ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 İç mimarlık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
pilot380
üye

8
Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/07/2005 :  05:20:21  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar iç mimarlık bölümü pilotluk alımlarında herhangi bi faydası olurmu
birde özel ünv farkedermi teşekkür ederim

airflow74
üye

Turkey
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/07/2005 :  05:49:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili PİLOT380...

Pilot alımlarında suanda sadece THY min 4 yıllık Üniversite sartı uygulamakta..Teknik / Mühendislik bölümleri suan icin tercih sebeleri olabiliyor...

Fakat bu senin Pilot olamayacagın anlamına gelmez tabiiki...bildigimiz gibi Ülkemizde bir cok Özel Havayolu mevcut ve Pilot ihtiyaclarıda önümüzdeki yıllarda sürecek...

Eger maddi imkanın var ise Özel Ucus Okulları ile görüsebilirsin...

Basarılar dilerim

Barıs Kemal Tabak

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/07/2005 :  06:00:27  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
öncelikle içmimarlık bitişik yazılır, ayrı değil yani dış mimarlık olmadığı gibi. bende içmimarım ve buna dikkat etmeni isterim.

muhtemelen yaşın genç bu yüzden pilotaj sarpa sararsa bile üzülme. bana hakan737@yahoo.com adresinden ulaş meslekle ilgili bir alternatif önereyim sana. ben çok istemiştim zamanında ama bize yol gösteren kimse yoktu o zamanlar. şimdi herşey parmakların ucunda. kimbilir belki aklına yatar.

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000