ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 DÖK İÇİNİ
 olmaz boyle sey
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Önceki Konu  
snipercan
üye

Turkey
119
Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 :  13:29:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yaw neden kimse boyle bir forum gibi bir olanak varken kullanmıyor.cekiniyormusunuz? eger evetse neden cekiniyorsunuz??.
kimse kimseyi yemez ve kimse soru sorani ve cevaplayani ayiplayamaz amac paylasmak ve ogrenmek deilmi??
hey millet nerdesiniz.Varmi ben burdayim diyecek??
ve artik bu forumu daha etkin ve guclu kilmak icin cevap veya soru gonderecek
Hadi hareketlenin biraz ve parmaklarinizi yorarak biseyler yazin

Ucmak yasamaktır.

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 :  15:39:32  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bu bolumu kımse kullanmıyo cunkı butun arkadaslar kendını mail e endekslemıs durumda bende chat bolmunun kullanılmamasından sıkayetcıydım ama artık umıdın kırılmaya basladı cun kı forum bolumunu gordum ınsanlar burayı kullanmadıktan sonra bız dunya kadar duyuru yapsakta kımse chat odasına dalmayacak

galıba bıraz yok yok bıraz degıl cok zamana ıhtıyacımız var

Sayfa Başına Git

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 :  16:54:28  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba! Forumumuz daha çok yeni ve inanın başlangıç için bu ilgi bile bize yeterli güdümü veriyor. Daha yeni kurulmasına rağmen sizlerin gösterdiği bu ilgi bile, zaman içinde bu forumun dolup taşacağının bir göstergesi. Bunu bu işi bilen birisi olarak söylüyorum ve en başta sizlerin ilgisine teşekkür ediyorum. Bu foruma verilen cevap sayılarınız- dikkat ettiyseniz -kaydediliyor. İleride forumu bir kaç kişi idare etmek zorlaştığında cevap sayısı belirli miktarı aşanlardan ve istekli olanlar arasından moderatörler atamak zorunda kalacağız. Bu arada insanlar böyle bir forumun varlığını bilmezlerse katılamazlar da. Bu cihetle sizlerinde TAYYARECİ FORUMU'un tanıtımı konusunda bulunduğunuz platformlarda bizlere yardımcı olacağınızı umuyorum.

Sevgiler ve Saygılar

Murat Yüksek

Türk YıldızıSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/03/2002 :  21:01:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili murat gerci konuyla pek ilgisi yok ama bir seyi merak ettim murat yuksek adinin altinda Turk yildizi nikini kullaniyorsun acaba gururumuz Turk yildizlarindan birimisin yoksa onlari cok sevdigin icinmi boyle bisey yapiyosun
????

Sayfa Başına Git

Admin
Forum Admin

Turkey
154 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/03/2002 :  11:44:51  Profili Göster  Ziyaret Admin'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

sevgili murat gerci konuyla pek ilgisi yok ama bir seyi merak ettim murat yuksek adinin altinda Turk yildizi nikini kullaniyorsun acaba gururumuz Turk yildizlarindan birimisin yoksa onlari cok sevdigin icinmi boyle bisey yapiyosun
????

Merhaba! Ruhen onlardan biriyim! Fiilen olmayı çok isterdim! Ve, Evet! Onları çok seviyorum!

Türk YıldızıSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/03/2002 :  17:48:27  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
onlari hepimiz seviyoruz

fulasSayfa Başına Git

aggressor
üye

Turkey
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/03/2002 :  22:31:41  Profili Göster  Ziyaret aggressor'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

onlari hepimiz seviyoruz

fulas

yAP BAKİİİM ORTAYA SOOOLE DUMANLI BİŞİ ,aLEVLİ FELAN :))

iyi puantiye olur

Türk yıldızlarından CD Fular pec felan isteyen bana mail atsın yakinim oluyolar.

aggressor311@hotmail.com

Sayfa Başına Git

nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2002 :  13:18:46  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Aaggressor CD olayını açıklarmısın? Türk yıldızlarıyla ilgili nasıl CD ler var sende? mailim: nasa@c4.com

Aliens - We Are Alone?Sayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2002 :  19:07:24  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Nasa kardeşim,Türk Yıldızları'nın CD'sinde bilidiğim kadarıyla gösterilerinden filan bölümler var,hatta CD'nin adı "Bir Yıldız Doğuyor"du galiba.

