ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Turkish Defence Dergisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
yavuzca
üye

Turkey
11
Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/07/2004 :  16:27:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Turkish Defence Dergisi biz havacılık meraklıları için büyük bir imkan idi.Gerek derginin konuları ve kalitesi ve gerekse apmayı planladıkları faaliyetler ile hepimiz için mutluluk ve heyecan kaynağı oldular.Ancak son günlere bazı kuşkular ıyanmaya başladı bende.Yaklaşık 6 ay kadar önce abone olmama en az 8-10 keretelefon etmeme ve gerekse abone orumlusu Emel hanıma gerekli e mail mesajlarımı yazarak dergimin ne zamn geleceğini sormama rağmen Hala dergimin gelmemş olası ki 2.sayı yaklaşık 2ay önce basıldı insanın aklını kurcalamaya başlıyor.Geçen haftadan beri ofislerini arıyorum hiç kimse elefona çıkmıyor.Ne oldu.Yoksa dergi kapandımı? 15temmuzda forum sayfaları tekrar açılacaktı? bugün 20si...Şunuda belirtmek isiyorum.Derginin sayfasına saldırı yaparak yüzlerce askeri konulara meraklı biz gençleri bundan mahrum ettiği için iletin denen vatandaşı kınıyorum....

Artık formumuzu ve dergimizi istiyoruz...Lütfen kulak verin sesimize artık....

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/07/2004 :  20:26:17  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
iletin bi aralar burayıda bayağı karıştırmıştı,adam turkish defence'i kapattırmış helal olsun ne diyim

BirgiSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000