hako
üye
Turkey
53
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 23/11/2002 : 23:11:59
merhaba askeri lise sınavları hangi tarihlerde yapılıyor.başvuru formu nereden alınıyor ve ne zamana kadar gönderilmesi gerekiyor.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...Edited by - hako on 24/11/2002 16:56:39 |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/11/2002 : 19:37:52
Hako,okulda gereken duyuruyu/afişleri görürsün,duyarsın.Dershane gidiyorsan rehberlik servisinede başvurabilirsin.BRAVE THINGS HAVE WINGS ! Birgi
|
DEVIL
üye
Turkey
108
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 16/12/2002 : 21:15:38
deneme1Edited by - DEVIL on 16/12/2002 21:19:04 |
DEVIL
üye
Turkey
108
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 16/12/2002 : 21:19:45
deneme2
|
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 18/12/2002 : 22:09:09
DEVIL,deneme başarılı,tebrikler :)The Sixth Goal "I see dead lions" |
DEVIL
üye
Turkey
108
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 18/12/2002 : 22:53:44
Teşekkürler Birgi; Umarım imzamın hakkını verebilirim(sınavlarına hazırlanıyorum da)
|
hako
üye
Turkey
53
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 25/12/2002 : 20:05:38
merhaba benim bir sorum daha olacaktı acaba askeri liseyi bitrdikten sonra yine öss sınavında oldugu gibi harb okullarınımı seçiyoruz ve sınava girp puanımızla istediğimiz harp okuluna gidebilliyormuyuz yoksa onlarmı yerlestiriyorlar..İSTİKBAL GÖKLERDEDİR BİR HAVACININ EN BÜYÜK DÜŞMANI İYİ SIKILMAMIS BİR VİDADIR... Edited by - hako on 25/12/2002 20:07:18 |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 25/12/2002 : 21:24:09
Hava kuvvetleri adına askeri liseye girerse son sene gene uçucu olabilir raporu alman gerek;alırsan Hava Harp'e direk gidersin alamazsan Kara Harp Okulu.Kara kuv.veya deniz kuv.adına girersen bağlı olduğun komutanlığın harp okuluna gidersin. Anlayacan ben ÖSS'ye çalışamam dersen,askeri lise en idaeli
Birgi
"Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever." |
hako
üye
Turkey
53
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 26/12/2002 : 11:01:58
teşekürler birgi ama en ideali bence öss miş çünkü hiç olmassa bir uyuşmalık olursa sivil olarak devam edersin...İSTİKBAL GÖKLERDEDİR BİR HAVACININ EN BÜYÜK DÜŞMANI İYİ SIKILMAMIS BİR VİDADIR... |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 26/12/2002 : 19:23:47
Uyuşmazlık derken neyi anlatmak istedin anladım,biraz açıklar daha iyi olur.Askeri lise işini şöyle düşün;sen askeri liseyemi girmek istiyorsun yoksa asker olmak mı?Bu ikisi birbirine çok yakın ama biraz düşünürsen aradaki uçurumu görürsün. Birgi "Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever." |
iletin
üye
Turkey
79
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/01/2003 : 19:50:48
askeri liselerde; kızlar yoktur akşamları annenle babanla kanal savaşı yapacağına yüzlerce kişi ile yaparsın muhtemelen savaş da yapamazsın en doğru şeyi seyredersin yada seyredemez uyursun akşam yemeğini öğrenmek için yemek saatini gelmesini beklemen gerekir. kahvaltıda sosis çıkarsa çok mutlu olursun asla baharatlı yemek yiyemezsin asla çok acılı yemekde yiyemezsin çünkü denenmiştir aranızdan birine mutlaka dokunur talimatlar izin vermez blue jean markalarının hiç birini öğrenmezsin spor ayakkabın sağındaki ve solundaki ile her zaman aynı modelde olur. Yazın penye tişört ün olmaz akşamları en rahat pijaman ile dolaşamazsın akşamları mahallenin direğinin aydınlığında 12 ye kadar kız olaylarını konuşamazsın. yatağını her sabah aynı saatte aynı arkadaşın ki gibi toplarsın yarında yarından sonraki günlerdede o arkadaşınınki gibi toplarsın. bir sınıf büyüklere sürekli selam verirsin satranç oynarsın bilardoda oynarsın ama okey oynayamazsın 51 de Baban çok şey anlatmıştır ama bunlarıda biri söylesinki en doğru olana karar veresin çocuk. Sonra ağlatmasın yaşam seni. |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/01/2003 : 21:08:37
