Gönderilme Tarihi - 01/05/2004 : 15:15:15
Arkadaşlar selamlar; Ben elektrikli model uçak almak istiyorum. Ankaradan nereden alınır, Yaklaşık fiyatları nelerdir, bu konular hakkında beni biliglendirirseniz memnun olurum.
Gönderilme Tarihi - 03/05/2004 : 17:29:39
model uçaklardan birazcık anladığım kadarıyla elektrikli modeli tavsiye etmem yani modelcilerin geneli tavsiye etmemekte onun yerine likit yakıtla motoru çalışan bir model alman hem modelini daha uzun ve güvenli uçurmanı hemde daha bir zevk almanı sağlıyor bu modeller elektirikli modellere göre biraz daha tuzlu ama bence değer
Gönderilme Tarihi - 04/05/2004 : 23:02:56
Fuat bey teşekkürler. Bende içten yanmalı motorlu bir model almayı düşünüyordum ama bu aralar ekonomik yönden fazla açıldım. Malum öğrenci adamız. İlerleyen aylarda belki alabilirim.
Gönderilme Tarihi - 05/05/2004 : 21:52:23
bilmeden konuşmak istemem ama, sanki Türk Model sitelerinde fiyatlar biraz uçuk gibi geldi bana bilmem ne düşünürsünüz?
www.towerhobbies.com a bakın derim, fiyatları uygun ayrıca Türkiye ye en kısa zamanda gönderi yapıyorlar..
Gönderilme Tarihi - 11/05/2004 : 20:50:16
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, Ben vazgeçtim, fiyatları görünce Sonuçta çok para ve alıncada kırım geçirme riski yüksekEn iyisi PC ye yatırım yapmak.