ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 PİLOTAJ
 Air Forces Magazine-Izmir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
theeagle
üye

Turkey
32
Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/09/2002 :  11:38:38  Profili Göster  theeagle 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Izmirde oturan ve Air Forces Monthly magazine'i bulamayan arkadaslar bir yer ayarladim her ay KESIN alacaklar foruma bildirsinler ona gore getirtecegim.Kasim sayisindan itibaren almak isteyenler bildirsinler lutfen
theeagle
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/10/2002 :  16:21:53  Profili Göster   theeagle a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaslar sanirim izmirde oturan ve Air Forces dergisi almak isteyen yok yada herkes kendi imkanlariyla temin edebiliyor demekki!burdan bana kimsebilgi ulastirmadi!!

quote:

Izmirde oturan ve Air Forces Monthly magazine'i bulamayan arkadaslar bir yer ayarladim her ay KESIN alacaklar foruma bildirsinler ona gore getirtecegim.Kasim sayisindan itibaren almak isteyenler bildirsinler lutfen

heyt bee :)Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/10/2002 :  11:48:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bahsettiğin dergi ingilizcemi sadece izmirdemi dağıtılıyor istanbulda bayilerde bulabilirmiyiz hoş hiç rastlamadım ama dergi türkçeyse abone olmak isterim ]

fulasSayfa Başına Git

theeagle
üye

Turkey
32 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/10/2002 :  16:12:00  Profili Göster   theeagle a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

bahsettiğin dergi ingilizcemi sadece izmirdemi dağıtılıyor istanbulda bayilerde bulabilirmiyiz hoş hiç rastlamadım ama dergi türkçeyse abone olmak isterim ]

fulas

dergi bakirkoy D&R a geliyordu, turkce degil ingilizce ama benim gordugum en profesyonel dergi

heyt bee :)Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000