Korkarak yaşıyorsan; yalnızca hayatı seyredersin...Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/03/2002 :  20:48:49  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
mutabık

Bir yıldız doğuyor CD'nin adı. AÇık söylemek gerekirse iyi bir çalışma ama çok daha iyi olabilirdi bana göre özellikle o melankolik arka plan müziği(fahir atakoğlu iyi müzisyendir ama..) yerine şu jet uçaklarının heyecanını verecek daha aktif görüntüler daha yapıcı kamera teknikleri ile müzükler olsaydı o zaman değme keyfime. Napalım buna da şükür. (walla şaka yapmıyorum bunu havada karada herkesle tartışırım , aha CD burada masamda duruyor zaten :) )Herkes bir daha seyretsin seyretmeyenlerde bi yerden bulup seyretsin konusuruz üzerinde, böylece bir sonraki çalışmada belki içimizden biri çok daha iyisini yapar.
21.yy'a geldik ve ennihayet elimde bişey var artık. YAlnız nedense bulma bi sorun diğer Hava Kuvetleir ürünleri gibi :) Havacılık Müzesinde CD var ama keşke TIAD'da kaybettiğim TIAD2001 Turkish Stars cap'imi yeninden alacak bir yer bulabilsem. Umarım Kartal Vakfı bunun için birşeyler yapar, web sayfasında satış daha fazla satış noktası ve ürünler vs. (belkide yapmıştır ama haberim yok walla)

sevgiler

Hakan737GUVEN

virt.capt.pilot/virt.air traffic contr.Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/03/2002 :  10:06:06  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yıldızların cd sını bende almak ısterım hatta alabılecegım baska neylerı varsa

----yAP BAKİİİM ORTAYA SOOOLE DUMANLI BİŞİ ,aLEVLİ FELAN :))----
----iyi puantiye olur------
sözlerine kırılmadım degil---aggressor---

fulasSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/03/2002 :  10:08:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

uçmayı seviyorsan ; düşmeyide bileceksin....
Korkarak yaşıyorsan; yalnızca hayatı seyredersin...

birgi nin dikkatine

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/03/2002 :  11:13:48  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili Fuat,

Ankara'da isen ancak HKK'dan Kartal Vakfınaulaşarak , İstanbul'da isen Havacılık müzesinden veya muhtelemen HHO'dan temin edebilirsin. Yurtdşında isen bana adresini yazarsan seve seve bir tane gönderip hediye ederim.

sevgiler

hakan737güven

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/03/2002 :  18:40:55  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
kartal vakfının websitesi adresi ne?

Fuat,şarkının sadece sonunu yazdım,gönlümden geçen hepsini yazmakta,uzun olur be hocam?

Korkarak yaşıyorsan; yalnızca hayatı seyredersin...Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/03/2002 :  12:47:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hakan ben müzeden temin ederim
ve ayrıca merak ettiğim bir şey var arkadaslar filo peçleriyle birlikte mont temin ediceğim bir yer biliyomusunuz yada boyle bısey ımkansızmı

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/03/2002 :  13:03:47  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yine hava müzesi yada Eskisehirli olan arkdaslrin adresini verecegi patch imal eden küçük dükkan :)

nasa
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2002 :  07:58:40  Profili Göster  Ziyaret nasa'ın Anasayfasını   nasa a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Nasa kardeşim,Türk Yıldızları'nın CD'sinde bilidiğim kadarıyla gösterilerinden filan bölümler var,hatta CD'nin adı "Bir Yıldız Doğuyor"du galiba.

Korkarak yaşıyorsan; yalnızca hayatı seyredersin...

Nereden temin edebilirim? Online Satış sitesi varmıdır acaba?

Aliens - We Are Alone?Sayfa Başına Git

snipercan
üye

Turkey
119 Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2002 :  09:55:30  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba,
eger istanbuldaysan havacılık müzesinden temin edebilmen lazım.Bu arada Türk Yıldızlarının çok güzel bir kitabida var Türkçe-İngilizce.İki hafta önce aldım 10M muzeye bakınız.

Ucmak yasamaktır.Sayfa Başına Git

aggressor
üye

Turkey
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 31/03/2002 :  23:53:31  Profili Göster  Ziyaret aggressor'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

yyldyzlaryn cd syny bende almak ysterym hatta alabylecegym baska neylery varsa

----yAP BAKYYYM ORTAYA SOOOLE DUMANLI BY?Y ,aLEVLY FELAN :))----
----iyi puantiye olur------
sözlerine kyrylmadym degil---aggressor---

fulas

kirilma bende orda yasiyorum

simdi devlet memurlari alip satamiyoya o yuzden ben satmiyorum

ama

halkla iliskiler subayi
3 ana jet us
134 filok.ligi
konya adresinden isteye bilirsin

olmazsa bana yaz

aggressor
3 ana jet us
133 filo k.ligi
konya

ben denk getiririm bu bizim aramizda bi espri alincak bisi yok

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/04/2002 :  09:55:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaslar yıldızların tanıtım cd sı muzede mevcut degıl nerde satıldıgınıda bılmıyolar
ve hakan farzedelimki yurt dısındayım mesela londrada hanı sen demıstınya yurt dısındaysan seve seve bıtane gonderırım dıye :))

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/04/2002 :  19:59:01  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
walla ben müzeden alıp göndermeyi düşünmüştüm :))) yurtdışındaysan diye :))

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000