Gönderilme Tarihi - 22/09/2002 : 11:38:38
Izmirde oturan ve Air Forces Monthly magazine'i bulamayan arkadaslar bir yer ayarladim her ay KESIN alacaklar foruma bildirsinler ona gore getirtecegim.Kasim sayisindan itibaren almak isteyenler bildirsinler lutfen
Gönderilme Tarihi - 11/10/2002 : 16:21:53
arkadaslar sanirim izmirde oturan ve Air Forces dergisi almak isteyen yok yada herkes kendi imkanlariyla temin edebiliyor demekki!burdan bana kimsebilgi ulastirmadi!!
quote: Izmirde oturan ve Air Forces Monthly magazine'i bulamayan arkadaslar bir yer ayarladim her ay KESIN alacaklar foruma bildirsinler ona gore getirtecegim.Kasim sayisindan itibaren almak isteyenler bildirsinler lutfen
Gönderilme Tarihi - 14/10/2002 : 11:48:07
bahsettiğin dergi ingilizcemi sadece izmirdemi dağıtılıyor istanbulda bayilerde bulabilirmiyiz hoş hiç rastlamadım ama dergi türkçeyse abone olmak isterim ]
quote: bahsettiğin dergi ingilizcemi sadece izmirdemi dağıtılıyor istanbulda bayilerde bulabilirmiyiz hoş hiç rastlamadım ama dergi türkçeyse abone olmak isterim ]
fulas
dergi bakirkoy D&R a geliyordu, turkce degil ingilizce ama benim gordugum en profesyonel dergi