ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 


Şifrenizi Unuttunuz mu?

 
 Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ANTONOW 2 kazası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
 
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Black
üye



50
Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/07/2005 :  19:20:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Herkese Merhabalar

Bu gün Sabah saatlerinde Eskişehir/İnönü'de Paraşütçü atmak için kalkış yapan ANTONOW 2 uçağı,kalkıştan hemen sonra motor durması neticesinde mecburi iniş yapmıştır.Duyduğum kadarıyla uçak tamamen kullanılamaz durumda ve kaza esnasında uçakta yaklaşık 10 kişi bulunmaktaymış.
Buradan uçağın Pilotlarını gerçekten tebrik etmek istiyorum,uçağı çok iyi bir şekilde kötü bir araziye indirmeyi başararak kimsenin kılına zarar gelmemesini sağlamışlardır.
Umarım THK bu kişilere gereken mükafatı verir.10 hayatı kurtarmak kolay değil malum

Saygılarımla

hakan737
üye


Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/07/2005 :  20:51:51  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
millet dünyada fellik fellik Antonov-2 ararken parasutcu atmak icin THK bu ucaklari "cok yag yakiyor" diye elinden cikarmaya calisiyordu birkac sene once!
Dunyada benim bildigim bu isi bu kadar iyi yapan sayili ucaktan biridir. Tasarimi 1945'lerde yapılan, Rus havacılık tarihinin en çok üretilen uçaklarından bir olan Antonov An-2'nin 10 kişi'yi kurtarmasına şaşmamak laızm. Pilotlar ne kadar iyi bir iş başarmıssada antonov'un sağlamlık abidesi gövdesinede hak vermek lazım . "uçan öküz" kullanılmayacak hale geldiğine göre kanının son damlasına kadar savaşmış demekki arazi ile!

Herkese büyük geçmiş olsun.


Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

   
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000