ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Güneydoğu'da Kara Havacılık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Bordo_Bereli
üye

Turkey
44
Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/08/2004 :  11:28:59  Profili Göster  Bordo_Bereli'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bugünkü durumu mu merak ediyorsunuz?
Kaldır Başını Kan Uykulardan
Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey YOk

Evren "Bordo Bereli" Oğuz

BornToFly
üye

Turkey
5 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/08/2004 :  21:59:38  Profili Göster   BornToFly a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Kardeşim bi karahavacı olarak şu takdire şayan uğraşını görünce mutlu oldum.
teşekkür ederim,daha başka ne denir bilmiyorum.

Sayfa Başına Git

graf
üye

Turkey
49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/08/2004 :  23:29:47  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
resimler çok güzel.ama niye üzerlerine metin yazdın anlayamadım.birde o resimlerin birçoğu jandarma havacıların.badem gaza getirecen,kobra falan koyar adam.neyse kara havacılarda sitede belirsin.

Sayfa Başına Git

TOW_MISSILE
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/08/2004 :  10:39:53  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili graf yine her zamanki gibi saçmalamışsın...Kara havacılık ile jandarma havacılık iç içe geçmiş iki unsurdurlar.Aynı yerde yetişir aynı havayı solurlar.Bizim işimizi onlar onların işini biz yaparız.Kara havacılık da sadece cobralardan ibaret değildir.Jandarmanın sahip olduğunun belkide 3 katı fazla sıkorsky ile bu millete hizmet etmektedirler.Bu yorumlarını bu konudaki cahilliğine veriyorum.Gözlerinden de öpüyorum...

Sayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  14:26:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
TOW MISSILE Arkadaşıma katılıyorum. Jandarma ya bağlı helikopterlerde görev yapan personelde Kara Havacılık sınıfı bünyesinde eğitim görürler ve hepsi aynı çatı altında görevlerini ifa ederler. Bu arada UH-60 BlackHawk helikopterleri önce Jandarmaya bağlı uçar birliklerin envanterine girdiği için zaman zaman karışıklıklar yaşanmıştı.
Bordo Bereli arkadaşımın yayınladığı fotolarda gerçekten çok iyi bende başarabilirsen bir uh-60 foto su göstericem. Tüm Kara Havacılık Camiasi bu fotoyu görünce hatırlayacaktır. Loop atan bir BlackHawk . Hİkayesi de meşhurdur. Ayrıca bu foto Sikorsky firmasının takvim ve yayınlarında da gösterildi.
Ancak hani bir söz vardır:
"DÜNYADAKİ SON DÜŞEN SIKORSKYNIN PERSONELİNİ KURTARACAK OLAN YİNE UH1-H OLACAKTIR.

SAYGILARIMLASayfa Başına Git
huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  14:30:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
[C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop]

Sayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  14:33:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Sayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  14:34:54  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ya kusura bakmayın arkadaşlar beceremedim. yardımcı olan olursa sevinirm

Sayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  14:34:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ya kusura bakmayın arkadaşlar beceremedim. yardımcı olan olursa sevinirm

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  15:48:27  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tayyareci Forum'a Resim Nasıl Gönderilir

http://www.tayyareci.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=604

BirgiSayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  18:54:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Umarım kara harp okulu
seneye öğrenci alır.
ve bende başvurma imkanı bulurum...

Sayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/08/2004 :  18:57:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Değerli Havacı arkadaşlar,
geçtiğimiz aylarda sitemize üye bir kara havacı abim vardı. nick'i afacan
acaba şu an da gene üye ama başka bir isimle mi?
olmazsa bana bir e- mail atın komutanım.
görüşmek dileğimle...

Sayfa Başına Git

graf
üye

Turkey
49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/08/2004 :  09:51:39  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
[tow arkadaşım.beni kara havacı cahili olarak görmüş.ona detaylı yazmak isterdim ama vaktim kısıtlı devamlı foruma giremiyorum.babam bir kara havacıdır.bende yarı karahavacı sayılırım 901.de uçk.elek.üzeeine stj yaptım.yani işkembeden sallayan yok.şuan uçan bir çok kobranın elek.sis.biz monte ettik.kara havacılığın kuruluş misyonu farklıdır.80'lerde pkk olaylarından sonra misyonu değişmiştir.ben gönderdiğin resimler hakkında yorum yaptım.onlar jandarmanındır diye.üzerlerinde koca koca yazıyo.ikisinin farklı olduğunu söylüyorum.ozaman harita kom.uçk.güvercinlikte.aynı ortaları paylaşabilirler ama gayeleri farklıdır.

Sayfa Başına Git

TOW_MISSILE
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/08/2004 :  10:08:53  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ya graf aylardır şu formu takip ediyorum mantıklı bir şey söylediğine şahit olamadım hala...

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000