ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 PİLOTAJ
 Ankara'da havacılık derneği
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
n/a
deleted

96
Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/11/2002 :  09:41:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili arkadaşlar,
Ankara da ikamet gökyüzü sevdalılarından,çeşitli sosyal etkinlikler yapabilen,uçuş eğitimi konusunda ders ortamlarının oluştuğu,pilot sertifikası almak isteyenlere yardımcı olabileceğimiz bir klüp kurmak istiyoruz.Bu çağrıya tüm Ankara'da yaşayan havacılık gönüllüleri davetlidir.

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/11/2002 :  09:43:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Sevgili arkadaşlar,
Ankara da ikamet eden gökyüzü sevdalılarıyla,çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyen,uçuş eğitimi konusunda ders ortamlarının oluştuğu,pilot sertifikası almak isteyenlere yardımcı olabileceğimiz bir klüp kurmak istiyoruz.Bu çağrıya tüm Ankara'da yaşayan havacılık gönüllüleri davetlidir.

Sayfa Başına Git

theeagle
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/11/2002 :  11:07:15  Profili Göster   theeagle a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

quote:

Sevgili arkadaşlar,
Ankara da ikamet eden gökyüzü sevdalılarıyla,çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyen,uçuş eğitimi konusunda ders ortamlarının oluştuğu,pilot sertifikası almak isteyenlere yardımcı olabileceğimiz bir klüp kurmak istiyoruz.Bu çağrıya tüm Ankara'da yaşayan havacılık gönüllüleri davetlidir.

nasil iletisim kurcaz nereye ulasmamiz gerekiyor web yada mail adresi yada bir kurum adresi?

heyt bee :)Sayfa Başına Git

Cengiz
üye

47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/11/2002 :  13:21:45  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Keşke istanbulda yapabilseydik..ya da Ankarada yaşasaydım diyelim..Size başarılar..Umarım her şey gönlünüzce olur..tek bir tavsiyem olacak -her şey yazılı olsun ve bu işin başında bir kişi olmasın-

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/11/2002 :  13:54:02  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bu konu ile ilgili çalışmlar devam etmektedir ve en kısa zamanda üye olmak isteyen arkadaşlara haber verilecektir.Bu konu ile ilgili gelişmeleri internetten takip edemeyecek arkadaşlarada iletirseniz klübümüzün kuruluşu hızlanacaktır.Şu ana da web sitesi tamamlanmak üzeredir.Verilecek dersler bile planlanmaktadır. saygılarımla

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/11/2002 :  22:52:45  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Sayın Afacan,

Birkaç gündür Tayyareci forum'unun çeşitli topiclerinde Ankaradaki havacılık klübü ile ilgili bilgi vermekte ve destek beklemekte olduğunuzu okumaktayım. Sadece bir havacılık meraklısı olarak Ankaradaki bu klüp ile ilgili biraz daha detaylı bilgileri sanıyorum reklam mahiyetinde olan bu merak uyandırıcı mesajlarınız ardından artık vermenizin zamanı geldi.

Bu klüp nedir?
Kimler kurucusudur?
PPL almak isteyenler ile ilgili ciddi bir çağrı olduğuna göre, pilotaj eğitimi hakkındaki altyapınız, JAR uyumluluğunuz, uçak filonuz, eğitimci sayınız nelerdir?
Klüp üyesi olmak için neler gereklidir?
Klüp hangi adreste bulunacaktır ve hangi meydanı kullanacaktır?
Klübün muhatapları telefon numaraları nelerdir?

Dernek kuruculuğu/yöneticiliği yapmış ve halen Kartal THK şube başkanı olarak oluşum süreci içindeki bir klübün faaliyetlerini bence önceden belirlemeli ve ciddi olarak izleyici potansiyeli olan bu forumlardan yararlanırken çok daha doyurucu bilgileri hem meraklılar hemde klüp üyesi olmak isteyecek Ankaralı tayyareciler için bir an evvel vermelisiniz-ki bu klübün de geçici bir heves olup olmadığına hep beraber kanaat getirebilelim.

sevgiler ve iyi şanslar

Hakan737Guven
virt.capt.pilot/virt.air traffic contr.
Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/11/2002 :  17:52:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Sayın Afacan,

Birkaç gündür Tayyareci forum'unun çeşitli topiclerinde Ankaradaki havacılık klübü ile ilgili bilgi vermekte ve destek beklemekte olduğunuzu okumaktayım. Sadece bir havacılık meraklısı olarak Ankaradaki bu klüp ile ilgili biraz daha detaylı bilgileri sanıyorum reklam mahiyetinde olan bu merak uyandırıcı mesajlarınız ardından artık vermenizin zamanı geldi.

