birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 : 21:54:48
Merhabalar;Bilgisayarımı açtığımda şöyle bir mavi ekranla karşılaştım; "Hiçbir yedek yığın sayfası yok.Olası yığın hatalarından korunmak için SYSTEM.INI içindeki 'MinSPs' değerini arttırmak gerekebilir.Şu anda 3 SPs ayrılmış" Bu sorun neden olur vede nasıl giderebilirim,yardımcı olursanız sevinirim. Birgi |
flyingfortress
üye
Turkey
81
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 : 22:49:10
Birgi selam, Bu tür konularda bir de işletim sistemi belirtmek gerekmiyormuydu? Olay ne yaptıktan sonra oldu mesela internete bağlı iken restart etme sonrası mı? Son çare olarak windowsun tavsiyesine kulak verip SP yi arttirmakta yarar olabilir. sevgiler remzi öztürkultimate simulator projects designer |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 : 23:40:29
işletim sistemi windows98 (Bill Abi'nin emri bu)Olay bilgisayarı açtığımda oldu,power'a bastım,gidip içerden bi elma alıyım dedim,geldim,mavi ekran. Remzi abi,bu arada bi mail attım body hakkında,ulaştımı? Birgi
|
nasa
üye
Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/05/2002 : 13:35:20
Merhaba, windows98 ama SE mi.. ikinci sürüm'mü yoksa 1'mi? Ayrıca sakın format atma dosyalarını kurtarmak istiyorsan, Final data adlı program var.. Şu an açılıyormu bilgisayarın? Hallettinmi?Aliens - We Are Alone? |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 02/05/2002 : 16:43:15
Second edition (bildiğim kadarıyla)Olm öle her mavi ekran gördüğümüzde format atsak,ohooooo baş edilirmi ya Bu arada şu Final Data'yı nerden bulabilirim? Mavi ekranda bi daha çıkmadı zaten. Birgi
|
nasa
üye
Turkey
78
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 03/05/2002 : 13:56:56
Heheh,;) Final Data'yı www.finaldata.com 'dan bulabilirsin, harika bir program belki 3-4 ay önce sildiğin dosyaları bile kurtarabilirsin.. Üzerine dosya yazılmamışsa çok hızlı bir şekilde dosya kurtarıyor... Ayrıca program ücretli, ama deneme sürümünü alabilirsin. Ya da bana mail atarsın:) |
hako
üye
Turkey
53
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 07/07/2002 : 23:52:28
aynı mavi ekran banda cıktı bende aynı yöntemi yaparak tamir ettimİSTİKBAL GÖKLERDEDİR |