ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 DÖK İÇİNİ
 Bir Windows Mavi Ekranı Hakkında Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
birgi
üye

Turkey
392
Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  21:54:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar;

Bilgisayarımı açtığımda şöyle bir mavi ekranla karşılaştım;

"Hiçbir yedek yığın sayfası yok.Olası yığın hatalarından korunmak için SYSTEM.INI içindeki 'MinSPs' değerini arttırmak gerekebilir.Şu anda 3 SPs ayrılmış"

Bu sorun neden olur vede nasıl giderebilirim,yardımcı olursanız sevinirim.

Birgi

flyingfortress
üye

Turkey
81 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  22:49:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Birgi selam,
Bu tür konularda bir de işletim sistemi belirtmek gerekmiyormuydu?
Olay ne yaptıktan sonra oldu mesela internete bağlı iken restart etme sonrası mı?
Son çare olarak windowsun tavsiyesine kulak verip SP yi arttirmakta yarar olabilir.
sevgiler
remzi öztürk

ultimate simulator
projects designerSayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  23:40:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
işletim sistemi windows98 (Bill Abi'nin emri bu)

Olay bilgisayarı açtığımda oldu,power'a bastım,gidip içerden bi elma alıyım dedim,geldim,mavi ekran.

Remzi abi,bu arada bi mail attım body hakkında,ulaştımı?

Birgi

Sayfa Başına Git

nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/05/2002 :  13:35:20  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba, windows98 ama SE mi.. ikinci sürüm'mü yoksa 1'mi? Ayrıca sakın format atma dosyalarını kurtarmak istiyorsan, Final data adlı program var.. Şu an açılıyormu bilgisayarın? Hallettinmi?

Aliens - We Are Alone?Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/05/2002 :  16:43:15  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Second edition (bildiğim kadarıyla)

Olm öle her mavi ekran gördüğümüzde format atsak,ohooooo baş edilirmi ya

Bu arada şu Final Data'yı nerden bulabilirim?

Mavi ekranda bi daha çıkmadı zaten.

Birgi

Sayfa Başına Git

nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/05/2002 :  13:56:56  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Heheh,;) Final Data'yı www.finaldata.com 'dan bulabilirsin, harika bir program belki 3-4 ay önce sildiğin dosyaları bile kurtarabilirsin.. Üzerine dosya yazılmamışsa çok hızlı bir şekilde dosya kurtarıyor... Ayrıca program ücretli, ama deneme sürümünü alabilirsin. Ya da bana mail atarsın:)Sayfa Başına Git
hako
üye

Turkey
53 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2002 :  23:52:28  Profili Göster   hako a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
aynı mavi ekran banda cıktı bende aynı yöntemi yaparak tamir ettim

İSTİKBAL GÖKLERDEDİRSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000