ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 MAYDAY!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
WAYKING_818
üye

Denmark
35
Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/06/2004 :  18:22:37  Profili Göster  WAYKING_818'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
MERHABA ARKADASLAR!!!!

Aranizda Turkiye Baskent yakinlarinda Havacilik hakkinga Kitaplar yada Gerekli havacilik bilgileri hakkinda satis yapan kutuphane yada Benzeri bir yer varmi diye bilen varsa bana haber verebilirmi?Bir kac kitap almak Icin!!

Mesela = RAIF AKTAS,ERDOGAN DALPINAR, AYDAN VE MUSTAFA CAVCAR,CINGIZ HACIYEV Gibi Yazarlardan!!

saygilarimla!!

Wayking_818

Danish Flight Academy!!

Edited by - WAYKING_818 on 04/06/2004 22:24:20

Edited by - WAYKING_818 on 05/06/2004 17:59:40

orko_8
üye

Turkey
58 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/06/2004 :  19:39:14  Profili Göster   orko_8 a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Çingiz Hacıyev'in bildiğim kadarıyla navigasyon ile ilgili bir kitabı var, İTÜ tarafından basılmış. Ancak sadece İTÜ Maslak Kampüsü'ndeki Literatür Kitabevi'nde ve İTÜ Merkez Kütüphanesi'nde gördüm. Piyasada satıldığını pek sanmıyorum.

Sayfa Başına Git

mmagat
üye

Turkey
1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/04/2005 :  16:10:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bu konu üzerine yanınlanmış ve türkçe içerikli kitapların sayısı oldukça az. bu yüzden oldukça dağınık olarak bazı kitapçılarda bulabilirsin. (sayılarıda bir elin parmaklarını geçmez.) ama en geniş dökümanı anadolu üniversitesi merkez kütüphanesinde ve sivil havacilik yüksekokulu kütüphanesinde bulabilirsin. bunların çok büyük bir yüzdesi ise yabancı yazarların özel olarak getirtilmiş eserleri. daha ayrıntılı bir şeyler istersen bu kütüphanelerdeki bitirme tezleri ve araştırma tezleri oldukça faydalı olabilir.
Eğer Eskişehire gelirsen AYDAN ve MUSTAFA CAVCAR hocalarımızla da tanışabilirsin.Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000