ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 TURKISH DEFENCE
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Admin
Forum Admin

Turkey
154
Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/07/2004 :  18:05:28  Profili Göster  Admin'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

YİNE AYNI ŞEY
ANADOLUYA MAHSUS KAVRUK MAÇO YAKLAŞIM
NE KADAR KARARLI BİR DURUŞ
ÇOK ETKİLENDİK NE KADAR GÜÇLÜSÜNÜZ
BİRİLERİNİ EĞİTMEYE NE KADAR MERAKLISINIZ.
HEP YARIŞ HEP YARIŞ
DOST DEĞİL ARKADAŞ DEĞİL
SÜREKLİ BİR OTORİTE KURMA GAYRETİ
İYİ BİRİDİR AMA KIZARSADA HAAAA
BABANDAN KAPTIĞIN ANANEVİ NEVROTİK SAPLANTILARLA BANA SALDIRMA
İNTERNETTE SİZİN OTORİTENİZE Mİ BOYUN EĞECEĞİZ KARDEŞİM
BİR YERDE BİR FORUM GÖRÜYORUM KATILIYORUM BANANE ORDAKİ KENDİNİ YETKİN GÖREN BİRİNİN VARLIĞINDAN.
ONA SELAM VERMEZSEM BAŞIM BELADAMI DEMEKTİR
FORUMDADA ALTI AY YALVARTTINIZ 20 KERE ATTINIZ BENİ HER SEFERİNDE TEHTİTLER SAVURDUM SABAH HORMONLARIM YERİNE GELİNCE GÜLDÜM GEÇTİM YENİ BİR KULLANICI ADI İLE KAYIT OLDUM.
SEN BENİ HAFTALARCA YAZDIKLARIMLA BİRLİKTE BİR LİNK İ TIKLAYARAK 1 SN YEDE SİLERKEN SAYGISIZLIK DEĞİLDE BEN SİLERKEN AHLAKSIZLIKMI OLUYOR.
SİLMEKSE İNSANLARI YOLA GETİRMENİN YÖNTEMİ HERALDE BAYAĞI YOLA GELMİŞSİNİZDİR 5 MB DATANIZ SİLİNİNCE
DEMİN GÖRDÜM JEDİNİN HOME PAGE İDE VARMIŞ ONADA BİR GÜZELLİK DÜŞÜNÜYORUM YAKINDA
AMA BU DAHA YARATICI OLUCAK

Sevgili Tayyareci ve Turkish Defence üyeleri; bu konuyu sonuna kadar okumadığımdan, ne "onbaşı" yani "iletin"'in Turkish Defence forumunu hacklediğini ne de bunu bir daha yapma tehdidinde bulunduğunu anlayamamışım.

Bu nedenle eski rumuzu "iletin" yeni rumuzu "onbaşı" olan şahsın üyeliğini silmeyip sadece konuyu kilitlemekle kaldığımız için tüm Tayyareci Forum ve Turkish Defence ailesinden şahsım adına özür diliyorum.

Şu an itibariyle kendisinin üyeliği silinmiştir!

En son 81.215.126.196 , 81.215.98.250 , 81.215.127.254 IP'lerinden internete çıkan "onbaşı" veya "erdal" veya "iletin" rumuzlu arkadaşım, yaptığın YASAL OLMAYAN bir davranış. İleri gidecek olursan seni tespit etmekte ve adli makamlara bildirmekte de geçikmeyeceğimizi bildirmek isteriz.

Turkish Defence ailesinden tekrar özür dileriz.

Saygılarımla;

Türk Yıldızı

iletin10
üye

3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/07/2004 :  23:00:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
çok ürkütücü ve güçlü görünüyorsun admin

Sayfa Başına Git

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/07/2004 :  23:43:17  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

çok ürkütücü ve güçlü görünüyorsun admin

Sanal ortamda atıp tutmanın saldırmanın bir sınırı var. Bunu aştığın taktirde sonuçlarına da katlanırsın. İşte esas ürkütücü olan bu!!

Türk YıldızıSayfa Başına Git

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/07/2004 :  23:45:26  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
212.253.30.35 IP çıkışlı "iletin10" rumuzlu kullanıcının üyeliği kilitlenmiştir!

Türk YıldızıSayfa Başına Git

Ace_of_Spades
üye

1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/07/2004 :  10:30:02  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sayın Admin,

Adı geçen şahısın TD Forumunu taciz ederken aşağıdaki IP numaralarından da bağlandığı bilinmektedir:

212.253.89.184
212.253.89.147
212.253.86.197
212.253.34.163

Kendisi ayrıca başta "sibel" olmak üzere çeşitli kadın isimlerini nick olarak kullanmaktan da zevk almaktadır.

Bilginize.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000