Bu klüp nedir?
Kimler kurucusudur?
PPL almak isteyenler ile ilgili ciddi bir çağrı olduğuna göre, pilotaj eğitimi hakkındaki altyapınız, JAR uyumluluğunuz, uçak filonuz, eğitimci sayınız nelerdir?
Klüp üyesi olmak için neler gereklidir?
Klüp hangi adreste bulunacaktır ve hangi meydanı kullanacaktır?
Klübün muhatapları telefon numaraları nelerdir?

Dernek kuruculuğu/yöneticiliği yapmış ve halen Kartal THK şube başkanı olarak oluşum süreci içindeki bir klübün faaliyetlerini bence önceden belirlemeli ve ciddi olarak izleyici potansiyeli olan bu forumlardan yararlanırken çok daha doyurucu bilgileri hem meraklılar hemde klüp üyesi olmak isteyecek Ankaralı tayyareciler için bir an evvel vermelisiniz-ki bu klübün de geçici bir heves olup olmadığına hep beraber kanaat getirebilelim.

sevgiler ve iyi şanslar

Hakan737Guven

Sevgili Hakan,
Öncelikle bazı yanlış anlaşılmalar olduğu kanısındayım.Bizlerin reklam yapmak gibi bir amacımız hiç bir zaman olmamıştır,çünkü biz ticari bir kuruluş değiliz.Bu sebeple REKLAM yapmamızı gerektiren herhangi bir sebepte bulunmamaktadır.Amacımız,Ankara'da bulunan ve bu türlü bir organizasyonun eksikliğini çeken kişiler ile bir araya gelerek bir klüp oluşturmak,isteyen arkadaşlara havacılıkla ilgili konferanslar,dersler vermek pilotluğa gönül vermiş ve bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara da yol göstermektir.

Klüple ilgili olarak hazırlanmış fakat yayınlanmamış bir site bulunmaktadır.Şayet yeterli sayıda istek gelmesi halinde bu çalışmalar hızlandırılacaktır.Klübün kurucusu bulunmamakla birlikte bir araya gelen arkadaşlar ile bu konu görüşülecektir.Yapılacak olan toplantılar ile yapılanma sağlanacaktır.

PPL almak isteyen arkadaşlar için toplu olarak çalışmalar yapılacak ve ankara da bulunan havacılık okulları ile temasa geçilecektir.Bu konuda da çalışmalarımız devam etmektedir.

Klüp üyesi olmak için Ankara da yaşamamanın dışında hiç bir engel olmayacaktır.

Klüp için teşkil edilecek merkez yine yapılacak toplantılar ile belirlenecek gerekirse bir yer kiralanacak,faaliyetler burada icraa edilecektir.

Şu anda klübe üye olmak isteyenlerin sayısı 3 tür.Bu konuda destekleri beklemekteyiz.Ayrıca yöneticilik yapmış olan sizden de faydalanmak bizim için sevindirici olacaktır.

Klübün yapılanması ile ilgi herhangi bir belirlemenin yapılmamasının sebebi katılımcı bir klüp olması isteğinden kaynaklanmaktadır.Verilecek tüm kararların klüp üyeleri tarafından belirlenmesinin ve uygulamaya konulmasının ,klübün geleceği açısından daha anlamlı olacağını değerlendirmekteyiz..

sevgilerimle....

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/11/2002 :  23:11:32  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Sayın Afacan,

verdiğiniz detaylı bilgiler için herkes adına teşekkür ederim. Reklam konusu tamamen benim imla hatam, amacım sizin ticari anlamda değil, klübün varlığını anımsatmanızı anlatan bir betimleme olacaktı. Ben yanlış kelime kullanmışım.
Diğer konulara gelince benim kişisel görüşlerimin çok önemi yok. Türkiye şartlarında olabildiğince hoş amaçlar ve umarım planladığınız sonuca erişebilirsiniz, ancak klüp/dernek tüzüğünde yapacklarınızı veya yapmayı amaçladığınız konuları çok iyi belirlemeniz, uçuş gibi kurumsal bir faaliyet içn yeterli desteği bulmanız şart. Bu konuda THK ile temasa geçmenizde büyük fayda var. Şurası bir gerçekki resmi anlamda klüp yada dernek kurmak malesef bir çok bürokratik koşullarıda bir araya getirmenizi ve uygulamanızı gerektirmekte. Eğer bu konuda bir fikriniz yok ise en kısa sürede, en yakın kaymakamlıkdaki dernekler masasından bilgi edinin. Uzun süren bir süreç olduğu için şimdiden tedbirinizi alın derim. Katılımcı beklemeniz çok zor. Türkiyede gönüllü katılımcılar yerine zoraki katılımcıları bularak derneğinizi oluşturup sonra kendinizi ifade ederek gönüllüleri bulabilirsiniz. Ondan sonra "a-aa burada bir klüp ve faaliyet var bakalım naapıyorlar ?" diyip insanlar gelmeye başlar.

