sitemize üye bir kara havacı abim vardı. nick'i afacan acaba şu an da gene üye ama başka bir isimle mi? olmazsa bana bir e- mail atın komutanım. görüşmek dileğimle...
Gönderilme Tarihi - 17/08/2004 : 09:51:39
[tow arkadaşım.beni kara havacı cahili olarak görmüş.ona detaylı yazmak isterdim ama vaktim kısıtlı devamlı foruma giremiyorum.babam bir kara havacıdır.bende yarı karahavacı sayılırım 901.de uçk.elek.üzeeine stj yaptım.yani işkembeden sallayan yok.şuan uçan bir çok kobranın elek.sis.biz monte ettik.kara havacılığın kuruluş misyonu farklıdır.80'lerde pkk olaylarından sonra misyonu değişmiştir.ben gönderdiğin resimler hakkında yorum yaptım.onlar jandarmanındır diye.üzerlerinde koca koca yazıyo.ikisinin farklı olduğunu söylüyorum.ozaman harita kom.uçk.güvercinlikte.aynı ortaları paylaşabilirler ama gayeleri farklıdır.