ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 PILOT IHTIYACI & YENI KURULAN SIRKETLER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
CHEROKEEBOY33
üye

49
Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/05/2004 :  07:47:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Arkadaslar uzun ve yogun bir sezon yasiyoruz...ucuslar cok yogun ama bir o kadarda dusundurucu olaylar oluyor vakit buldukca size yaziyorum bende bunlari bircok arkadasim sirketlerinden ayrilarak yeni kurulan sirketlere gecis yaptilar yaklasik 4000 euro ile basliyorlar first officerliga ama sirketlerin protokollerinde kisin eger ucuslar azalirsa 3 ay aylik 1000 euro ya calismayi kabul ederim ibareside var-!bazi sirketler ise EUROCONTROL a borclarindan dolayi surekli isim degistirip duruyor x sirketi seneye y oluyor sonrada z adini aliyor...bir baska sirkete 20-25 pilotunu ve ucus isl. mudurunu baska sirkete kaptirinca maaslara dolar bazinda tam %25 zam yapti ! bu arada sirketlerinden cikan arkadaslarin coguna sirketler tarafindan mahkemelerde dava acildi nedeni (sivil havacilikta centilmenlige uymamak ve SHGM den disiplinsizlik cezasi verilmesi istendi ?!) bazi arkadaslarim lisanslarinda yillarca P2 yazdigi halde kaptan olarak ucuruldular !!!! (p1 yazmasi gerekirdi!!) yani kagit ve lisansta first officer gozuken insanlar kaptan uctular....bu konularda en kisa zamanda duzeltilir.....hepinize emniyetli ucuslar---sevgili webmasterimizda basarili bir pilot bu arada, o yuzden boyle basarili bir site kurdu.kendisini kutlarim
yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/05/2004 :  18:12:42  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slmlar uçuşlar artıığına göre steaward alımı olursa haber verirsen ii olur
ayrıca bu yeni açılan şirketlere giden arkadaşlarının ne lisansları var
şu an kaç yeni şirket açıldı bu konularda beni aydınlatırsan sevinirim
bi sorum daha olacak
özel hava yolları bu aralar part-time steaward alımı falan yapıyor muSayfa Başına Git
yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/05/2004 :  18:13:47  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slmlar uçuşlar artıığına göre steaward alımı olursa haber verirsen ii olur
ayrıca bu yeni açılan şirketlere giden arkadaşlarının ne lisansları var
şu an kaç yeni şirket açıldı bu konularda beni aydınlatırsan sevinirim
bi sorum daha olacak
özel hava yolları bu aralar part-time steaward alımı falan yapıyor muSayfa Başına Git
CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/05/2004 :  06:49:27  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
su an thy de bir alim yok,uzun zamandir hemde..ne kabin ne kokpit olarak,pegasus alimlari yapti yaklasik 1,5 ay oldu ve egitimleri bitti arkadaslarin-freebird sadece bayan aldi yaklasik 40-50 kisi onlarinda egitimleri bitti-atlasjet bunyesinde bundan boyle steward calistirmama karari aldi diye duydum-yeni kurulan worldfocus ve saga nin steward alip almama durumlarini bilmiyorum onurair ve mng de alim yok-genelde alimlar yaz sezonundan once mart-nisan gibi yapilir ama cekirdek kadroda olmadigin icin sozlesmen yilliktir sezon sonunda eger sirketin ihtiyaci biter&cok goze girmezsen muhtemelen yollariniz ayrilir-su an thy deki bir stewardin eline(kadrolu) 2 milyara yakin para geciyor-ozellerde ise bu maas 300 dolar ile 800 arasi degisiyor ( cok ucret farki olan sirketler var yani)

Sayfa Başına Git

CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/05/2004 :  06:49:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
su an thy de bir alim yok,uzun zamandir hemde..ne kabin ne kokpit olarak,pegasus alimlari yapti yaklasik 1,5 ay oldu ve egitimleri bitti arkadaslarin-freebird sadece bayan aldi yaklasik 40-50 kisi onlarinda egitimleri bitti-atlasjet bunyesinde bundan boyle steward calistirmama karari aldi diye duydum-yeni kurulan worldfocus ve saga nin steward alip almama durumlarini bilmiyorum onurair ve mng de alim yok-genelde alimlar yaz sezonundan once mart-nisan gibi yapilir ama cekirdek kadroda olmadigin icin sozlesmen yilliktir sezon sonunda eger sirketin ihtiyaci biter&cok goze girmezsen muhtemelen yollariniz ayrilir-su an thy deki bir stewardin eline(kadrolu) 2 milyara yakin para geciyor-ozellerde ise bu maas 300 dolar ile 800 arasi degisiyor ( cok ucret farki olan sirketler var yani)Sayfa Başına Git
MURAT25
üye

Turkey
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/05/2004 :  20:32:34  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selamlar

Peki ya pilot alimlari su an ne durumda? ne tur pilotlar isteniyor?
thy, yada pegasus, yada baska bir özel sirket, istenen pilotlar aynimi her sirkette?

Cevaplarsan sevinirim :)

Sayfa Başına Git

yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/05/2004 :  12:51:17  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
cevabın çin teşekkürler CHEROKEEBOY33
sana mail atmıştım önceden
türkiye de mng onur da falan A 300 ler var bu şirketler sadece ppl i olanları flight engineer olarak aloyorlar mı
bu arada sen thy de misin?
sana hayırlı uçuşlar..Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000