ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Buluşma&Ziyaret
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
A_310
üye

26
Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2004 :  14:29:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba

Bir hafta sonu buluşması tertipleyerek, topluca Yeşilköyde ki havacılık müzesini ziyarete gidelim mi? Hem tanışmış oluruz:))

onbaşı
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2004 :  17:24:35  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ben gelirim

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2004 :  10:12:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
hıc bosuna heveslenmeyın dostlar ben cok soyledımde takan olmadı

fulasSayfa Başına Git

onbaşı
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2004 :  10:31:53  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
havacılık müzesinde buluşalım derseniz gelmez tabi kimse
ben taksimde kırkbeşlik diye bir yer var orda buluşalım diyorum
uçuş ta müsait atmosfer koşulları süper uygun
bira hala 1.5 milyon

Sayfa Başına Git

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2004 :  10:45:36  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba;

Ya arkadaşlar havacı adam içki içermi hiç!!!

Saygılarımla
Murat ÇAKARSayfa Başına Git

A_310
üye

26 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2004 :  11:46:01  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herkese selam,
Arkadaşlar isterim ki konumuza uygun bir ortamda buluşalım. Müze gezmek bazılarımıza sıkıcı gelebilir, önerisi olanlar belirtsin. Alkol kullanılmayan bir ortam olursa sevinirim. Öte yandan bazı özel havacılık firmaları var, bu firmalardan biri de MACH AIR. Eğer bu tip bir firmayı gezerek hem uçak ve helikopterleri yakından görmek hem de bu tip kuruluşların yapılarını incelemek istersek, firmadan tanıdığım kişilerle görüşüp gerekli izinleri almaya çalışırım.

Saygılar...

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2004 :  14:12:01  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Merhaba;

Ya arkadaşlar havacı adam içki içermi hiç!!!

Saygılarımla
Murat ÇAKAR

Pilot uçar,içer,.....

BirgiSayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2004 :  16:06:51  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Pilot adam içer ama alkollü uçmaz İşin şakası bir yana
ben de bir tanışma toplantısı yapılmasından yanayım. Mach air uygun bence
İstanbulda yapılacak her türlü toplantıya varım...
Saygılarımla

Tolga KURT

Sayfa Başına Git

onbaşı
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/07/2004 :  09:16:51  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ben kırkbeşlikte ısrar ediyorum
havacılar hep uçaklarımı konuşmalı
birazda magazin takılırız
uçaklar kaçmıyorya

ne demişler kızlar uçaklara benzer kaçarsa üzülme
beklersen mutlaka yenisi gelir

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/07/2004 :  10:09:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar bence mach air fikri mükemmel ayrıca hem müzeyi hemde firmayı ziyaret edebiliriz ikiside aynı mevkide
tartışma tanışma kaynaşma hepsi olur valla bunu celal abiye iletelim bence

fulasSayfa Başına Git

A_310
üye

26 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/07/2004 :  17:02:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar,
Kontakt kurmaya çalıştığım Mach Air firmasının şirket telefonları cevap vermiyor! 0212 541 9596 ayrıca www.machair.com isimli sitelerine de girilemiyor, ve ayrıca irtibat kuacağım kişinin cep telefonuda hizmet dışı !!! DHMİ 0212 663 6400 dan 1811 (Mach Air dahili numara)diye geçer ancak orasıda Gold Air adında başka bir şirket.
Çok büyük ihtimalle firma kapandı sanırım.

Önerisi olanlar belirtsin.

Sayfa Başına Git

ReNK
üye

Kazakhstan
26 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/07/2004 :  18:31:50  Profili Göster   ReNK a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
MERHABA
ANLADIGIM KADARUYLA FORUMDA COK ESKI ADAMLARSINIZ
BIR SORU SORMAK ISTIYORUM
TURKIYEDE AMERIKAN VE AVRUPA UCAKLARDAN BASKA RUS UCAKLAR YA DA HELIKOPTER KULLANILIYORMU?
TESEKURLER

rinatSayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/07/2004 :  20:28:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Özel sektörde uçan rus uçaklarını bilmem ama jandarma mil-18 helikopterlerini kullanıyor.

BirgiSayfa Başına Git

ReNK
üye

Kazakhstan
26 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/07/2004 :  16:58:09  Profili Göster   ReNK a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Birgi Bey cevapladiginiz icin tesekur ederim.
Simdi bir soru daha var.Jandarma Mil helikopterlerin servisini nerde ve nasil goruyor?Bilginiz varsa
Yak-58 nasil goruyorsunuz eger bu modeli taniyorsaniz ve ne dusunuyorsunuz?

rinatSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000