ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Bordo Bereli'ye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
hyssus
üye

9
Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2004 :  18:40:17  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ben TSK ile ilgili detaylı bir site yapmak istiyorum. sinodefence.com ayarında. Şimdilike envanter çıkarıyorum fakat bazı bilgi eksiklerim var. sen bu özle kuvvetlerden anlıyorsun galiba. mesela Özel .Kvvetler, SAS ve SAT hangi kolda KKK'da mı yoksa ayrımı. Bir de C130 ve 160 gibi lojistik uçaklar hangi komutanlığa bağlı.

Bu site bayağı detaylı olsun istiyorum fakat fazla foto yok ne yapayım sence.

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2004 :  12:22:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SAT ve SAS Grup Komutanlıkları Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlıdır.
(SAT ve SAS,Kurtarma ve Sualtı Komutanlığı'na bağlıdır.Bu komutanlık ise Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nın emrindedir.)

Özel Kuvvetler Komutanlığı ise doğrudan Genelkurmak emri altındadır yani ÖKK'nı ayrı bire kuvvet komutanlığı olarak görebilirsin.

C-130 ve C-160 uçaklarıda HvKK'na bağlıdır.(Bağlı oldukarı fioyu hatırlamıyorum)

Saygılar
BirgiSayfa Başına Git

hyssus
üye

9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2004 :  16:42:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sag bol

Sayfa Başına Git

yavuzca
üye

Turkey
11 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/06/2004 :  00:09:04  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Aşağıdaki hava kuvvetlerimizin resmi sitesinden gerekli bilgiler bulunabilir
http://www.hvkk.tsk.mil.tr/default.asp

Ayrıca C-130 ve c-160 uçakları Kayseri/Erkilet meydanındaki 12.Hava Ulaşturma Ana üs komutanlığına bağlı 221.Filo (c-160) ve 222.filo(c-130) da görevlerine devam etmektedirler..

Sayfa Başına Git

Bordo_Bereli
üye

Turkey
44 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2004 :  20:42:39  Profili Göster  Ziyaret Bordo_Bereli'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Gereken konuları arkadaşlarım yanıtlamış. Foto konusuna gelince internet sitemde ( www.bordo-bereli.cjb.net ) hem Bordo Berelilerin hem de SAT ve SAS komandolarının resimleri mevcut.

Her türlü sorun için:
evrenoguz57@yahoo.com adresine mail atabilirsin.

Evren "Bordo Bereli" OğuzSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000