ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Abarttım biraz!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
A_310
üye

26
Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 :  07:56:49  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Göndermiş olduğum resim oldukça büyük oldu, eğer bir sorun çıkacaksa Adminden ricam o resmi silmesi. Kokpit resminin bu kadar büyük olacağını sanmamıştım.

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 :  10:02:24  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Göndermiş olduğum resim oldukça büyük oldu, eğer bir sorun çıkacaksa Adminden ricam o resmi silmesi. Kokpit resminin bu kadar büyük olacağını sanmamıştım.

Aslında biraz büyük ama print edecekler için buna katlanabiliriz

Türk YıldızıSayfa Başına Git

remziozturk
üye

Turkey
29 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 :  12:22:47  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:
Göndermiş olduğum resim oldukça büyük oldu, eğer bir sorun çıkacaksa Adminden ricam o resmi silmesi.

Resim abartılı olmaktan ziyade, ticari bir firmanın ancak kişisel kullanım amaçlı şahsi bilgisayarınıza indirme izni verdiği bir resim. Bu şekilde forumlarda veya başka bir sitede yayınlanması adminlerin başını ağırtabilir.
Foruma gönderilecek resimlerde telif hakkı kısıtlaması olmamasına dikkat etmek lazımdır.

Öte yandan, göndermiş olduğunuz resmi kendiniz de silebilirsiniz. Mesajınızın üst kısımlarında bulunan edit sembölüne tıklayıp link satırını silerek, veya hiç bir şey içermiyorsa postunuzun tümünü silerek.

Sayfa Başına Git

onbaşı
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 :  16:17:47  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
resimler server a yüklenmiyor sadece link i ni yazıyor veri tabanına
o nedenle çarşaf kadar bin tane resim de koysanız tayyareci.com a vız gelir zira sadece kısa bir metin den başka bir şey kaydetmiyor
resmin adresini yazıyor siz mesajı okurken resmi mesela tai nin web sitesinden çağırıyorsunuz olan resmi açmaya çalışana olur açarsa ne ala açamazsada açamaz sorun yok.

Sayfa Başına Git

A_310
üye

26 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 :  16:25:14  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bir türlü resmi ve önceden adını verdiğim link leri silemiyorum. Hem benim hem de admin in başı derde girsin istemem. Nasıl sileceğim bu resimleri ve link adlarını?

Sayfa Başına Git

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2004 :  19:24:51  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar, bu resimi bu şekliyle burada yayınlamak hiç bir yasal soruna yol açmaz! Ancak, endişelenenleri rahatlatmak için siliyorum. Forumda resim göstermekten çekinmeyin!

Türk YıldızıSayfa Başına Git

A_310
üye

26 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/07/2004 :  07:44:21  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Teşekkürler....
Ancak biliyorsunuz saçma sapan sebepler bahane edilip ''Vay o resmin yayın hakkı bize ait'' ''Vay nasıl yayınlarsınız'' şeklinde bir polemiğe girmeği hiç kimse istemez sanırım.
Çeşitli resimler yayınlansın fakat yayın serbestliği olanlar seçilsin, ben Airbus firmasından kopya ettiğim resimleri hiç düşünmeden alıp tayyareci.com a copy ettim. Hata bendeydi..... Bundan sonra dikkat etmeli.
Selamlar.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000