ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 DÖK İÇİNİ
 Dönem Ödevime Konu Tavsiyeleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
birgi
üye

Turkey
392
Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/12/2002 :  20:37:43  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar

Bu sene dönem ödevimi Milli Güvenlik Bilgisi'nden aldım,komutanımız konuyu serbest bıraktı.Ben Türk havacılığıyla ilgili araştırabileceğim birg konu seçmek istiyorum,eğer tavisyede bulunabilirseniz çok sevinirim.

Birgi

"Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever."

Edited by - birgi on 23/12/2002 20:38:33

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/12/2002 :  16:16:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
atak projesini inceleyebilirsin...
selamlar

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/01/2003 :  15:26:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Konum Kıbrıs Barış Harekatı.

Birgi

"Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever."

http://birgi1.tripod.comSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/01/2003 :  09:32:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ben olsam vecihi hürkuş un hayatı savaş yıllarındaki başarıları ve yaptığı tayyarelr hakkında bilgi toplar ödevimi öyle yapardım eğer kaynağa ihtiyacın olursa elimde vecihinin hayatını anılarını anlatan kalınca bir kitap var elimde

yada lternatif bir konu olarak türk sanal havacıları hakkında bir ödev hazırlardım kullanılan simler fs 2002 ve FALCON 4.0 hakkında birşeyler yazardım işte

fulasSayfa Başına Git

gurkancetin
üye

39 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/01/2003 :  02:36:06  Profili Göster  Ziyaret gurkancetin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
harekatta parasut birlikleri kullanildi. Bu konuya deginilebilir.

kolay gelsin,
gurkan

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000