ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 UNUTULANLAR DIŞINDA YENİ BİR ŞEY YOK
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Bordo_Bereli
üye

Turkey
44
Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2004 :  22:10:35  Profili Göster  Bordo_Bereli'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar
Şu sıralar vatanımız üerinden büyük oyunlar dönmektedir.
35.000 askerimizi ve vatandaşımız şehit edenler bağımsız yargı (!) tarafından serbest bırakılmıştır.
İşte bu olaylar yüzünden tepkimi dile getirmek için sitemde yeni bir bölüm açtım. Ziyaret edip, görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

KALDIR BAŞINI UYAN UYKULARDAN ; UNUTULANNLAR DIŞINDA YENİ BİR ŞEY YOK....

• Öleceğini bile bile Çin Sarayını basan Yiğitler, TÜRK Yiğitleriydi.
• 1918’de ordusunu dağıtmanıza rağmen çok kısa bir süre içinde Lideriyle beraber ordusunu toplayan ve sizi topraklarından atan Millet, TÜRK Milletidir.
• Babasıyla Cephede helalleşen köylü, TÜRK Köylüsüdür.
• Çocuklarına “paşam” diye hitap eden analar, TÜRK Analarıdır.
• Ecnebi yaşıtları altını ıslatırken, ben asker olacağım diyen ve oyuncak olarak babasından tüfek isteyen çocuk, TÜRK Çocuğudur.
• Üç oğlum vardı, ikisi şehit düştü, üçüncüsü de vatana feda olsun diyen kadın, TÜRK Kadınıdır.
• Zihinsel özürlü olduğu için askerlik yaptırılmayan, zihinsel özürlü olmasına rağmen bunu gurur meselesi yaparak Paşa’nın karşısında göz yaşı döken ve bir gün bile olsa o şanlı üniformayı giymek için Paşa’ya yalvaran Genç, TÜRK Gencidir.
(www.ilteris.org adresinden alınmıştır.)

BU ARADA ;

İMZA GÜNÜ

20 HAZİRAN 2004

YER: ÜMİTKÖY/GALERİA ANKARA

SAAT: 15:30

Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok - Hakkari ve Kuzey Irak Dağlarındaki Askerler Osman Pamukoğlu
General Oshan Pamukoğlu, 1993-1995 yılları arasında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Güvenlik Komutanlığı yapmıştır. Bu dönem, Güneydoğu'da PKK'ya karşı yapılan mücadelenin tarz ve yöntemlerinin değiştiği ve PKK'nın omurgasının kırıldığı yıllardır. Görev yaptığı süre içinde muharebeleri bizzat yöneten ve çatışmalara giren Osman Paşa, 778 günde yapılanları, muharebelerin detaylarını ve Kuzey Irak'ta yaşananları ilk defa okurlara sunmaktadır...

Evren "Bordo Bereli" Oğuz

Bordo_Bereli
üye

Turkey
44 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2004 :  22:14:38  Profili Göster  Ziyaret Bordo_Bereli'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
İnternet sitemi bilmeyenler için ;

www.bordo-bereli.cjb.net

Konu : EFSANE TÜMGENERAL OSMAN PAMUKOĞLU

Evren "Bordo Bereli" OğuzSayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/06/2004 :  10:26:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Bordo Bereli

Böyle hassas bi konuyu gündeme getirdiğin için teşeekür ederim.

Yüce Türk milleti tarih boyunca şerefi ve vatanı için savaşmış ve bayrağı için kan dökmüştür. Sözde barış şemsyesi altında, insan demeye bile şahit isteyen, geçmiş zamanlarda kritik yerlerde mitingler yapıp insanları Türk Devleti ve Ordusuna karşı kışkırtan bu şerefsizler şimdi akıl almaz biçimde serbest kalmış,olur olmaz açıklamalar yaparak benim ve tüm vatanseverlerin sinirlerini bozmuşlardır. Aslında yazıcak çok şey var ama burası yeri değil ne yazık ki. "VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ"
Lütfen Sahte barış mesajlarına kanmayalım bu oyunlara gelmeyelim arkadaşlar

Saygılarımla
HUEY

Sayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/06/2004 :  21:29:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SAYIN BORDO BERELİ
YAZDIKLARINIZA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM.
KEŞKE İSTANBUL DA OLSAYDIM... MUTLAKA İMZA GÜNÜNE GELİRDİM.
EĞER BÖYLE İMZA GÜNLERİ İZMİR DE OLURSA LÜTFEN BENİMDE HABERİM OLSUN

DEĞERLİ VATANDAŞLARIM,
VATANIMIZ ÜZERİNDE GERÇEKTEN OYUNLAR OYNANDIĞI BİR GERÇEK!
LÜTFEN BOŞ VAATLERE KANMAYALIM.
**************VATAN BİR BÜTÜNDÜR, PARÇALANAMAZ**************

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000