mtuzcu
üye
Turkey
1
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 31/01/2003 : 21:16:23
21.yy.ın Müthiş Buluşu Yakıtsız Uçak Projesi Merhabalar Adim M.Ali Bir Arkadasimizin Buldugu Bu Süper Icat Maddi Imkansizliklardan Dolayi Türkiyede Yapilamiyorken Bazi Ülkeler tarafindan Tüm Imkanlar Kendisine Verilmekte Böyle Bir Icatin Yurtdisina Gitmesini Kesinlikle Taraftar Degiliz Bu sebebten dolayi Yazili Basin Ve Medya ya Bu konunun Tanitilip Türkiyede Yani Kendi Öz ve Öz VATAN imizda kalmasini istiyoruz Bu Nedenle Kendi Okudugum Gazete ve Dergilere Alttaki Yaziyi Gönderdim Belki Bu Bulusa Sahip Çikilir Vede Hayata Geçirilir Diye. Netice Itibariyle Hava Kuvetleri Komutanligi Lojistik Vede Manevi Destege Hazir Yani Kisacasi Is Maddiyata Kaliyor. Egerki Kamu Oyunu Biligilendirip Bazi Kurum Ve Kuruluslardan Destek Alir Bu Projeyi Hayata Geçirmeyi Basarirsak Türkiye Olarak Üretimini yapa biliriz Ülkemiz Bunu Ister Kullanir Istersede Satisini Yapar Egerki Bu Bulus Yurt Disinda Faliyete Geçerse Yarin Ülkemiz Dünyanin Parasini Verip Uçagi Almak Istiyecektir.Zaten Bizi Herkonuda Yurt Disina Bagimli Hale Getirenler Bu Konudada Geri Kalmayacaklari tabikii normaldir. Evet Bu Prejeye Destek Yada Sponsor ve hatta hayata Geçirmek İsteyen Kurum Ve Kuruluşlar Arkadaşımızla İrtibat Kurarsa Proje Ülkemizde Kalır. İstikbal Göklerdedir Merhabalar ismim Hasan Hüseyin YENI 1 Kasim 2002 Zaman Gazetesi Vede diger basin medya kuruluslarinda Mansetten duyurulmus olan. petrol ve petrol türevi yakit kullanmadan altarnatif bir eneji ile uçabilecek ve bu enerji ile baglantili çalismasindan dolayi radarlara güdümlü füzelere yakalanmama gibi ana özellikler ihtiva etmesi ile daha bir çok özellikleri de bulunan yakitsiz uçak ve uçak motoru Projesinin sahibiyim. Türkiye Cumhuriyetinde Basvurmadigim hemen hemen hiçbir mercii kalmamasina ragmen Beyin Göçünü engellemeyen ve beyi güçlerine sahip cikmayan Zihniyet tasimalarindan dolayi ilgisiz ve sahipsiz kaldim Ama bir cok yabanci devlet Sahsima vede Projeme Israrla Sahiplenmek istiyor Bu arada Bizzat Hava Kuvvetleri Komutanimiz Orgeneral CUMHUR ASPARUK PASA ya Müracaatim Hava Kuvetlerinde Büyük Ilgi Uyandirdi 20 Agustos 2002 Tarihinde Ankara Hava Lojistik Komutanliginda Korgenaral ERDOGAN KARAKUS PASA nin Baskanliginda Ilgili Mühendis,General Ve Üstdüzey Subaylara 7 Saat Süren Bir Birifingte Projemi Anlattim Cagimizin Büyük Bulusu Oldugunu beyanla Projemin olurlugunu kabul ettiler. Ama gerek ekonomik kriz ve gereksede Türkiyede böylebir Projeyi Gerçeklestirecek Altyapinin Olmamasi Ve yine önemle gerek Siyasi gerek Askeri Bazi anlasmalardan Dolayi Uzun bir Zamanda vede çok büyük Ulusalkamuoyu destegiyle Gerçeklesmesinin Mümkün Olacagi Belirtildi bu sebeblerden dolayi Kisaca izah etmeye çalistigim Ama Bu kisa satirlara sigmayacak Cok önemli gelismelerinde oldugunu belirterek bizzat Irtibat Telefonumu (0535 672 15 30) vererek bilgi alis verisinde buluna bileceginizi beyanla Ülkemizin MILLI Çikarlari Dogrultusunda Gerekli ilgi ve desteginizi saygiyla bekler Önemle Bilgilerinize sunarim. HASAN HÜSEYIN YENI
tuzcu
|