ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 DÖK İÇİNİ
 kim
 Yeni Konu  Konu Kiltli
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
tayyarhazerfan
üye

Algeria
5
Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  17:04:23  Profili Göster
BU FORUMDA DA ISRAIL PARMAGI MI VAR? FILISTIN KONUSUNDAKİ MESAJLARIM SİLİNMİŞ.

mrt

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  21:49:23  Profili Göster
Beyfendi;düşünmeden lütfen saçma sapan suçlamalar yapmayın.

Filistin hakkındaki msj'nızı okumuş hatta birde cevap vermiştim.Cevabımda belirttiğim bir nokta vardı;yazdığınız şiir;genel havacılık konularının içindeydi,eee malumunuz İsrail-Filistin olaylarının genel havacılıkla uzaktan yakından bir ilgisi olmadığına göre.Sanırım bu msj'ınızın neden silindiğini açıklar.

Birgi

Edited by - birgi on 01/05/2002 21:51:00Sayfa Başına Git

flyingfortress
üye

Turkey
81 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  22:42:22  Profili Göster
Israil parmaginin olmadigi yer mi var dünyada?
Mesajlarınıza gelince pek de şık ve yakışık alır cinsten değildi. Sonuna kadar okuyacak sabrı bile bulamadım. Evet filistin konusunda da yazı yazılabilir ama yazıların belli bir düzeye sahip olması şartıyla. mesela yazılarınızı küçük harfle yazarak başlayabilirsiniz.
Bir diğer husus yapısı itibarıyla havacılık içeriklki bir forumda farklı bir mecradan ve de ar damarı çatlamış bir üslüpla kaleme alınan bir yazıyı aklı selim kim olsa silerdi. Bu forumu bayanların da, evde ailesi ve çocukalarıyla okuyanların olabileceğini de düşünmelisniz.
Biraz da tahminleriniz ve öngörüerinizi kullanarak silinebilecek mesajları atmamak sonradan gücenmenin önüne geçebilmek için yegane yoldur.
Hem sonra havacılıkla ilgli bir forumda yazıyoruz diye bizi uçak sahibi dolar milyoneri mi saniyorsunuz. Aklınız sıra Filistin dramını gözümüzün içine sokarak hayatımızın tadını kaçırmak niyetini mi gütmektesiniz. Boşuna uğraşmayın. Bizde bu ülkenin kıt kanaat geçinen sadece göklere tutkulu insanlarıyız. Hem duyarlı hem de vicdan taşıyoruz.
Mesajlarınızdaki heyecandan, hitap tarzı ve üslüp büyük ihtimalle bir lise talebesi olduğunuza işaret ediyor. Şunu söyliyeyim. Zaman geçtikçe olaylara daha farklı, daha tutarlı yaklaştığınızı göreceksiniz. Hatta bügünkü halinizi bil eleştireceiniz günler olacaktır. İnsanların fikirleri değişmese bile onları ifade ediş şekilleri değişir, daha da güzelleşir.
Daha farklı konularda, biraz daha yere basan, daha yakından sorunlarda, ve en azından gayret edip çözüm bulunabilecek konulardan yazışmak ümidiyle.
selamalar sevgiler
Remzi ÖztürkSayfa Başına Git
hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/05/2002 :  22:54:01  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını
evveett..aynen Remzi'ye ve Birgi'ye katılıyorum. Kaldıki o mesaja bende mesaj yazmıştım. Topic'den çıkarılması beni gücendirmedi bilakis salt havacılık konulu olan bir site ve forumda zaten yeri olmayan bir mesele idi. Ulsular arası politik meseleler politikanın konuşulduğu düzeyin zaten çoğu zaman gereğinden fazla düşük olduğu site ve forumlarda konuşulmalı.Burası tayyarecilerin olduğu bir yer olduğuna göre hiç yeri değil, ayrıca lisan-i munasip kurallarinda arkadaşlarda bunun yerinin burası olmadığını anlatmaya çalıyorlar. Lütfen gereksiz ve mesnetsiz ifadelerle şurada kimsenin dokunmaığı kafamıza göre havacılık muhabbeti yapıp başımızı dinlediğimiz mekanda huzursuzluk çıkmasın. Ha birde hezarfen(ahmet çelebi) gibi simge bir kişinin ismini lutfen nick olarak kullanmayın yada yazdığınız şeyin arkasında durabilecek, bu nick'i taşıyabileceksiniz adınızı mrt diye kısaltarak değil herkes gibi tam olarak yazın.

Hakan737Güven

virt.capt.pilot/virt.air traffic contr.

Edited by - hakan737 on 01/05/2002 22:57:28Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konu Kiltli
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000