kolay gelsin

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Cengiz
üye

47 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/11/2002 :  23:50:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Hakan..bu sorularinda yerden göge kadar haklisin...Istanbulda canimizin nasil yandigini sen daha iyi biliyorsun..Özellikle ben, belki de herseyimi buna vererek koca bir sifirla sanki isin daha basindayim..Bu da bu olaydan hele dernek olayindan ötürü havaciliktan müthis sogumama neden olmustu..Hala daha kendime yeni geliyorum..Az kaldi seni de bulastiracaktim..Bir kere daha senden özür diliyorum.. Herseyi çok iyi hesap etmek lazim..Bu devirde inan kimse kimseye fazla güvenemiyor..(Afacan arkadasim bu cümlelerin sizinle alakasi yok..sizin müthis iyiniyetinizle yola çiktiginiza inaniyorum.Umarim basarili olursunuz.) Maalesef istanbulda böyle amatör ruhla yola çikilacak yer kalmadi..Bu isin her tarafi felaket para kokuyor..
Afacan arkadasim..Hakanin böyle sorular sormasi dogal..Inan bu camiada neler gördük..bir gün insallah biraraya geliriz de söyle bir muhabbet ederiz..keske Istanbulda da böyle bir olay yapabilseydik diyorum ben yine kasinarak:)))))

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/11/2002 :  18:15:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Sevgili Hakan..bu sorularinda yerden göge kadar haklisin...Istanbulda canimizin nasil yandigini sen daha iyi biliyorsun..Özellikle ben, belki de herseyimi buna vererek koca bir sifirla sanki isin daha basindayim..Bu da bu olaydan hele dernek olayindan ötürü havaciliktan müthis sogumama neden olmustu..Hala daha kendime yeni geliyorum..Az kaldi seni de bulastiracaktim..Bir kere daha senden özür diliyorum.. Herseyi çok iyi hesap etmek lazim..Bu devirde inan kimse kimseye fazla güvenemiyor..(Afacan arkadasim bu cümlelerin sizinle alakasi yok..sizin müthis iyiniyetinizle yola çiktiginiza inaniyorum.Umarim basarili olursunuz.) Maalesef istanbulda böyle amatör ruhla yola çikilacak yer kalmadi..Bu isin her tarafi felaket para kokuyor..
Afacan arkadasim..Hakanin böyle sorular sormasi dogal..Inan bu camiada neler gördük..bir gün insallah biraraya geliriz de söyle bir muhabbet ederiz..keske Istanbulda da böyle bir olay yapabilseydik diyorum ben yine kasinarak:)))))

Arkadaşlar ilginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum.Şüphe ve korkularınız konusunda haklı olabilecek deneyimler yaşamış olabilirsiniz.Düşüncelerinizi saygıyla karşılıyorum.Ama iyi niyetleli arkadaşlar olduğunuzdan ve tecrübelerinizi aktarmak istediğinizden en ufak bir şüphem yok.Bizim amacımız iyi niyetli ve havacılığa gönül vermiş olan insanların bir araya gelmesi.Bürokrasi çok ta önemli değil.Bizler bir araya geldikten sonra bundan daha önemli ne olabilir ki..?
saygılar sunarım

Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/11/2002 :  23:16:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Afacan arkadaşım;

Klübe Ankara dışından üye olunamayacağını belirtmişsin;bunun sebebini biraz açıklar mısın?Belki diğer şehirlerden üye olacak insanlar,Ankara'daki faliyetlere katılamayabilirler ama size verecekleri manevi destek bile orada yaşayabileciğiniz sorunlara karşı size güç verebilir.

BRAVE THINGS HAVE WINGS !
Birgi

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/11/2002 :  19:31:57  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Afacan arkadaşım;

Klübe Ankara dışından üye olunamayacağını belirtmişsin;bunun sebebini biraz açıklar mısın?Belki diğer şehirlerden üye olacak insanlar,Ankara'daki faliyetlere katılamayabilirler ama size verecekleri manevi destek bile orada yaşayabileciğiniz sorunlara karşı size güç verebilir.

Birgi
Sevgili Bİrgi,
manevi destek mutlaka bizler için çok çok önemli.Fakat faaaliyetlerde bulunmaak için ankara da olunması şart.Tabiki yine de üye olmak isteyen arkadaşlar için her zaman kapımız açık.Onlar içinde internet yolu ile bilgilendirme ders notu gönderebiliriz.Katılımın için teşekkürler...

Sayfa Başına Git

n/a
deleted

96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/11/2002 :  01:45:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

quote:

Afacan arkadaşım;

Birgi
Sevgili Bİrgi,
manevi destek mutlaka bizler için çok çok önemli.Fakat faaaliyetlerde bulunmaak için ankara da olunması şart.Tabiki yine de üye olmak isteyen arkadaşlar için her zaman kapımız açık.Onlar içinde internet yolu ile bilgilendirme ders notu gönderebiliriz.Katılımın için teşekkürler...

Ankara'da kurulacak klübümüz için gelen tavsiye ve katılıma çok teşekkür ediyoruz...

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000