ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 TEKNOLOJİ
 bitirme projesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
kucukkanat
üye

3
Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/05/2003 :  22:14:15  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam arkadaşlar!Bir süredir bu siteyi takip ediyorum ve foruma ilk kez katılıyorum..Elektrik-elektonik müh. bölümünde öğrenciyim..Havacılığı da sizin kadar çok seviyorum..Seneye bitirme projesi hazırlamam gerekiyor.Tabiki havacılıkla ilgili olacak.. konu bu kadar geniş olunca karar vermek de zorlaşıyor..Demek istediğim fikirlerinizi bekliyorum..Şimdiden teşekkürler!

theeagle
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/05/2003 :  15:21:31  Profili Göster   theeagle a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhabalar
sana iki onerim var Synthetic aperature radar sistemleri uzerine yapabilirsin.yada RWR(Radar Warning Receiver) yapmayi deneyebilirsin.ama zor is ikiside ona gore.
kolay gelsin

heyt bee :)Sayfa Başına Git

kucukkanat
üye

3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/05/2003 :  11:19:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
synthetic aperature radar sistemlerini biraz açabilir misin?

Sayfa Başına Git

theeagle
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/05/2003 :  16:41:43  Profili Göster   theeagle a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba,
www.google.com benden daha cok yardimci olacaktir eminim.bi bak aciklamasi kolay bisey degil

heyt bee :)Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000