ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 YAMAÇ PARAŞÜTÜ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
piloçe
üye

Turkey
117
Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/07/2004 :  20:32:13  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Yamaç paraşutu, pilonör gibi kuslara katılmak için 16 yaşına gelmek gerekiyortiğini biliyorum yalnız henüz bu yaşa gelmeden kurs harici bilen biriyle örneğin paraşütle atlama şanşım varmı? Hangi kurum ve kuruluşlar bu tip bir şey yaptırır?

sandbox
üye

5 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/08/2004 :  11:43:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar,

Yamaç paraşütünde tandem(ikili) olarak uçuran fethiyede turlar var. Türkiyenin çesitli kulüpleri yapıyor bu işi. Fiyat 100-150 milyon arasında değişiyor.

Cem Pekardan

Sayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/08/2004 :  16:23:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili piloçe
bahsettiğin konu türk hava kurumu eskişehir inönü kampında yapılıyor.
Bunun için randevu alıyorsun(inönüyü arıyarak) onlar sana şu gün gel seni uçuralım diyorlar. genelde senin istediğin güne tamam diyorlar...
planör için ücret 20 milyon. sen öne planör pilotu(hocan) arkaya oturuyor ve 20-25 dk. birlikte uçuyorsunuz.
Ben inönüde iken yamaç paraşütü ile de tandem uçuruyorlardı. ama fiyatını bilmiyorum. bu yıl hiç rastlamadım ama yaptıklarını biliyorum, paraşüt ile de tandem atlıyorlar yaklaşık 1500 metreden...
umarım seni aydınlatabilmişimdir...

M.D. THK PLANÖR BŞL. 2004/1 Puchacz-1

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/08/2004 :  15:07:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Nasıl yani hemen gel seni uçuralım mı diyorlar? Yani bir hasteneye gidip sağlık raporu almanı istemiyorlar mı? Ayrıca ihtiyacım olan telefon numarasını bana verirsen sevinirim.

PİLOÇE
tugce@eser.gen.tr

Sayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/08/2004 :  18:59:24  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili piloçe
öncelikle hastane raporu almana gerek yok. Çünkü sen zaten oraya paranı verip 20-25 dk uçuyorsun ve uçuşta yaklaşık 3-4 dk lövye ve direksiyonlar sende oluyor...
Ama tabi ki kurslara katılmak için hastane raporu şart.
ayrıntılı bilgiyi Türk Hava kurumu inönü eğitim merkezinden planör bölümünü bağlatırsan öğrenebilirsin;
0222 591 21 12

M.D. THK Planör Bşl.2004/1 Puchacz-1

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/08/2004 :  12:08:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bilgilerinle beni aydınlattığın için teşekkürler. İyi uçuşlar...

PİLOÇE
tugce@eser.gen.tr

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000