BULUTBEY
üye
Turkey
23
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/06/2004 : 19:44:53
FORUM DA DÜŞÜNCELERİNİ BİZLERLE PAYLAŞAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM ,İSTANBULDA İKAMET EDEN TÜM HAVACI ARKADAŞLARIMLA BULUŞMAK VE TÜRK HAVA KURUMU VE TÜRK HAVACILIĞI HAKKINDA KONUŞMAK İSTİYORUM ÇAĞRIMA OLGUN HAVACILAR OLARAK CEVAP VERECEĞİNİZİ UMUYORUM , CEVAPLARINIZI YİNE FORUM YOLUYLA VEYA E-MAİL ADRESİME GÖNDEREBİLİRSİNİZ ,HEPİNİZE KAZASIZ VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM.SAYGILARIMLA |
orko_8
üye
Turkey
58
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/06/2004 : 20:26:45
Bir araya gelip tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak oldukça faydalı olur bence de. Aynı konuyla ilgilenen, aynı şeye gönül verenlerin birbirini tanıması çok önemli. İstanbul'da oturan bir havacılık meraklısı olarak ben böyle bir etkinliğin içinde yer almak isterim.Saygılarımla Arda Mevlütoğlu |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/06/2004 : 09:45:45
Eğer karar verilen tarih uyarsa,bende İstanbul'a gelip katılabilirim.Saygılar Birgi |
warrior
üye
Turkey
4
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 16/06/2004 : 13:42:09
20 Haziran'da istanbul'a geliyorum.Eğer böyle bir etkinlik olacaksa,yer almak isterim.Saygılarımla... |
BULUTBEY
üye
Turkey
23
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 18/06/2004 : 15:56:44
ARKADAŞLAR CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ SİZE EN KISA ZAMANDA TARİH HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİZ HEPİNİZE İYİ UÇUŞLAR , BU ARADA BU TOPLANMADA YENİ YAPILANMALARA DA GİDİLECEKTİR İLGİLİLERE TEKRAR DUYURULUR . |
huey
üye
38
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 18/06/2004 : 17:45:10
TOPLANTIYA BEN DE KATILMAK İSTERİM. TARİH VE YER KONUSUNDA MUTABAKATA VARALIM. TÜM HAVACILIK TUTKUNLARI BİRARAYA GELELİM. BEN İSTANBULDAYIM ZATEN YAPABİLECEĞİM BİŞEY OLURSA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMA HAZIRIMSAYGILARIMLA HUEY
|
Hermes
üye
Turkey
32
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 18/06/2004 : 23:42:25
Selamlar, Arkadaşlar BulutBey ile beraber İstanbul buluşmasını organize etmeye çalışıyoruz. Katılım ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur. Bir hafta sonu ve büyük ihtimalle Avrupa Yakasında buluşma yeri ve zamanı sizlerede duyurulacaktır. Yapabilirsek Ankara' dan da ilgili konularda konuklarımız olacak. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz. Katılımlarınızı bekliyoruz. Sevgiler, HERMES |
BULUTBEY
üye
Turkey
23
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 19/06/2004 : 19:38:42
HAVACI KARDEŞLERİM HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER UMARIM HER ŞEY SİZİN İÇİN İYİ DEVAM EDİYORDUR, HERMES KARDEŞİMLE BERABER İSTANBULDA BÜYÜK BİR ORGANİZASYON AYARLIYORUZ ARADIĞINIZ HERŞEYİ BULABİLECEĞİNİZ BİR PALTFORM DÜŞÜNÜYORUZ TÜM SORULARINIZA CEVAP VEREBİLECEK KONULARINDA UZMAN ARKADAŞLARIMIZI DA ÇAĞIRACAĞIZ VE UMARIM SİZLER BU BULUŞMADAN SONRA DAHA BİR OLUMLU DÜŞÜNECEKSİZ HEPİNİZE SAYGILARIMLA ... |