Gönderilme Tarihi - 04/06/2004 : 13:24:18
yanıtladığın için çok teşekkür ederim.harp okuluna giremiyorum çünkü onların istediği sayısal baraj beni biraz aşıyor.ama bi şekilde pilot olmak istiyorum ve tek şansım sivil havacılık gibi görünüyor.onun için de öss den alabildiğim kadar yüksek bi puan almam lazım.-eğer sayısal barajı geçersem tabii ki harp okuluna gitmek isterim-kısacası bu konuyla ilgili alabileceğim en kapsamlı bilgiyi edinmeye çalışıyorum.ve yardımınızı bekliyorum.görüşmek dileğiyle -ayrıca bana dbocean@mynet.com adresinden de ulaşabilirsiniz.tekrar teşekkürler........
Gönderilme Tarihi - 12/06/2004 : 20:44:19
Merhaba benim harp okulunun puanı hakkında fazla bir bilgim yok ama eskişehir sivil havacılık yüksek okulu pilotaj bülümüne her yıl 10 kişi alıyorlar onun puanı 330 un üzerinde sayısal. Yani sivil havacılığın puanlarıda oldukça yüksek.
quote: yanıtladığın için çok teşekkür ederim.harp okuluna giremiyorum çünkü onların istediği sayısal baraj beni biraz aşıyor.ama bi şekilde pilot olmak istiyorum ve tek şansım sivil havacılık gibi görünüyor.onun için de öss den alabildiğim kadar yüksek bi puan almam lazım.-eğer sayısal barajı geçersem tabii ki harp okuluna gitmek isterim-kısacası bu konuyla ilgili alabileceğim en kapsamlı bilgiyi edinmeye çalışıyorum.ve yardımınızı bekliyorum.görüşmek dileğiyle -ayrıca bana dbocean@mynet.com adresinden de ulaşabilirsiniz.tekrar teşekkürler........
dbo
Ne istediğini tam anlamadım doğrusu. Sadece dert yanmışsın. Bence böyle düşüneceğine çalışıp sınavdan yüksek bir puan yapmaya çalışırdan daha başarılı olursun. Unutma senin gibi pilot olma hayaliyle yanıp tutuşan bir çok genç var bu ülkede. Bunlara bende dahilim. Umarım istediklerine kavuşurdun. Başarılar.