Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 : 07:56:49
Göndermiş olduğum resim oldukça büyük oldu, eğer bir sorun çıkacaksa Adminden ricam o resmi silmesi. Kokpit resminin bu kadar büyük olacağını sanmamıştım.
quote: Göndermiş olduğum resim oldukça büyük oldu, eğer bir sorun çıkacaksa Adminden ricam o resmi silmesi. Kokpit resminin bu kadar büyük olacağını sanmamıştım.
Aslında biraz büyük ama print edecekler için buna katlanabiliriz
quote:Göndermiş olduğum resim oldukça büyük oldu, eğer bir sorun çıkacaksa Adminden ricam o resmi silmesi.
Resim abartılı olmaktan ziyade, ticari bir firmanın ancak kişisel kullanım amaçlı şahsi bilgisayarınıza indirme izni verdiği bir resim. Bu şekilde forumlarda veya başka bir sitede yayınlanması adminlerin başını ağırtabilir. Foruma gönderilecek resimlerde telif hakkı kısıtlaması olmamasına dikkat etmek lazımdır.
Öte yandan, göndermiş olduğunuz resmi kendiniz de silebilirsiniz. Mesajınızın üst kısımlarında bulunan edit sembölüne tıklayıp link satırını silerek, veya hiç bir şey içermiyorsa postunuzun tümünü silerek.
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 : 16:17:47
resimler server a yüklenmiyor sadece link i ni yazıyor veri tabanına o nedenle çarşaf kadar bin tane resim de koysanız tayyareci.com a vız gelir zira sadece kısa bir metin den başka bir şey kaydetmiyor resmin adresini yazıyor siz mesajı okurken resmi mesela tai nin web sitesinden çağırıyorsunuz olan resmi açmaya çalışana olur açarsa ne ala açamazsada açamaz sorun yok.
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 : 16:25:14
Bir türlü resmi ve önceden adını verdiğim link leri silemiyorum. Hem benim hem de admin in başı derde girsin istemem. Nasıl sileceğim bu resimleri ve link adlarını?
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 : 19:24:51
Arkadaşlar, bu resimi bu şekliyle burada yayınlamak hiç bir yasal soruna yol açmaz! Ancak, endişelenenleri rahatlatmak için siliyorum. Forumda resim göstermekten çekinmeyin!
Gönderilme Tarihi - 09/07/2004 : 07:44:21
Teşekkürler.... Ancak biliyorsunuz saçma sapan sebepler bahane edilip ''Vay o resmin yayın hakkı bize ait'' ''Vay nasıl yayınlarsınız'' şeklinde bir polemiğe girmeği hiç kimse istemez sanırım. Çeşitli resimler yayınlansın fakat yayın serbestliği olanlar seçilsin, ben Airbus firmasından kopya ettiğim resimleri hiç düşünmeden alıp tayyareci.com a copy ettim. Hata bendeydi..... Bundan sonra dikkat etmeli. Selamlar.