ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Tip sertifikası hakkında yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
hastafenerli
üye

Turkey
8
Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/07/2005 :  18:07:12  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selam arkadaşlar. Ben makine teknikeri olarak havacılık sektöründe çalışmak istiyorum. Bir tip sertifikası almam gerekiyormuş herhalde (uçak motor bakım için). Bu sertifikayı nasıl alabilirim? Alırsam bir yararı olurmu? Bu sertifikayı veren istanbul veya yakın şehirlerde kurs varmı? Varsa internet adresini yada şirketin ismini verirseniz sevinirim.
Birde bu tip sertifikası nasıl bir şey oluyor? Çeşitleri nelerdir? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Saygılar...

Edited by - hastafenerli on 11/07/2005 18:08:03

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  00:01:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tip sertifikası oyle paralı bişey değil bildiğim kadarıyla..Bunu için ilk once thy veya ozel bir şirkette meslek lisesi mezunu iseniz 3 yıl dı galiba sonunda alabilirsiniz.(5 TE OLABİLİR)Diğerleri(eskişehir vs.teknik lise uçak teknisyenliği'nden)2 yıl içinde şirketine göre alabilir..

aaaSayfa Başına Git

hastafenerli
üye

Turkey
8 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  04:31:47  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Tip sertifikası oyle paralı bişey değil bildiğim kadarıyla..Bunu için ilk once thy veya ozel bir şirkette meslek lisesi mezunu iseniz 3 yıl dı galiba sonunda alabilirsiniz.(5 TE OLABİLİR)Diğerleri(eskişehir vs.teknik lise uçak teknisyenliği'nden)2 yıl içinde şirketine göre alabilir..

aaa

Yani isteğe bağlı tip sertifikası alamıyoruz öylemi? Peki thy ye girdik ama tekniğe değil de memur olarak (varsayım tabi) o zaman alabilirmiyim tip sertifikasını? Eğer yine alamazsam benim için teknik hayal olur çünkü bu sertifikayı almadanda almazlarki tekniğe :)

Edited by - hastafenerli on 12/07/2005 04:36:40Sayfa Başına Git

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  05:26:58  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Evet memur olarak girsen bile oradan tekniğe geçmeyi bırak teknikteki atıyorum yapısal atelyesindeki bi teknisyen revizyona geçmesi bile çok zor.Ancak nadiren bu değişiklikle oluyor.

aaaSayfa Başına Git

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  05:27:30  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bunları thy staj yaptığımdan dolayı biliyorum:)))

aaaSayfa Başına Git

hastafenerli
üye

Turkey
8 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  16:15:55  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Bunları thy staj yaptığımdan dolayı biliyorum:)))

aaa

Torpildemi olsa olmaz :) Belki buluruz bir torpil patlatırız thy de :)

Sayfa Başına Git

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  18:40:39  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
O kadarını bilemem:)))Yaşınız kaç bilmiyorum ama eger 23-24 iseniz bence direk eger torpil varsa thy tekniğe zaten girebilirsiniz.Özel sektor içinde geçerli..

aaaSayfa Başına Git

hastafenerli
üye

Turkey
8 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/07/2005 :  00:38:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

O kadarını bilemem:)))Yaşınız kaç bilmiyorum ama eger 23-24 iseniz bence direk eger torpil varsa thy tekniğe zaten girebilirsiniz.Özel sektor içinde geçerli..

aaa

Tam üstüne bastın ayağını çek :) yaşım 24... Bakalım bir kaç tanıdığımız var ama şansa emekli falan oluyor bazıları :(

Edited by - hastafenerli on 13/07/2005 00:39:26Sayfa Başına Git

hastafenerli
üye

Turkey
8 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/07/2005 :  00:47:58  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ayriyetten a.ö.f. 3.sınıf işletme öğrencisiyim. Valla abim thy de memur olarak çalışıyor. Bazı arkadaşları depodan yer hostesliğine geçmişler. Yani geçiş var diyor. Açık olduğu zaman kaydırıyorlarmış o kısıma. Torpilsiz tabi. Bide torpil olduğunu düşünün. O zaman memurluktan tekniğe geçemezmiyim? Zaten makine teknikeriyiz(KATU). Boş adam değiliz ya :)

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000