İletin bazı noktalarda haklı,eğer girersen çoğu şeyi göğüslemen gerek,bir önceki mesajımda yazdığım gibi bu konuyu uzun uzun düşün;oraya asker olmaya gidersin,sen askeri öğrencilere bakıp özenir gidersen hayatın sana zindan olur. Ayrıca askeri okula girip ayrılmaya karar verirsen; 30milyar (bu seneki) tazminat ödemek zorundasın (seneye ne olur bilinmez),düz liseye devam edersin. (Binler içinden askeri kazanıp,düz liseye gitmen kötü olur.)Bu arada sakın beni yanlış anlama;bende seneye üniversite sınavına gireceğim ve girmek istediğim okul;harp okulu,yani seni caydırmaya çalışmıyorum,sadece bildiğim bazı şeyleri seninle paylaşiyorum. Birgi "Verecek aydınlığı olmayan karanlığı sever." |
DEVIL
üye
Turkey
108
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 17/01/2003 : 21:58:36
Gülü seven dikenine katlanır, bence en uygun söz, ama istemeden önce işin iç yüzünü tam anlamıyla öğrenmek gerekir, sonra Babam ve amcam gibi kaçarsınız bende zamanında kaçırdım fırsatı. şimdi kahroluyorum Son pişmalık fayda etmiyor ama. |
messerschmitt
üye
Turkey
66
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 24/01/2003 : 23:16:35
askeri lise sınavları okullar kapandıktan sonra yaz ayları içerisinde yapılıyor. başvuru formu için direkt başvurmak istediğin askeri liseye dilekçe yazabilirsin.formu yollarlar.ayrıca askerlik şubelerinden bulabilirsin.okuldanda edinebilirsin.bu formlar şubat ayı gibi piyasaya çıkar bu aralar takip et.neler yapacağın zaten orda yazar.ama not ortalaman yüksek olması lazım.iyi bir gelecek istiyorsan askeri liseye gir.serserilik yapmak istiyorsan girme.ama 25 yaşında bir takım komutanı teğmen, yada bir jet pilotu olmak yerine babasından harçlık alan bir kişi olmak istiyorsan sen bilirsin.iyi şanslar.ben süper zekiyim, babamda da para var.master yüksek bilmemne hepsini yaparım, yalarım yutarım öss neymiş peh diyorsan aferin derim başka da bir şey demem. benim maltepe askeri lisesinden sonra hava harp okuluna giden bir arkadaşım var.adam askeri lisedede pişmandı, hava harptede rahatsızdı en sonunda çiğlide uçuşu bırakıp yer personeli oldu.benim bu arkadaşıma bir şey anlatabilmem mümkün olmadı.adam asker olmasa holivut yıldızları gibi kadınların kucağında olacağını yada her gece bütün insanların delice eğlendiğini o bardan bu bara koştuklarını zannediyordu.ama ilginçtir hiç parayı soran yok.çok basit bir şeymiş gibi. bu asker gençlerin, para nasıl kazanılır diye bir konudan haberleri olmuyor.paranın gökten geldiğini farzediyorlar.hayatı eğlenmekten ibaret sanıyorlar.çok yazık.iş işten geçtikten sonra sür eşeği niğdeye! |
denna
üye
4
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 27/05/2003 : 08:33:07
quote:
Hako,okulda gereken duyuruyu/afişleri görürsün,duyarsın.Dershane gidiyorsan rehberlik servisinede başvurabilirsin.BRAVE THINGS HAVE WINGS ! Birgi
|
denna
üye
4
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 27/05/2003 : 11:04:40
quote:
quote:
Hako,okulda gereken duyuruyu/afişleri görürsün,duyarsın.Dershane gidiyorsan rehberlik servisinede başvurabilirsin.BRAVE THINGS HAVE WINGS !DERSANEYE GİTMİYORUM AYRICA RESİM ÖĞRETMENİYİM SADECE NERDEN NASIL ALICAM FORMU VE RESİM ÖĞRETMENİ ALINIYORMU Birgi
|