Gönderilme Tarihi - 16/02/2003 : 14:57:45
Sayın Afacan, Neticede maailiyeti azalmak niyeti olduktan sonra; şaayet sizin lisansınız varsa PPL sahibi olmayan arkadaşlarla da ortak uçuşlar yapabilirisiniz. 4 kişi alıyor nasılsa bir uçak, biraz ayrıntılı bilgi yazarsanız mesela destinasyon, zaman gibi(havaların müsait olması açısından), hangi meydandan sabiha gökçen, hezarfen, LTBA(ulaşım kolaylığı açısından) bu sayyede daha çok kişinin ilgisini çekebileceğini ve amaca daha kolay ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Selamlar Remzi Öztürk
Gönderilme Tarihi - 16/02/2003 : 16:48:08
sevgili afacan.. yaza doğru belki beraber uçabiliriz..benim lisansın tazeleme zamanı geçti..bir ara yaptırmam lazım..kısmet..umarım beraber uçarız.. saygılar..
Gönderilme Tarihi - 25/05/2003 : 11:35:45
Merhaba... Ben de gelebilirim herhalde Hezarfen' de olursa... Ama baştan söyleyeyim uçakları anlatamayacağım kadar çok sevmeme rağmen havaalanın kapısına geldiğimde tedirgin oluyorum! Yani abimlerin Adana'ya uçakla giderken benim son anda otobüs terminaline gidip 14 saat o yolu çekmeyi göze aldığımı bilirim... Bu konuya bir çözüm bulursanız -çok insan uğraştı...- neden olmasın? Hem havacılık tutkum öğrenci kluplerinde maket uçak yapmaktan ileri gitmiş olur ...