Gönderilme Tarihi - 26/05/2004 : 17:31:23
slmlar bi anadolu ü pilotaja girmek istiyosan öss sayısalda barajı geçmen gerek ayrıca beden eğitimi,ingilizce gibi bazı eleme sınavlarını da geçmen gerek kontenjan da 10 kişi ben orda okumuyorum ama başka sorun olursa cevaplayabilkirim belki
Gönderilme Tarihi - 27/05/2004 : 14:02:46
sorum şu olacaktı. benim göz bozukluğum var anadolu üniversitesi pilotaj bölümüne girmek için büyük bir ihtimal sağlık kontrolü yapılıyordur. sizce bu aşamadan geçebilir miyim. göz numaram 3 buçuk.
Gönderilme Tarihi - 27/05/2004 : 17:39:05
göz numaran biraz fazla ancak benim bi arkadaşım oraya girmek için bütün sınavları geçti ancak yine de okula alınmadı torpil söz konusu olabilir senin soruna gelince bence okulla görüş göz şartlarını konuş onlar gerekli bilgiyi sana veririler
Gönderilme Tarihi - 29/05/2004 : 16:04:06
Herkese selamlar; minipoli, forumdan tam bilgi alamayabilirsin öncedende dediğim gibi sivil havacılığı ara ve merak ettiklerini sor web sitesini iyice karıştır. Araştırmacı ol azıcık, Göz ameliyatı 18'inden önce olamazsın, olsan bile ileriki hayatında gözünde başka problemler çıkabilir. Boyunun en az 165cm olması gerekir ve kilo sınırları ise; boyunun son iki rakamınına 5 eklersen ve 10 çıkartırsan bulursun boyun 175cm se en az 70 kilo enfazla 85 kilo olabilirsin. Ayrıca sağlı elemeleri hava harp okulu kadar olmasada bayaa ciddi, elenen oluyor.