ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 T.H.K
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
BULUTBEY
üye

Turkey
23
Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/05/2004 :  22:00:11  Profili Göster  BULUTBEY 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla

BİZLER VAR OLDUKÇA TÜRK HAVA HURUMU DAİMA GÜÇLÜ, HAVACILIĞIN VE DOLAYISI İLE TÜRK GENÇLİĞİNİN HİZMETİNDE OLACAKTIR .BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN, BİZLERİN BOŞ İFADELERE CEVAP VEREREK KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK EN KISA ZAMANDA TÜRK GENÇLİĞİNİ MAVİ GÖKLERLE TANIŞTIRMAK TEK AMCIMIZ VE KİMSE BİZLERİ BU AMAÇTAN ALIKOYAMAZ.

HEPİNİZE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DEĞERLİ ARKADAŞLARIM SAYGILARIMLA.

pitts
üye

85 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/06/2004 :  03:32:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ya sen neyini savunuyosun kurumun bulutbey.... kaçsenedir ordasın neyini yaşadınki burdan ahkam kesiyosun şu anda eğer kadroluysan zaten allahıba kadar torpilli olduğunu benim gibi 7 senesini kurumda geçiren herkes bilir bide burdan pilot kimliği ile ters konuşma lütfen sende aynı şeyleri düşünüyosun buna eminim çünki gazinoda neler den şikayet ederek akşama kadar vakit geçirildiğini herkes biliyor bu arada sadece sen pilot değilsin hepimiz profesyonel havacılarız.....
kimse kurumun kötülüğü için yazı yazmıyor burda herkes keyfi uygulamalara karşı çıkıyor sen işin içinde olduğunu söylüyorsun peki kurumun hangi tutar yanını savunuyorsun bunu anlamıyorum kimi havacı yaptınız son 5 senedir bana sadece bunu söle
sadece yönetimdekilerin yakınlarını yalan sa örnek ver çünki benim fazlasıyla örneğim var...
bırakın artık bu gibi iyi niyetli görünmeyide şu kurumu el birliğiyle eleştirip birşeyler yapmaya çalışalım.
kurum kendini yönetmez unutma bizim sözlerimiz yönetimi beceremeyen yada keyfi uygulamalarla kurumu bu hale getirenlere eğer işin içinde olan biri olarak bunu yalanlarsan senin o kuruma hiç saygın olmadığını düşünücem kurumun bu halini görüpde hala şikayetçi olmayanlar bana göre kurumun iyiliğini asla istemiyorlar demektir.
bazı sözler ağır gelebilir ama lütfen bunlardan anlam çıkartmaya çalış çünki seningibi kurumun içinde olan ve ordan yetişen bir kişinin sadece kurumun iyiliğini düşüneceğinisanıyorum.
herkese iyi uçuşlar.....

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000